günaydın arkadaşlar transferimin 9. günü olan dün akşam çok az açık kahve leke geldi.adet oldum sandım ama bugün bşy yok.bi firi olan varmıbana yardımcı olun ltfn
kolay gelsin ...Günaydın arkadaşlar,
Hafta sonu inşallah hamile haberleri çıkar da bu durgunluğun üstüne şöööyle bi güzel seviniriz..
İşler beni bekler... haydi size bol bol güzel paylaşımlar...
sonra yine uğrarım
Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin inş :) böle beklemek çok zor yaa
yaa ben ikinci testte negatifi gördükten sonra, bat bi geçsin sonraki pazar sabahı yapıcam diye söz verdim kendime.( gerçi o testi erken yapmıştım ama olsun :44:) bekleyeyim de varsa eğer azıcık daha büyüsün yavruşum
ben kırmızıyı görücem diye odakladım kendimi.. ondan gayrısı sürpüsss olsun
kolay gelsin ...
benim bat 3 gün gecikmede ya, nasıl kullanıyorum bu durumu görmelisiniz kızlar
kırmızılar gelecekse de şu gecikmenin tadını çıkarayım diyorum.. evde az bi ağırlığı bile kaldırmıyorum eşimin yüzüne bakıyorum emrah gibi, hemen anlıyo dur sen kaldırma belki bişey vardır diye zıplıyo yerinden
bugün de öğlene kadar çalışıyorum. dün akşam, yarın eve gelince halıları silicem dedim
saçmalama ne gerek var dedi. ama rahat edemiyorum böyle dedim
tamam ben silerim yarın dedikırmızı gelse de söylemicem halılar silinene kadar
bence hatunice hamilesin :)))
süpermiş yaaa bu durumu en iyi değerlendirensin tebrik ederim hatunice
kan tahlilini nerede yaptırdın canım. cumartesi ya bugün özeldedir herhalde
evet canım özel bi poliklinikte.eşim çok ısrar etti sabah erkenden kalkıp gittik.ama sonuç hüsran tabi.erkenmi yaptırdım diye düşünüyorum şimdide
Hüsran deme hayırlısı de canım yaa.. Vardır Rabbimin bir bildiği elbette. Biz hayırlısını diliyoruz öyleyse yaşanan her şeyde hayır aramak düşüyor bize. Çok yakın bir arkadaşım çocuk hasreti çekerken hamile kaldı sonra da düşük yapmıştı çok üzüldü, ona şakayla karışık moral olsun diye
''olsun bir hayır vardır, belki ileride çook hayırsız bir evlat olacaktı, ama şimdi melek oldu üzülme ileride annesini babasını kesen bir evlat olacaktı belki. sen devam et hayırlısını dilemeye.. günü saati gelince nasip olacak inşallah'' demiştim ( o zamanlar annesini kesen evlatlar izliyorduk hep haberlerde)şimdi yeni doğum yaptı bir kızı var :97:
elbette üzülüyor insan ama ''ben hayırlısını diliyorum Rabbim de şu an benim için hayırlı olmadığı için bunu bana nasip etmiyor '' diye düşünmekten başka çâre yok..
inşallah tez zamanda bebişli göbüşlerimiz olucak Allahın da izniyle
teşekkür ederim canım bende öyle düşünmeye çalışyorum.belki daha iyi bi evlat nasip edecek Allah bana diyorum.polikliniğe giderken ben eşime diyodum çok kaptırma kendini sora üzüleceksin diye dönerken o beni teselli etmeye başladı beraberiz sonuçta eninde sonunda olur diye.
Seninle batımız ayniydi feryal_efecim benim kırmızılar geldi bileSenin belkide gec dollenme olmustur değerin kaç çıkmıştı canım?
teşekkür ederim canım bende öyle düşünmeye çalışyorum.belki daha iyi bi evlat nasip edecek Allah bana diyorum.polikliniğe giderken ben eşime diyodum çok kaptırma kendini sora üzüleceksin diye dönerken o beni teselli etmeye başladı beraberiz sonuçta eninde sonunda olur diye.
Günaydın kızlar,hatunice demek daha hasta olmadın,hadi bakalım inşallah göbüşündedir bebek)
Sen de baya sabırlıymışsın kız,e dediğin gibi tadını çıkar bakalım...
Peki normalde adetlerin nasıldır canım düzenli miydi yani??İlk defa mı böyle oluyor?
yok canım daha görmedim kırmızıyı 1 haftadır sabahları adet oldum sanarak uyanıyorum demiştim ya bu sabah o durumum da yoktu. ama gün içerisinde yine kasıklarımda ağrım oluyor hastalanacakmışım gibi her an.. sol tarafta kasığın braz daha altında bir batma oluyor iki gündür. ben bekliyorum kırmızı gelecek diye bakalım aksi olur inşallah :97:
normalde adetlerim 29-30 günde bir olur. sadece evliliğimin ikinci ayında gecikme yaşamıştım onu da önceki ay adet geciktirici kullanmama bağlamıştım zaten. bugün 32. gün ( tv programı gibi oldu) beklemedeyim..31 marta kadar gelmezse ( ki gelecek biliyorum) evdeki pedleri komşulara dağıtıcam ahdım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?