Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım geçen çekmecede pedleri görünce ben de aynı espriyi eşime yapmıştım.Artık 9 ay ihtiyacım yok bunlara dağıtalın eşe dosta demiştim.İnşallah sen de hamilesindir.Ama gerçekten iyi sabrediyorsun.Aslında hep adetin gecikmiyorsa bekleme de pek gerek yok ama sen bilirsin tabi.Ben adetten 2 gün önce yaptırmıştım ve değerim 120 çıkmıştı.Senin bebişin göbüşündeyse haydi haydi çıkar.

Son düzenleme:
kızlar merhaba.bugün gecikmemin 4. günü sabah erkenden idrar tahlili 9 buçuk gibide kan tahlili yaptırdım.ikiside negatif maalesef.ama hala regl olmadım ihtimal devam ediyomu dicem ama hiç ümidim de kalmadı
tatlım üzülme sakın.Arkadaşların dediği gibi kısmet değilmiş demekki bu ay.Ne güzel demiş eşin birlikteyiz eninde sonunda olacak diye.İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla dolar göbüşün.

Mavibebek canım bir şey sorucam sana,adet olacağın hafta adet sancıları yaşadın mı bel ağrıları falan?Bir de bulantı halsizlik oldu mu?

biz 1 yıl çocuk düşünmüyodu sözde o yüzden ben ilk 3 ay yasmin kullandım korunmak için..
sonrasında bıraktım 4 aydır saldık çayıra modundayız bakalım kısmet

kızlar ben çıkıyorum pazartesi görüşmek üzere..
önce bir iş görüşmesi yapıcam ardından eve gdip kocaman halıları sildiricem ( hava çok güzel yıkatmaktan yanayım ya neyse
hadi hepinize iyi hafta sonları :80:

Mavibebek canım bir şey sorucam sana,adet olacağın hafta adet sancıları yaşadın mı bel ağrıları falan?Bir de bulantı halsizlik oldu mu?
Canım benim normalde de adet sancılarım pek olmazdı zaten.Bu ay da hiç sancım olmadı sadece ara ara kasık da batmalar oldu o da çok rahatsız edici değildi.Bel ağrısı da hiç olmadı.Bulantı olmadı şu ana 6+2 deyim allaha şükür hala yok bulantı.Ama uyku çok fazla oluyor şu anda .Valla bıraksan hep uyuyacağım.

Hatunice canım bizde öyle aynen 1 sene düşünmüyorduk ya da 1 sene olmasada 7-8 ay sonra diyordum ben ve istediğim ay olacak zannediyordum.
Sonra ikimizde çok istemeye başladık.Ben de toplamda 6 ay doğ.kontr.hapı kullandım.1 ay eşim korundu.Sonra bizde saldık çayıra))

Ben adet olucam galiba çünkü adet sancıları yaşıyorum ve belim çok ağrıyor.Benim de çok uykum oluyo ama büyük ihtimalle bahar havasından.Batma nasıl oluyo acaba ya galiba bende de oldu arada) :80:

Ben adet olucam galiba çünkü adet sancıları yaşıyorum ve belim çok ağrıyor.Benim de çok uykum oluyo ama büyük ihtimalle bahar havasından.Batma nasıl oluyo acaba ya galiba bende de oldu arada) :80:
Canım umutsuz olma biliyorsun herkesin belirtileri farklı oluyor.İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberler veririsin bizlere.

Kızlar şöyle bi bakıyım dedimde sat ı bugün olanlar önümüzdeki ay hamile kalırsa doğum 31 aralık 2011 :))))

Haydi inşallah 2011 bitmeden gelsin bebişlerimiz Allah'ın izniyle

inşallah canım önümüzdeki ay çalışmaya devam yeterki şu kırmızılar gelip gitsin bi an önce ama ne gelen vaaar ne giden

günaydın kızlaaar :) ben hala hastalanmadım yaaa hala bel ağrım devam edio ama heran hastalancakmışım gibi.... sıkıldım bu durumdan

kimsecikler yok :93:

market alisiverisini yaptik.. evi yarin süpürürürum bugün canim hic istemiyor.. cayimi da aldim biraz sohbet erderiz diye düsündüm ama kimseler yok ..

kızlar 4 gün gecikmeli olarak bende bugün kırmızıları gördüm az önce bundan sonraki batım 24 nisan listede tarihimi değiştirirmisiniz?buay ilk iş doktora gidicem ve ovulasyon mikroskobumla inşallah 12 den vurucaz

merhaba, benim sat 16 mart idi. kanda pozitif çıktı. ancak dün doktora gittim kese bile görünmedi.. 16 mart civarında olanlar arkadaşlar kese ya da bebeği gördüler mi... cevaplarsanız çok sevinirim...

cnm görünmeyebilir korkma benimde sat 12 mart bende yeni gördüm daha. ilk gittiğimde görememiştik. Betahcg 6000nin üstüne çıkmayınca görünmez dedi dr. bir hafta sonra tekrar git dr. o zaman inşallah görürsün.

aranıza yeni katıldım. sat.15 şubat, 15mart ta hamile olduğumu öğrendim. şimdi ise düşük tehlikem var.Allah a dua ediyorum bişe olmasın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…