Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım bencede inanma daha varmış adetinee kırmızılar gelmesin ve bizi mutlu et tetze olalım hadi canım şu 5 günde bitsin veeee bebişimiz gelsin.bu sıralar çok duruldu topik.

kızlar benimde pre-sed ve tükrük ovülasyon testim geldi bu ay sıkı hazırım adet bitmek üzere ovülasyona daha var ama hazırımmmmmmmmmmmm.

canım bencede inanma daha varmış adetinee kırmızılar gelmesin ve bizi mutlu et tetze olalım hadi canım şu 5 günde bitsin veeee bebişimiz gelsin.bu sıralar çok duruldu topik.

ayy agzindan bal damliyor canim insallah

kızlar benimde pre-sed ve tükrük ovülasyon testim geldi bu ay sıkı hazırım adet bitmek üzere ovülasyona daha var ama hazırımmmmmmmmmmmm.

hayirlisi olur insallah

Mart ayinda büyük umutlarla baslamistim.. Allah nasip etmedi morelim bozulmadi belki ama nesem kayboldu.. her gecen ay da umudum azaliyor. Suan doluyum aglamak geliyor icimden ama bunda da vardir bir hayir diyip kendimi avutuyorum.
Az önce karar verdim sogan kürünü bende uyulayacagim. Baslamak icin en uygun zaman nezaman bilmiyorum ama ben simdi mutfaga girip soganimi kayantacagim. Sifa olur insallah.
Bende mi problem yoksa esimde mi onu da bilmiyorum 12 gün sonra doktor randevum.

Valla onceki adet baslangicimdan sra 36gun oldu iste.dun kan testi negatifti ama bugun benden akinti geldi halada hastalanmadim...umitlensemmi blmiorum belagrimda dvm edio

cnmm Allahtan ümit kesilmez :) Bgn yenı bısey daha ögrendım ve şok oldum :)
Ben anne olmayı henuz beceremedım bu 2.ayım gerçi regl de olmadım yrn 7 gun olucak gecikmedeyım ama reglım den 1 gun önce kan testı yaptırmıştım negatıf cıkmıştı. Ama ablam 3. bebişine hamileymiş bgn ogrendım ;normalde satı 3 şubattı ve fransada yasıyor (ordakı gebelık testlerı erken gebelık testlerınden dıgıtal fln işte...) adet gununde , gununden 1 hafta sonra ve 10 gun sonra olmak uzere test yapıyoo ve sonuncusunda pozıtıfı goruyoo neysee bgn dr a gıtmıs dr satına gore bebısının 6,7 haftalık olması lazım demiş üstten kntrol etmiş görünmemiş alttan kntrol etmiş 4mm bebiş görünmüş ama en fazla 3 haftalıktır geç döllenme olmuş demiş düşünebılıyomusunuz :)

Canım evet böyle şeyler olabiliyor. Benimde aynısı oldu. 25 Eylül dü adet tarihim yaptığım testler hep negatif çıktı. En son dr ilaç versin de adet olayım diye gittim. Hamileymişim. Geç döllenme olmuş.. 5 Kasımda anca belli oldu. o da ultrasonda yine de görünmedi...

cok sasirdim ya gec olsun guc olmasin dimi kzlarr?? ablaminda buna morali bozulmus bnde sinirlendim ben onu bile bulsam raziyim diye :) banada test yolladi reglim 6 gun gecti bi kac gun daha bekliyim oyle yapiyim diyorum ama belirtimde var aldirmamaya calisiyorum :) 1 akintim var, goguslerimin ucu sizliyo ( kimyasal gebelikteki en belirgin belirtim ) ve belirti sayilirmi bilmem ama dun teyzemlerle oturuyoduk bebek dusundugumuzu bilmiyolar , ananem tuturdu sen hamilemisin yuzunde oyle bir hal var diyo bide dun burnuma karpuz kokusu geldi dedim 5,6 kisi birden bana gulmeye basladi bu tohumlanmis dediler :))

kızlar merhaba uzun zamandır sohbetlere katılmıyordum 4 snelik wvliyim evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyoruz 2,5 senelik tedavi ve 2 tüp bebek denemem var ama malesef hiç gebelik oluşmadı ama bu ay çok farklı duygular hissediyorum adetim 23 martta gelmeliydi ama gelmedi
ara ara kasıklarıma ağrı girip geçiyor çok sık idrara çıkıyorum mide bulantılarım oluyor ve kabızlık başladı çok heyecanlanıyorum acaba bebeğim benimle mi diye test yapmayada korkuyorum hüsrana uğrarım diye ama içimde çok değişik duygular var sanki bebeğim benimle annesiyleymiş gibi hissediyorum kızlar ne olur dua edin allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın yaşamayan bizi anlayamaz çok zor hepinizi kocamaaan öpüyorum

dualarımız seninle bitanem... İnş bebeğin seninledir...

