kızlar çok üzgünüm test aldım yaptım yaptım ve sonuç yine negatiffffff
Canım bi değer yazmıyor. Gebeliğin hemen başlarında idrarda görülen hcg nin varlığını tespit eder diyo...
Prostektüsde de bi değer yok.
kızlar ovülasyon testi gebelikte pozitif çıkabiliyormuş ya bende vardı yaptım kıpkırmızı 2 çizgi şimdi eşimi kaldırmaya gidiyorum gebelik testi almaya gidicem çok heyecanlandım ilk defa böyle çıktı dua edin ne olur 4 senedir bekliyorum bebeğimi :18:
kızlar çok üzgünüm test aldım yaptım yaptım ve sonuç yine negatiffffff
canım senin de az kaldı hadi baklaım hayırlısı olur inşallah güzel haberler veririsin bizlere
kızlar ben geldım
bişey dikkatimi çekti.. 7-8-12 martı saymazsak hamilelirin çoğunun bat ı 5 gün ara ile gitmiş.
1 mart
5 mart
10 mart
15 mart
20 mart
25 mart da ben olayım
hosgeldin canim...
ugurlu gunler 5'e bolunenler mi o zaman... superrrr, 25 mart sen ol... Ben de 15 Nisan olayim insallah..
hosgeldin canim...
ugurlu gunler 5'e bolunenler mi o zaman... superrrr, 25 mart sen ol... Ben de 15 Nisan olayim insallah..
Günaydınnnnnnn.
Evet ben test yaptım.... Sonuç silik bir çizgi.... Tabi bunu görünce hemen sabahım köründe gidip kan testi yaptırım...
Değer 3,04 yani referansın altında.... Sordum bunun anlamı ne diye... Sonuca göre negatif dediler ama bi kaç gün sonra tekrar yaptırın zaten çok hızlı artan bi hormon hamileyseniz artar dediler...
Sizde 3,04 nasıl bir değer... Bence çok düşük... Gerçi bi hafta sonra yaptırsam eğer hamile isem 778 çıkacak...
Yani hala beklemedeyim... Offfff offfffffffffffffff.....
:84::84::84::84::84:
az hamile olmak diye birsey olmadigina göre seni tebrik etmek istiyorum.. silik olsada cizgi deger düsük olsada sen hamilesin :)) cani gönülden tebrik ediyorum adet gününe kac gün var bilmiyorum ama iki üc gün sonra tekrar test yaparsin.Günaydınnnnnnn.
Evet ben test yaptım.... Sonuç silik bir çizgi.... Tabi bunu görünce hemen sabahım köründe gidip kan testi yaptırım...
Değer 3,04 yani referansın altında.... Sordum bunun anlamı ne diye... Sonuca göre negatif dediler ama bi kaç gün sonra tekrar yaptırın zaten çok hızlı artan bi hormon hamileyseniz artar dediler...
Sizde 3,04 nasıl bir değer... Bence çok düşük... Gerçi bi hafta sonra yaptırsam eğer hamile isem 778 çıkacak...
hala beklemedeyiz ya..2 gün geçti ama test negatif..mecbur bekliyorum..ama mutlu bir bekleyiş..
Günaydınnnnnnn.
Acele etme canim... Hamile olunca 5'in ustunde olmasi gerekiyor sanirim.. Degil mi?
Belki gec dollenme olmustur, gec artiyordur degerlerin...
Sen mart hamilelerimizden olacaksin gibi hissediyorum ben...
İnş hamiş izdir canımmmm. Bekleyen derviş muradına erermiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?