evet canım... beklemeye devam... Bende beklemedeyim... İnş hamilesindir bitanem...
inşallah canım bebişlerimiz bizimledir bu arada sen çift çizgiyi görmüşsün hayırlısı olsun ilaç falan kullanmıyorsun değil mi çatlatma iğnesi falan...
kızlar ben 20 dk idrarımla yaptım akşam testi sanırım sabah yapmam daha mantıklı sonuç almamı sağlıycak haklısınız yumurtlamam yeni olmuş olamaz çünkü 23ünde regl olmam gerekiyordu benim hala umudum var mart ayından bu arada benide listeye ekler misiniz mart için çünkü hala kırmızılarım ve regl belirtilerim yok
ya bana ara ara sancı gelir gibi oluyor..arzum sana da oluyor mu..korkuyorum ya..:18::18::18::18::18:
yok canım kullanmadım.. İnş değer yükselir...
Bebişlerimiz bizimledir inş....
canım bende de oluyor iğne batması gibi...
5 gun gecıkmıssın canım insallah hamişsindir guzel haberlerini bekliyorum
benimki biraz karın ağrısı gibi oluyor.üşütmüşüm gibi..ama hemen gidiyor..uzun sürmedi hiç.
vasfiyeee,parrhisia hadi bakalım hakkımızda hayırlısı...
amin inşallah canım..bir kaç gün sonra sevinçli bir şekilde artık anne adayı olduğumuzu hep beraber açıklayalım..
benden bugünlük bu kadar herkese iyi geceler..saatlerinizi ileri almayı unutmayın çiçekler..muaaaaahh.
sabah bi incir birde kecibonuzu kurunu icip gıtmıs sırkete.. wcye zor yetismiş oda gece ıcıyo. bende hayıt suyuna basladım adetlıyken ıcılmesı konusunda bi sıkıntı varnı bilen varmı acaba:44:
cnm mrb bn mart 24 kırmızıları gördm((((nisan için bnide listeye eklermsn..bu ay umutluyum gerçi hrzmn umutluyum ama incir kürü yapıorum bu ay bakalım hayırlısıı...yaş 23 bat26 nisan..
tamam bende gece icecegim insallah... Hayit suyunu ilk defa duyuyorum canim ben.. Ne faydasi varmis ki?:26:
Tamam tatlim.. Ekliyorum seni...
Kizlar, aranizda ovulasyon testlerinden kullanan var mi?:97::97:
Hesaplatmama gore ovulasyonum 29unda olacak.. Benim hesaplamama gore ise 31... Ben napayim? yarindan itibaren testi denemeye baslayayim dimi?:26:
evet canım yarın başla ben kullandım gebelik oluşmadı ama ovülasyon günlerim tuttu...
evet oylee yapayim di miiii? :97::97: ayyy heyecan yaptim... insallah duzgun yakalayip degerlendirebiliriz ovulasyonu...
Kizlar, aranizda ovulasyon testlerinden kullanan var mi?:97::97:
Hesaplatmama gore ovulasyonum 29unda olacak.. Benim hesaplamama gore ise 31... Ben napayim? yarindan itibaren testi denemeye baslayayim dimi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?