Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yok yapmadım yine negatif çıkıcak diye çok korkuyorum cesaret edemiyorum

Canim, icinden gelmiyorsa yapma test kesinlikle... Benim icimden hiccc gelmiyordu.. icimden bir ses yapma diyordu sanki.. Ama acaip merak ediyordum.. Istemeye istemeye yaptim... Negatifi gordum..

Sen icinden geldiginde yap...:97:

Canim, icinden gelmiyorsa yapma test kesinlikle... Benim icimden hiccc gelmiyordu.. icimden bir ses yapma diyordu sanki.. Ama acaip merak ediyordum.. Istemeye istemeye yaptim... Negatifi gordum..

Sen icinden geldiginde yap...:97:

canım aslında yapmayı çok istiyorum ama 4 senedir hep tek çizgi gördüğüm için cesaretim yok desem daha doğru olur üzülme canım herşeyin hayırlısı sen ne zamandır istiyorsun bebeğini?

Kızlar bişey sorucam... Femina erken gebeilik testi mi yoksa normal gebelik testi mi?

Üzerinde hızlı gebelik testi yazıyor... İnternetten araştırdım heryerde erken gebelik testi yazıyor... Satın aldığım zaman kıza özellikle sordum normal gebelik testi dedi...

Anlamadım gitti.:44::44::44:

Eğer erken gebelik testi ise hamileysem çıkması lazım çünkü adet gecikmesi var...

canım aslında yapmayı çok istiyorum ama 4 senedir hep tek çizgi gördüğüm için cesaretim yok desem daha doğru olur üzülme canım herşeyin hayırlısı sen ne zamandır istiyorsun bebeğini?

Benim Nisanda 3. denemem olacak canim... Ama 6 senedir evliyim.. Sonradan aklimiz basimiza geldi yani..

arzum, uzerince hassasiyeti yaziyor mu? Yani hcg'yi kac mIUdan sonra olcuyormus..?

Son düzenleme:
kızlar ovülasyon testi gebelikte pozitif çıkabiliyormuş ya bende vardı yaptım kıpkırmızı 2 çizgi şimdi eşimi kaldırmaya gidiyorum gebelik testi almaya gidicem çok heyecanlandım ilk defa böyle çıktı dua edin ne olur 4 senedir bekliyorum bebeğimi :18:

nihanca sen nasılsın seninde az kaldı...

yok canım ya ben geçen hafta kara haberi aldım bu ay yumurtlama olmamış dr progestoron testi yaptı yumurtalarım gelişmemiş büyümemiş .nisan için klomen verdi şimdi bende adetimin gelmesini bekliyorum canım

selam canım.ovulasyonla gebelik testini anlayamadım canım

canımmm bunu okuyunca bende de vardı ovulasyon testi bende gittim hemen yaptım... çift çizgi çıktı... gerçekten hamilelik testi yerine mi geçiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…