Canımmm ben şunu öğrendim bu süreç çok mucizevi bişey... Olmaz dediğimiz şeyler olabiliyor.. Yada kesin bişey var yoksa şöyle şöyle olmazdı diyoruz bişey çıkmıyo...
Allahtan herşeyin hayırlısı... İnş hakkımızda hayırlısı olur...
Allahım ol dese de olsa...
Allahım bari eşimin emeklerini boşa çıkarmasın..şimdi ben oturuyorum.o temizlik yapyor ya..canım benim inşallah hamileyimdir.
Allahım bari eşimin emeklerini boşa çıkarmasın..şimdi ben oturuyorum.o temizlik yapyor ya..canım benim inşallah hamileyimdir.
İnşallah hamilesindir canım,günün geçti mi??
inş canım.. benimki si de çamaşır asıyor... Bana astırmıyor...
bu arada arzum hangi testi kullanmıştın sen.
Canım yumurtluyorsun galiba..
biliyormusunuz?eğer hamişsem bebekle doğum günüm aynı güne denk gelicek..hesapladım netten..en azından aynı ay olucak
Merhaba kızlar çok üzgünüm bugün,karnım belim ağrıyor diyip duruyordumya,bugün yani 26.günümde kahverengi akıntım gelmeye başladı,tabii ben başladım ağlamaya yine.Ama neden 2 aydır böyle oluyor anlayamıyorum hem erken geliyo hem çok ağrılı:-((Şimdi adetimin başlamasını bekliyorum muhtemelen yarın gelir ve bitince hemen doktora gidicem bu sefer.Çünkü ben bekarken 30-31 günde bir olurdum 26.günde bir olmaya başladım.Bu ne yaaaa hap kullanmıştım 6 ay ondan mı acaba???Vücüdum dengem hormonlarım bozuldu galiba :18: :18: :18: Korkuyoruuum:18:
kızlar benimde kasık ağrım başladı adetime daha 13 gün varve akıntım fazlalaştı...
selam iyi pazarlar herkeseeee
ben beklemedeyim...idrar testi silik çıktı...kanda da beta hcg 3,04 çıktı... 1 nisanda tekrar yapacağım o zamana kadar kırmızıları görmezsem tabi...
Bakalım yükselecek mi :44:
kıslar bn hala olmadım ama az önce kahverengi leke geldi bu ne acaba..hasta mı olcam yoksa hamilelikte böyle bşy var mı(
kızlarrr bana bi cvppppppppppppp
kızlarrr bana bi cvppppppppppppp
28 29 u gibi olması lazım
inşallah adetin habercisi değildir. ben ikinci hamileliğimde adet günüm yaklaşınca kahverengi ardından da pembe lekelenmem olmuştu. adet olucam sanmıştım. ama olmadım. hamile olduğumu öğrendim sonra. umarım sen de adet olmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?