Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar ne olur cevap verin allah rızası için..ben geçen hafta parol ağrı kesici içtim..şimdi adetim bir gün geçkti..sizce gecikme nedeni parol olabilir mi ya..ben hamile olmak istiyorumm...:84:

ovulasyon mikroskobu muuuuu:90::90: hadi bakalım hayırlısı..
aranıza yeni katıldım. sat.15 şubat, 15mart ta hamile olduğumu öğrendim. şimdi ise düşük tehlikem var.Allah a dua ediyorum bişe olmasın diye...

dikkatli ol o zaman canım..Evde dur dinlen..İnşallah kucağına da alırsın..

Kızlar benim de 17 mart ..Bu ay hamile kalmak istiyorum ama bende pko var..Adetler düzensiz.Yumurtlamam olacak mı bu ay belirsiz..Ama yine de denemek istiyorum..Adetin 10-20. günü aralığında bir gün dolu bir gün boş ilişkide bulunulmalı değil mi???

kızlar ne olur cevap verin allah rızası için..ben geçen hafta parol ağrı kesici içtim..şimdi adetim bir gün geçkti..sizce gecikme nedeni parol olabilir mi ya..ben hamile olmak istiyorumm...:84:

1 hafta önce içtiğin parolun bugünkü adetine engel olacağını sanmıyorum ben..Saat gibi mi adetlerin??1 gün çok önemli bir gecikme değil aslında..Sağlıklı bir kadının bile yılda en az 1 kere adet günü şaşabilirmiş.İnşallah seninki güzel bir sebep nedeniyle şaşmıştır

canım benim adetlerim saat gibi değildir ama genelde erken gelir..şimdi ise gecikti..çok ümitlenmiyorum tabiki..ben sadece parolun etkisi varmıdır diye merak etmiştim..cevap verdiğin için saol..bir hafta önceden birşey olmaz heralde dediğin gibi..inşallah bebeğim vardır.

allah iyiligini versin emi güldürdün beni

Canım bat dündü,göğüslerde 5-6 gün önce acıma vardı. Şimdi bisey yok. Sadece sis. Ama kasıklarımda iğne batması gibi ağrı oluyor...

canim normaldede hep böylemi regl oluyorsun, yani gögsünde falan agri oluyormuydu

kalbimin ve arzum selam hanimlar

bende iki gün önce mantar olmustum dün dr krem yazdirmaya gittim ordaki kadinda dediki gel hamileleik teati yapalim, bende sevindim iyi madem yapalim dedim, malesef negativ cikti ama batim daha 5 gün var, o yüzden negativ cikmis olabilir. ben kirmizilari görene kadar umutliyum bakalim, hayirlisi.

screamaway

listede "nisana insallah" yazabilirsin canim, dayanamayip test yaptim yine negatif

Canım ben adet ağrısı hiç yasamam adet olduktan sonra belim agrirdi. Göğüslerin hiç ağrımaz. Canım benim gecen hamileliğimde de çıkmamıştı. Geç döllenme olmuş . Seninde öyle olabilir.

Canım ben adet ağrısı hiç yasamam adet olduktan sonra belim agrirdi. Göğüslerin hiç ağrımaz. Canım benim gecen hamileliğimde de çıkmamıştı. Geç döllenme olmuş . Seninde öyle olabilir.

canim eger normalinde gögüslerin agrimiyorsa, o zaman hamile olabilirsin bence, benim ilk hamilelligimdede cok agrimisti

canim eger normalinde gögüslerin agrimiyorsa, o zaman hamile olabilirsin bence, benim ilk hamilelligimdede cok agrimisti

Canım bilmiyorum valla. Ben normalde ağrı yaşayan biri değilim. Gecen hamileliğimde göğüs acisi yaşamamıştım. Bakalım hayırlısı yarın test yapicam.

Canım bilmiyorum valla. Ben normalde ağrı yaşayan biri değilim. Gecen hamileliğimde göğüs acisi yaşamamıştım. Bakalım hayırlısı yarın test yapicam.

[COLOR="purple" hadi bakalim hayirli haberler verirsin insallah, benim carsambaya kadar gelmesse reglim bende carsamba yapicam[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…