yok yapmadım yine negatif çıkıcak diye çok korkuyorum cesaret edemiyorum
canım yarın mı batın.bnde yapıcam da daha 1 2 gün var ama yapıcam tam emin de deilim tarihten çünkü belli olmuyo
Canim, icinden gelmiyorsa yapma test kesinlikle... Benim icimden hiccc gelmiyordu.. icimden bir ses yapma diyordu sanki.. Ama acaip merak ediyordum.. Istemeye istemeye yaptim... Negatifi gordum..
Sen icinden geldiginde yap...:97:
canım aslında yapmayı çok istiyorum ama 4 senedir hep tek çizgi gördüğüm için cesaretim yok desem daha doğru olur üzülme canım herşeyin hayırlısı sen ne zamandır istiyorsun bebeğini?
Kızlar bişey sorucam... Femina erken gebeilik testi mi yoksa normal gebelik testi mi?
Üzerinde hızlı gebelik testi yazıyor... İnternetten araştırdım heryerde erken gebelik testi yazıyor... Satın aldığım zaman kıza özellikle sordum normal gebelik testi dedi...
Anlamadım gitti.:44::44::44:
Eğer erken gebelik testi ise hamileysem çıkması lazım çünkü adet gecikmesi var...
arzum, uzerince hassasiyeti yaziyor mu? Yani hcg'yi kac mIUdan sonra olcuyormus..?
iyi geceler kızlarrrrr:92::92::92:
iyi geceler canımmm hoş geldin...
hoşbulduk canım nasılsın iyimisin
Sen de mi yarin yapacaksin test Tugbacim... Hadi bakalim insallah hayirli haberler verirsin bize...
sağol canım iyiyim... beklemedeyim.
nihanca sen nasılsın seninde az kaldı...
kızlar ovülasyon testi gebelikte pozitif çıkabiliyormuş ya bende vardı yaptım kıpkırmızı 2 çizgi şimdi eşimi kaldırmaya gidiyorum gebelik testi almaya gidicem çok heyecanlandım ilk defa böyle çıktı dua edin ne olur 4 senedir bekliyorum bebeğimi :18:
kızlar ovülasyon testi gebelikte pozitif çıkabiliyormuş ya bende vardı yaptım kıpkırmızı 2 çizgi şimdi eşimi kaldırmaya gidiyorum gebelik testi almaya gidicem çok heyecanlandım ilk defa böyle çıktı dua edin ne olur 4 senedir bekliyorum bebeğimi :18:
yok canım ya ben geçen hafta kara haberi aldım bu ay yumurtlama olmamışdr progestoron testi yaptı yumurtalarım gelişmemiş büyümemiş .nisan için klomen verdi şimdi bende adetimin gelmesini bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?