ovulasyon mikroskobu muuuuu:90::90: hadi bakalım hayırlısı..kızlar 4 gün gecikmeli olarak bende bugün kırmızıları gördüm az önce bundan sonraki batım 24 nisan listede tarihimi değiştirirmisiniz?buay ilk iş doktora gidicem ve ovulasyon mikroskobumla inşallah 12 den vurucaz
aranıza yeni katıldım. sat.15 şubat, 15mart ta hamile olduğumu öğrendim. şimdi ise düşük tehlikem var.Allah a dua ediyorum bişe olmasın diye...
kızlar ne olur cevap verin allah rızası için..ben geçen hafta parol ağrı kesici içtim..şimdi adetim bir gün geçkti..sizce gecikme nedeni parol olabilir mi ya..ben hamile olmak istiyorumm...:84:
1 hafta önce içtiğin parolun bugünkü adetine engel olacağını sanmıyorum ben..Saat gibi mi adetlerin??1 gün çok önemli bir gecikme değil aslında..Sağlıklı bir kadının bile yılda en az 1 kere adet günü şaşabilirmiş.İnşallah seninki güzel bir sebep nedeniyle şaşmıştır
inşallah üç gün sonra buraya hamile olduğumu yazarım..aminn...
inşallah üç gün sonra buraya hamile olduğumu yazarım..aminn...
Slm kızlar naber... Ben hala hastalanmadım... Ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor....
senin sat. kaç tı. biide göğüslerinde acı var mı. birde bende ilk başlarda acaip gaz vardı
kolay gelsin ...
benim bat 3 gün gecikmede ya, nasıl kullanıyorum bu durumu görmelisiniz kızlar
kırmızılar gelecekse de şu gecikmenin tadını çıkarayım diyorum.. evde az bi ağırlığı bile kaldırmıyorum eşimin yüzüne bakıyorum emrah gibi, hemen anlıyo dur sen kaldırma belki bişey vardır diye zıplıyo yerinden
bugün de öğlene kadar çalışıyorum. dün akşam, yarın eve gelince halıları silicem dedim
saçmalama ne gerek var dedi. ama rahat edemiyorum böyle dedim
tamam ben silerim yarın dedikırmızı gelse de söylemicem halılar silinene kadar
adet olucam diye odakladım kendimi yoksa zaman geçmiyo.. ama inşallah hepimiz dediğin gibiyizdir
teşekkür ederim :80:
ooo bunlar daha iyi günleri. bilse neler çekeceğini istemez baba olmak filan
hani sezerciğin filminde yavru sıpayı satın almak isteyen tombiş çocuk diyodu ya;
''biniceeem sırtına! vurucam kırbacı, vurucam kırbacı :86: ''
aynen öylee.. hamiş kaldığım andan itibaren çekeceği var :90:
Canım bat dündü,göğüslerde 5-6 gün önce acıma vardı. Şimdi bisey yok. Sadece sis. Ama kasıklarımda iğne batması gibi ağrı oluyor...
kalbimin ve arzum selam hanimlar
bende iki gün önce mantar olmustum dün dr krem yazdirmaya gittim ordaki kadinda dediki gel hamileleik teati yapalim, bende sevindim iyi madem yapalim dedim, malesef negativ cikti ama batim daha 5 gün var, o yüzden negativ cikmis olabilir. ben kirmizilari görene kadar umutliyum bakalim, hayirlisi.
Canım ben adet ağrısı hiç yasamam adet olduktan sonra belim agrirdi. Göğüslerin hiç ağrımaz. Canım benim gecen hamileliğimde de çıkmamıştı. Geç döllenme olmuş . Seninde öyle olabilir.
canim eger normalinde gögüslerin agrimiyorsa, o zaman hamile olabilirsin bence, benim ilk hamilelligimdede cok agrimisti
Canım ben adet ağrısı hiç yasamam adet olduktan sonra belim agrirdi. Göğüslerin hiç ağrımaz. Canım benim gecen hamileliğimde de çıkmamıştı. Geç döllenme olmuş . Seninde öyle olabilir.
Canım bilmiyorum valla. Ben normalde ağrı yaşayan biri değilim. Gecen hamileliğimde göğüs acisi yaşamamıştım. Bakalım hayırlısı yarın test yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?