Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Evet canım gerşekten mucizevi bir olay bu,ben çok evham yapıyorum,biliyorum aslında daha erken,2.denememdi bu,karamsar olmamak lazım ve hayırlısı elbette.
Belkide hayırlı zamanı bekliyordur benim tatlı bebişim)
İnşallah sen bu ay hamilesindir de canım bize güzel haberler verirsin haftaya,hayırlısı olsun.
Ben de haftaya haber vericem sanıyodum ama kısmet bugüneymiş:-((

biliyormusunuz?eğer hamişsem bebekle doğum günüm aynı güne denk gelicek..hesapladım netten..en azından aynı ay olucak

Parrhisia, arzum... Kizlar sizden neseli haberler gelecek yakinda sanki... Anlattiklariniz bunu cagristiriyor...

Neselikiz, canim birak dongun gunlerin azalsin... Ne guzel iste.. Tutmazsa, 31 gun bekleyecegine, 26 gun bekliyorsun.. Daha sIk deneme sansin oluyor hem de bebegi...

kızlar benimde kasık ağrım başladı adetime daha 13 gün var ve akıntım fazlalaştı...

Canim bence sen ovulasyon donemindesin ondan... Ovulasyon testi filan yapmismiydin?:26:

selam iyi pazarlar herkeseeee

Hosgeldinnn bat arkadasimmm..

ben beklemedeyim...idrar testi silik çıktı...kanda da beta hcg 3,04 çıktı... 1 nisanda tekrar yapacağım o zamana kadar kırmızıları görmezsem tabi...

Bakalım yükselecek mi :44:

ben beklemedeyim...idrar testi silik çıktı...kanda da beta hcg 3,04 çıktı... 1 nisanda tekrar yapacağım o zamana kadar kırmızıları görmezsem tabi...

Bakalım yükselecek mi :44:

cnm inşallah yükselir değerin. bir hamilemiz daha olur. Bende dua edicem senin için ve tüm kızlar için.

inşş canım yaaa ama kırmızı deil basbaya kahverengi leke yaaaa hemde geleli 2 3 saat oldu dahada bşy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…