saol canım o kadar heyecanlanıyorum ki anlatamam bebeğime tuttuğum bir defterim var ona yazıyorum şimdi hissettiklerimi ilk defa hep heveslenirdim ama yazmazdım hiç ama bu sefer tutamadım kendimi...

ii akşamlalermisin kızlar yeni listeye benide eklermisiniz 12 nisan

Han0144, tabiki eklerim canim... aramiza hosgeldinnn..

slm kızlar ben adet olduğumu yazmıştım.ama listede beklemede diye yazıyo.benim umutlarım nisana kaldı.

Yasmincimmm, uzulme sakin... Tamam seni Nisana insallah diye aliyorum, Nisan tarihini hesaplayabildiysen Nisan bat'ini versene... Nisana devam ediyoruz beraber...

gülüm ben geçen ay 26 gün olmuştum.anlamıadım dedimya madem 12 gün çatladı o zaman 26 gün adet olmalıydım.ama ben bu sefer 34 günde adet oldum sen hesapla gelde??????????????

Kalbimin, senin cok fazla sasmis adetin..:26::26: Burda birisi, adetler sasmaya basladiktan sonra hamile kaliniyor yazmisti.. Insallah senin oyledir de, Nisana hamile kalirsin canim...

hatunice, alemsinnn canim yaa..
Bende de benzeri olmustu gecen ay... Leke oldu, esim belki hamileyimdir diye evde isleri bana yaptirmamaya basladi.. ne zamanki adetim artti, isler yine bana kaldi..:97::97:

Benim kırmızılarda dün aksam itibariyle geldi 23 unde baslayan kahverengi lekelenmeler vardi. Ben şimdi ovulasyonumu hesaplamak icin 23 unumu baz almalıyım 25 inimi sizce kızlar?

Azracim, uzulmek yok.. Nisana bir suru kisi kaldi zaten.. Birbirimize destek olup Nisanda bir suru hamile cikaracagiz.. Gun asiri deniyorsan, cok da farketmez bence 23 veya 25 hesaplaman.. Sonucta o gunleri hep dolu gecir..

Feryal_efe, Tamam canim degistiriyorum seni.. Bak her ay daha da tecrubeleniyoruz..

screamaway

listede "nisana insallah" yazabilirsin canim, dayanamayip test yaptim yine negatif

FMK, ne bu uzuntu canim yaaa... OLMAZ, degistirmiyorum seni Nisana diye.. Neden degistireyim ki??? 30 Martmis bat'in... testinin negatif cikmasi kadar normal birsey yok canim..Bu kadar erkenden denememelisin zaten... Neden bu kadar cabuk uzuluyorsun, kendini bu kadar strese sokma... Eger bebek varsa tutunmaya calisiyor suan.. Uzme, etkileme kendini... Olumlu dusun lutfen... Daha kirmizilari filan gormedin bildigim kadariyla... Kirmizilari gorene kadar degistirmiyorum seni...

Vasfiyecim, test filan yapmadin mi sen? bebek varsa testte gorunmesi lazim sanki... Neden bekliyorsun ki daha.. Dene bence test yapmayi... Insallah bebegin seninledir canim.....

Vasfiyecim, test filan yapmadin mi sen? bebek varsa testte gorunmesi lazim sanki... Neden bekliyorsun ki daha.. Dene bence test yapmayi... Insallah bebegin seninledir canim.....[/QUOTE]

yok yapmadım yine negatif çıkıcak diye çok korkuyorum cesaret edemiyorum

Kizlarrrr nasilsiniz?:97:

Ben cok yorucu bir gun gecirdim.. Dunden beri girememistim... Baya bir yazi yazilmis.. Anca okudum..Bu aralar hic bebek haberi alamiyoruzzzzz... Mart bitmeden birkac bebek haberi aliriz insallah da, Nisana buyuk bir moralle gireriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…