kalbimin ve arzum selam hanimlar
bende iki gün önce mantar olmustum dün dr krem yazdirmaya gittim ordaki kadinda dediki gel hamileleik teati yapalim, bende sevindim iyi madem yapalim dedim, malesef negativ cikti ama batim daha 5 gün var, o yüzden negativ cikmis olabilir. ben kirmizilari görene kadar umutliyum bakalim, hayirlisi.
canım bencede inanma daha varmış adetinee kırmızılar gelmesin ve bizi mutlu et tetze olalım hadi canım şu 5 günde bitsin veeee bebişimiz gelsin.bu sıralar çok duruldu topik.
kızlar benimde pre-sed ve tükrük ovülasyon testim geldi bu ay sıkı hazırım adet bitmek üzere ovülasyona daha var ama hazırımmmmmmmmmmmm.
aranıza yeni katıldım. sat.15 şubat, 15mart ta hamile olduğumu öğrendim. şimdi ise düşük tehlikem var.Allah a dua ediyorum bişe olmasın diye...
cnmm Allahtan ümit kesilmez :) Bgn yenı bısey daha ögrendım ve şok oldum :)
Ben anne olmayı henuz beceremedım bu 2.ayım gerçi regl de olmadım yrn 7 gun olucak gecikmedeyım ama reglım den 1 gun önce kan testı yaptırmıştım negatıf cıkmıştı. Ama ablam 3. bebişine hamileymiş bgn ogrendım ;normalde satı 3 şubattı ve fransada yasıyor (ordakı gebelık testlerı erken gebelık testlerınden dıgıtal fln işte...) adet gununde , gununden 1 hafta sonra ve 10 gun sonra olmak uzere test yapıyoo ve sonuncusunda pozıtıfı goruyoo neysee bgn dr a gıtmıs dr satına gore bebısının 6,7 haftalık olması lazım demiş üstten kntrol etmiş görünmemiş alttan kntrol etmiş 4mm bebiş görünmüş ama en fazla 3 haftalıktır geç döllenme olmuş demiş düşünebılıyomusunuz :)
kızlar merhaba uzun zamandır sohbetlere katılmıyordum 4 snelik wvliyim evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyoruz 2,5 senelik tedavi ve 2 tüp bebek denemem var ama malesef hiç gebelik oluşmadı ama bu ay çok farklı duygular hissediyorum adetim 23 martta gelmeliydi ama gelmedi
ara ara kasıklarıma ağrı girip geçiyor çok sık idrara çıkıyorum mide bulantılarım oluyor ve kabızlık başladı çok heyecanlanıyorum acaba bebeğim benimle mi diye test yapmayada korkuyorum hüsrana uğrarım diye ama içimde çok değişik duygular var sanki bebeğim benimle annesiyleymiş gibi hissediyorum kızlar ne olur dua edin allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın yaşamayan bizi anlayamaz çok zor hepinizi kocamaaan öpüyorum
ii akşamlalermisin kızlar yeni listeye benide eklermisiniz 12 nisan
slm kızlar ben adet olduğumu yazmıştım.ama listede beklemede diye yazıyo.benim umutlarım nisana kaldı.
gülüm ben geçen ay 26 gün olmuştum.anlamıadım dedimya madem 12 gün çatladı o zaman 26 gün adet olmalıydım.ama ben bu sefer 34 günde adet oldum sen hesapla gelde??????????????
kolay gelsin ...
benim bat 3 gün gecikmede ya, nasıl kullanıyorum bu durumu görmelisiniz kızlar
kırmızılar gelecekse de şu gecikmenin tadını çıkarayım diyorum.. evde az bi ağırlığı bile kaldırmıyorum eşimin yüzüne bakıyorum emrah gibi, hemen anlıyo dur sen kaldırma belki bişey vardır diye zıplıyo yerinden
bugün de öğlene kadar çalışıyorum. dün akşam, yarın eve gelince halıları silicem dedim
saçmalama ne gerek var dedi. ama rahat edemiyorum böyle dedim
tamam ben silerim yarın dedikırmızı gelse de söylemicem halılar silinene kadar
Benim kırmızılarda dün aksam itibariyle geldi23 unde baslayan kahverengi lekelenmeler vardi. Ben şimdi ovulasyonumu hesaplamak icin 23 unumu baz almalıyım 25 inimi sizce kızlar?
kızlar 4 gün gecikmeli olarak bende bugün kırmızıları gördüm az önce bundan sonraki batım 24 nisan listede tarihimi değiştirirmisiniz?buay ilk iş doktora gidicem ve ovulasyon mikroskobumla inşallah 12 den vurucaz
screamaway
listede "nisana insallah" yazabilirsin canim, dayanamayip test yaptim yine negatif
Mart ayinda büyük umutlarla baslamistim.. Allah nasip etmedi morelim bozulmadi belki ama nesem kayboldu.. her gecen ay da umudum azaliyor. Suan doluyum aglamak geliyor icimden ama bunda da vardir bir hayir diyip kendimi avutuyorum.
Az önce karar verdim sogan kürünü bende uyulayacagim. Baslamak icin en uygun zaman nezaman bilmiyorum ama ben simdi mutfaga girip soganimi kayantacagim. Sifa olur insallah.
Bende mi problem yoksa esimde mi onu da bilmiyorum 12 gün sonra doktor randevum.
kızlar merhaba uzun zamandır sohbetlere katılmıyordum 4 snelik wvliyim evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyoruz 2,5 senelik tedavi ve 2 tüp bebek denemem var ama malesef hiç gebelik oluşmadı ama bu ay çok farklı duygular hissediyorum adetim 23 martta gelmeliydi ama gelmedi
ara ara kasıklarıma ağrı girip geçiyor çok sık idrara çıkıyorum mide bulantılarım oluyor ve kabızlık başladı çok heyecanlanıyorum acaba bebeğim benimle mi diye test yapmayada korkuyorum hüsrana uğrarım diye ama içimde çok değişik duygular var sanki bebeğim benimle annesiyleymiş gibi hissediyorum kızlar ne olur dua edin allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın yaşamayan bizi anlayamaz çok zor hepinizi kocamaaan öpüyorum
İnş güzel haberler benden gelir... Yarın test yapıcam..
İnş güzel haberler benden gelir... Yarın test yapıcam..
canım yarın mı batın.bnde yapıcam da daha 1 2 gün var ama yapıcam tam emin de deilim tarihten çünkü belli olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?