Bizim de ikinci canım. Bu hafta uğraşıcaz bakalım ama 22 mart'a kadar beklemek çok zor ya.
Geçen ay her belirtiyi hamileliğe yormuştum ama doktorun gelir dediği gün geldi
Bu ay inş gelmez
kızlar çok fazla belirti takip etmeyin öyle olunca psikolojik belirtiler oluyor, stres oluyor hayal kırıklığı oluyor. bir de olmazsa üzülürüm demeyin, bu ay olmazsa öbür ay olur Allah'ın izniyle, ümidinizi kaybetmeyin.
Umutlu olalım, mutlu olalım inşallah:)
Wideofdemon bende de bu iki gündür çok sinir var ya,çabuk öfkeleniyorum ve alınıyorummmm
Kızlar wc deydim(afedersiniz)...İçimde sakın bişey varmış gibi kasıklarımda baskı yapıyor afedersiniz zorlasam kopup düşecek gibi bişey nedir o acaba????Deliriyormuyum yaaa%%%%%%
Geçen ay ne belirtiler yaşadın kuzummm yoksa bizimdemi öyle olacak...Olacaksada allahımdan hayırlısı
Arkadaşlar ben kaçtım daha yemek yapacam bu akşam fatmagülde var biraz geç girerim öpüyorum hepinizi ne güzel ya bir sürü arkadaşım oldu
Nihalcim seninle konuşamadık bugün denk gelemedik benim bütün sorularıma bıkmadan cvp verdiğin için sana çok tşk ederim arkadaşım
Ya beni çok önemseme bu konuda yani önemse de geçen ayki belirtilerimi önemseme
Tedavimin ilk ayıydı ve olsa kesinlikle mucize olurdu nitekim de olmadı zaten.
Benim adet dönemi öncesinde falan meme hassasiyeti hiç olmaz, geçen ay da böyle bir şey yoktu.
Ama bel ağrısından duramıyordum, azıcık ayakta durayım belim kopuyordu sürekli arkama yastık dayayarak oturabiliyordum.
Sonra kasıklarımda çok ağrı oluyordu ve ağrı bazen de makata vuran ağrıya dönüşüyordu.
Akıntım çok vardı bi de sabahları çok zor uyanıyordum.Midem kazınıyordu ne kadar yemek yersem yiyeyim.
Annem falan ümitlenmişti ama kırmızıları gördük.
Ama benimki psikolojikmiş çok istediğim için vücut böyle tepki verdi herhalde.
Sen umutsuzluğa kapılma hiç, ne zaman belli olacak senin hayırlısıyla?
Canım belirtilerimiz benzemiyooosevindim adımaaaa 2 mart bat ım bakalım sonucu bende merak ediyorummmmmmmmmmm:26::26::26:
Ben herşeye ağlar olmuştum hamileyken))) herşeye alınıyordum, hormon seviyesi değiştiği için böyle değişiklikler olabiliyor, inşallah hamişsindir tatlım
Ben demiştim benim belirtilerimi önemseme diye
Az kaldı 2 Mart'a inşallah hayırlı haberlerini alırız
Görüsürüz canım baş başyemek adını aman söylemeeeeee malum müstakbel hamile çokkkk
güle güle canım bende birazdan yapmaya başlıycam ama kafamı kaldırasım gelmiyor sanki ton varmış gibime geliyor :)
Canım sıkma canını belirti yaşamadan hamile kalan çok kişi varrr...Hayırlısını isteyelim hep beraber
nihalcim nasılsın
evet haklısın canım çokta takip etmemeye çalıyorum hep duada ediyorum hayırlısı olması için ama ben 3 yıldır evliyim 2 yıldır korunmuyoruz ve eşimle nerdeyse 1 yıldır tedavi görüyoruz artık çok istiyorum bende.burdaki herkez içinde dua ediyorum inşallah Allahım dualarımızı geri çevirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?