Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

inşş canım yaaa ama kırmızı deil basbaya kahverengi leke yaaaa hemde geleli 2 3 saat oldu dahada bşy yok

Canim sen yine de cok umutlanma bence...
Ben de adetimden 2-3 gun once kahverengi leke gordum... Sonra adetim, birak 2-3 saati, 4 gun sonra geldi.. Yerlesme filan degildi yani... Biraz umitlenmistim.. Sonu husran oldu..

Insallah seninkisi boyle degildir...

Kizlar incir kurumu hazirladim.. Daha icmedim... Ac karnina icilmesi gerekiyor degil mi? Ben ancak yatmadan once icerim o zaman...

Sabahtan yapsam cok iyi olurdu.. Ovulasyonum da yakinlasti.. Cokkkk gec kaldim incir kuru meselesinde...:97::97::97::97:

Afiyet olsun... Şifalar getirsin inş. canımmm...

Canım sen bu kahverengi leke geldiğinde ağrılı mı olmuştu??

Screamaway canım 26 günde olması iyi mi kötü mü bilemiyorum canım ya,çünkü eskiden 30-31 günde olurken bu ne şimdi anlamadım ya,en iyisi doktora gitmek benim için,bakalım doktor ne dicek?Korkuyorum da gitmeye yaaa...

inşallah canım yaa
BENİMDE HAFTAYA KIRMIZI GELMESİ GEREK NORMALDEDE BAKALIM İNŞALLAH HİÇ GELMEZSS HİÇ SEMİYORUM KIRMIZIYI

kızlar size tavsiyem yumurtlamayı beklemeden adet bitince gün aşırı ilişkide bulunun..şansın daha fazla arttığını düşünüyorum..biz bu ay öyle yaptık..yumurtlama tarihi hesaplamadan adet bitince başladık..ve şimdi adetim nerdeyse 3 gün gecikti..tahminen hamileyim..ama 2 gün daha bekliycem..

neselikız adet siklusu 21-30 gun arası olması cok normal icin rahat olsun. Benimde aynı senin gibi 30-31 gun surerdı ılac kullanmaya basladım bıraktım 25 gune dustu doktora gittim herseyin normal oldugunu soylemisti.

Sifa olur inş canım. Esim yaptı bu kurden bagırsakları fevkalade calıstırıyor bilgin olsun canım

neselikız adet siklusu 21-30 gun arası olması cok normal icin rahat olsun. Benimde aynı senin gibi 30-31 gun surerdı ılac kullanmaya basladım bıraktım 25 gune dustu doktora gittim herseyin normal oldugunu soylemisti.

Cevabın için teşekkür ederim canım,içim rahatladı biraz,peki doktora gittiğinde hamilelikle ilgili ne söyledi?Hapla ilgili yani,hapın etkisi sürüyor olabilir falan dedi mi?

Sifa olur inş canım. Esim yaptı bu kurden bagırsakları fevkalade calıstırıyor bilgin olsun canım

Hadiiiiii.. ayy iyiki soyledin tatlimmm... haberim yoktu bundan... Ben en iyisi geceleri iceyim bunu o zaman

Canimm, 26 gun gayet normal bir sure, dongu icin... Merak etme sen...

Cevabın için teşekkür ederim canım,içim rahatladı biraz,peki doktora gittiğinde hamilelikle ilgili ne söyledi?Hapla ilgili yani,hapın etkisi sürüyor olabilir falan dedi mi?

canım doktora gıttıgımde hapı bırakalı 1 ay olmustu. folıc asit kullanmamı tavsiye etti. hapla ilgil birsey soylemedi.ultrasonda baktı pop smear testı yaptı. ama bildigim kadarıyla uzun sure hap kullananların gebeligi 3 ay kadar uzayabiliyo en yakın arkasım 7. ayda hamile kalabildi.

Hadiiiiii.. ayy iyiki soyledin tatlimmm... haberim yoktu bundan... Ben en iyisi geceleri iceyim bunu o zaman

Canimm, 26 gun gayet normal bir sure, dongu icin... Merak etme sen...

sabah bi incir birde kecibonuzu kurunu icip gıtmıs sırkete.. wcye zor yetismiş oda gece ıcıyo. bende hayıt suyuna basladım adetlıyken ıcılmesı konusunda bi sıkıntı varnı bilen varmı acaba:44:

kızlar ben 20 dk idrarımla yaptım akşam testi sanırım sabah yapmam daha mantıklı sonuç almamı sağlıycak haklısınız yumurtlamam yeni olmuş olamaz çünkü 23ünde regl olmam gerekiyordu benim hala umudum var mart ayından bu arada benide listeye ekler misiniz mart için çünkü hala kırmızılarım ve regl belirtilerim yok

evet canım... beklemeye devam... Bende beklemedeyim... İnş hamilesindir bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…