inşş canım yaaa ama kırmızı deil basbaya kahverengi leke yaaaa hemde geleli 2 3 saat oldu dahada bşy yok
Kizlar incir kurumu hazirladim.. Daha icmedim... Ac karnina icilmesi gerekiyor degil mi? Ben ancak yatmadan once icerim o zaman...
Sabahtan yapsam cok iyi olurdu.. Ovulasyonum da yakinlasti.. Cokkkk gec kaldim incir kuru meselesinde...:97::97::97::97:
inşallah adetin habercisi değildir. ben ikinci hamileliğimde adet günüm yaklaşınca kahverengi ardından da pembe lekelenmem olmuştu. adet olucam sanmıştım. ama olmadım. hamile olduğumu öğrendim sonra. umarım sen de adet olmazsın.
Screamaway canım 26 günde olması iyi mi kötü mü bilemiyorum canım ya,çünkü eskiden 30-31 günde olurken bu ne şimdi anlamadım ya,en iyisi doktora gitmek benim için,bakalım doktor ne dicek?Korkuyorum da gitmeye yaaa...
Kizlar incir kurumu hazirladim.. Daha icmedim... Ac karnina icilmesi gerekiyor degil mi? Ben ancak yatmadan once icerim o zaman...
Sabahtan yapsam cok iyi olurdu.. Ovulasyonum da yakinlasti.. Cokkkk gec kaldim incir kuru meselesinde...:97::97::97::97:
neselikız adet siklusu 21-30 gun arası olması cok normal icin rahat olsun. Benimde aynı senin gibi 30-31 gun surerdı ılac kullanmaya basladım bıraktım 25 gune dustu doktora gittim herseyin normal oldugunu soylemisti.
?????????????
ben 2010 u 2011 gibi algılayıp bişey yazmıştım sonra geri aldım msj mı
Sifa olur inş canım. Esim yaptı bu kurden bagırsakları fevkalade calıstırıyor bilgin olsun canım
Screamaway canım 26 günde olması iyi mi kötü mü bilemiyorum canım ya,çünkü eskiden 30-31 günde olurken bu ne şimdi anlamadım ya,en iyisi doktora gitmek benim için,bakalım doktor ne dicek?Korkuyorum da gitmeye yaaa...
Cevabın için teşekkür ederim canım,içim rahatladı biraz,peki doktora gittiğinde hamilelikle ilgili ne söyledi?Hapla ilgili yani,hapın etkisi sürüyor olabilir falan dedi mi?
Hadiiiiii..ayy iyiki soyledin tatlimmm... haberim yoktu bundan... Ben en iyisi geceleri iceyim bunu o zaman
Canimm, 26 gun gayet normal bir sure, dongu icin... Merak etme sen...
kızlar ben 20 dk idrarımla yaptım akşam testi sanırım sabah yapmam daha mantıklı sonuç almamı sağlıycak haklısınız yumurtlamam yeni olmuş olamaz çünkü 23ünde regl olmam gerekiyordu benim hala umudum var mart ayından bu arada benide listeye ekler misiniz mart için çünkü hala kırmızılarım ve regl belirtilerim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?