Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

biliyormusunuz?eğer hamişsem bebekle doğum günüm aynı güne denk gelicek..hesapladım netten..en azından aynı ay olucak

Merhaba kızlar çok üzgünüm bugün,karnım belim ağrıyor diyip duruyordumya,bugün yani 26.günümde kahverengi akıntım gelmeye başladı,tabii ben başladım ağlamaya yine.Ama neden 2 aydır böyle oluyor anlayamıyorum hem erken geliyo hem çok ağrılı:-((Şimdi adetimin başlamasını bekliyorum muhtemelen yarın gelir ve bitince hemen doktora gidicem bu sefer.Çünkü ben bekarken 30-31 günde bir olurdum 26.günde bir olmaya başladım.Bu ne yaaaa hap kullanmıştım 6 ay ondan mı acaba???Vücüdum dengem hormonlarım bozuldu galiba :18: :18: :18: Korkuyoruuum:18:

Canımmm doğum kontrol hapları hep böle yapıyor. Benim de 50 günü bulmuştu adet olmam. Bazı hapların koruması 6-8 ay devam edebiliyormuş... Ama daha adet olmamışsın belli olmaz... Belki yerleşme kanamasıdır..

Allahtan ümit kesilmez...

Canım geçen ay da böyle oldu o yüzden umudum yok.Geçen ayda 2 gün önce böyle kahverengi akıntı başladı ben de acaba yerleşme kanaması mı derken adet oldum,o yüzden bu ay umudum yok.Peki biliyomusun yerleşme kanaması ağrılı mı olur yoksa ağrısız mı??

parrhisia canım sen test yaptın mı?

ben ucuz bir test var ondan almıştım bir kaç tane..erken gebelik testi değil sanırım..o yüzden negatif çıktı.ben bekleme taraftarıyım.biraz daha bekliycem işte..yarın da olmazsm zaten hamile olduğumu düşünücem artık..çünkü benimki hiç gecikmez..şimdi 2 gün gecikti..senin de öyle sanırım..uyuşuyor çoğu şey.

evet canım benim yaptığım idrar testi biraz daha hassas galiba.internette her yerde erken gebelik testi olduğu yazıyor...Ama değer yazmıyor...onda silik çizgi çıktı... Kanda çok düşük çıktı 3,04... Gerçi geç döllenme olmuştur benim kesin, çünkü hep geç adet oluyorum.. En son 25 Şubatda adet oldum..
1 hafta daha bekleyelim..

Canım valla hiç bişey belli olmuyo... kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe göre bile değişiklik gösterbiliyor... O yüzden beklememiz gerekiyor..Ağrı olabilir de olmayabilir de...

Eğer bişey yoksa keşke değerim 0 veya 0,1 filan çıksaydı... En azından bu ay bişey yok derdim...

Beklemek zor...:95:

Son düzenleme:
Evet arzum beklemek gerçekten zor ve çok stresli oluyor.Ama napalım kader diyorum artık,ne zaman gelecekse ozaman gelecek bebeğim,bir de benim bu ay taktığım şey neden erken oluyorum böyle 2 aydır??Galiba haplardan,beklemekten başka bir çare yok şu an benim için...Beraber bekliyelim bakalım arzum gerçi benim hiç umudum yok ama neyse:-(((

aslında benim bildiğime göre 0-3 arası değer negatif..benim ilk hamileliğimde ben böbrek ağrısı diye ürolojiye gitmiştim..10 çıkmıştı..hemen yükselir zaten hamileysen merak etme..iki gün sonra bir daha denersin testini..ben öyle yapıcam.

Canımmm ben şunu öğrendim bu süreç çok mucizevi bişey... Olmaz dediğimiz şeyler olabiliyor.. Yada kesin bişey var yoksa şöyle şöyle olmazdı diyoruz bişey çıkmıyo...

Allahtan herşeyin hayırlısı... İnş hakkımızda hayırlısı olur...

Allahım ol dese de olsa...

ben 1 nisanda yaptırıyımda kesin sonuç çıksın... 1 nisan şakası yapıcam...

Benim değerim 3 ten 0,04 yüksek

Son düzenleme:
çok güzel olur valla..ben de öyle düşünüyorum..bebişler bize şaka yapıcaklar..ama sevindirici inşallah..dört gözle bekliyoruz ya..eşim artık moda girdi bile.

Allahım bari eşimin emeklerini boşa çıkarmasın..şimdi ben oturuyorum.o temizlik yapyor ya..canım benim inşallah hamileyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…