canım ne marka aldıgın test? kac adet var ıcınde? Bende aldım 2 tane cıktı ıcınden yetmez gıbı gelıyo bana
ben ovulasyon testi kullandığım 2. ay hamile kaldım testte 2 koyu çizgiyi gördümüğümüz 2 gün peşpeşe ilişkiye girdik 1 senedir gitmediğim doktor kalmadı prolaktinim 84 çıkmıştı ama başka bir doktor prlktin güneş ışığında bile etkilenir dedi patlıcan bile yükseltiyomuş birdaha bakıldı ve11 çıktı bende yumurtlayıp yumurtlamadığıma emin olamadım ama test sayesinde yumurtladığımı anladım bende rahimde iltihapta vardı onun içinde ilaç kullandım ve Allaha şükür 6 haftalık hamileyim..
canim ben clearblue'nin 7lik olanlarindan almistim... su an 6 tane filan kalmis olmasi lazim...:79:
ben ovulasyon testi kullandığım 2. ay hamile kaldım testte 2 koyu çizgiyi gördümüğümüz 2 gün peşpeşe ilişkiye girdik 1 senedir gitmediğim doktor kalmadı prolaktinim 84 çıkmıştı ama başka bir doktor prlktin güneş ışığında bile etkilenir dedi patlıcan bile yükseltiyomuş birdaha bakıldı ve11 çıktı bende yumurtlayıp yumurtlamadığıma emin olamadım ama test sayesinde yumurtladığımı anladım bende rahimde iltihapta vardı onun içinde ilaç kullandım ve Allaha şükür 6 haftalık hamileyim..
en iyisinden almışsın canım bende ondan kullanmıştım hadi hayırlısı
Evet canim, bu iyilerinden... Ikinci 7lik kutuyu kullaniyorum.. Insallah baska kutu almam gerekmez...
Azracim, dongun 28 gunse.. Sat'tan itibaren 10-11 gun sayip ondan sonra yapman gerekiyor.... 28 gunluk dongulerde genelde 14. gun ovulasyon oluyor.. 10. veya 11. gunden baslarsan o gunu yakalarsin insallah...
inşallah canım tek istediğimiz o zaten
canım benım dongum 25 gun kacıncı gun baslasam:18:
Canim benim 3. denemem olacak Nisanda... Basindan beri ovulasyon testini kullaniyorum... Ilk ay, cift cizgi gectikten sonra girdik, ikinci ay ise cift cizgiyi gordugumuz gun girdik.. ama bebek olamadi.. olmadi bir turlu...
Insallah bu ay bende hamile kalabilirim...
bu ay 2 gün üstüste girin çünkü yumurta geç çatlayabiliyo ayrıca ilişkiye girerken belinin altına yastık koy ve hemen kalkma hatta mümkünse sabaha kadar kalkma ben böyle yaptım ne kadar etkisi var bilmiyorum ama inşallah seninde en kısa zamanda olur.
hayırlı olsun canım insalah saglıkla bebişini kucagına almayı nasıp eder allah.sana sorcaklarım olcak....ovulosyon testin ne markaydı ve adetinden kac gun sonra testı yapmaya basladın kacıncısında 2 cızgıyı yakaladın canım kusura bakma cok soru sordum galiba
insallah canim..
Azracim, o zaman normal sartlar altinda, senin ovulasyonun 11. gun civarinda olmali... (sat'indan itibaren sayiliyor bu)
O zaman sen 9. veya 10. gununden itibaren basla bence teste... her gun ayni saatlerde yaparsin.. sabah ilk idrarla yapma.. ama cok sivi tuketmeden, ve idrarini en az 4 saat tuttuktan sonra yap...
ayrıca sürekli tansiyonum düşüyo,gözümün önü kararıyo,belim ağrıyo,göğüslerim de bi acayip,durdu durdu adete 1 gün kala biraz şişti,dokununca ağrı var,1 hafta kala taş gibi olurdu,enterasan şeyler oluyo,ama umutluyum inş. vardır,gününden önce kanamam olmaz hiç:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?