Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım belirtilerin hamilelik belirtileri inşallah hamilesindir test yaptirmismiydin

adete 6 gün kala kan testi 0.1 çıkmıştı,bugün adet günüm,benim düşükten önce de böyle olmuştu adete 5 gün kala hergün 1 damla geldi,adet gününe 2 gün kala yoğun bi adet kanamasıyla düştü bebiş,idrar testi pozitif çıkmıştı,1-2 haftalıktı,troit problemim varmış bilmiyodum o zamanlar,düşükten sonra öğrendim,onun için bu bir damlanın da yerleşme kanamsı olduğunu düşünüyom,inş. devamında kötü bişey olmaz

canım inşaallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır.ayyy ben bile heyecanlandım şimdi yenidenmi kan testi yaptırsan acaba?günaydınlar buarada hadi kızlar bugün güzel haberler bekliyorummmmm.

günaydın kızlar hamiş haberi var mı diye geçmişe bakındım biraz ama yok sanırım

bende kırmızılar yok henüz ama bekliyorum gelecekler diye.. pazar sabahı test yaptım beyazdan daha beyaz çıktı
bebiş yok ( varsa da testte yok çıktı :97: ) diye bende hafta sonu kendimi temziliğe vurdum
ama biraz abartmışım galiba, tutuldum kaldım

günaydın kızlaaaaaaaar ben bi hafta geckmeyle dün adet oldum geç olduğum için bütün günde ağrı çektim bide üstünee... hayaller bi soraki aya kaldı artık :2:

yok canım kan tahlili yaptırmadım evde idrar testi yaptım pazar sabahı onda da negatif görünüyordu :97:

şöyle 3-4 gün daha bekleyeyim diyorum yine hastalanmazsam o zaman tahlil yaptırırım

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaar ben bi hafta geckmeyle dün adet oldum geç olduğum için bütün günde ağrı çektim bide üstünee... hayaller bi soraki aya kaldı artık :2:

hayırlısı olsun inşallah bir sonraki ay nasip olur öyleyse

bu ay gecikme yaşayan çok oldu, ani hava değişimlerinden sanırım :44:
bende o yüzden tereddüt ediyorum kan tahlili konusunda. yok yok şöyle en az 1 hafta gecikme olması lazım kan tahlili yaptırmam için.. bayıldığıma değsin dimi ama ( damara iğne girince benim dünyam kararıyo da hemen :94: )

Günaydın arkadaşlar,

Düşündümde şimdi bayağı bi zamandır durgun gidiyoruz ya, Rabbim bi verse herkese ohhh patır patır TEBRİKLER HAMİLE diye yazılsa:)

aahha alemsin hatunice bende devlet hastanesinde yaptırdım maşallah muhteşem kan alıolar mosmor oldu kolum zaten daa alırken belliydi ööle olcaa.... nese bakalım şimdi işin yoksa hastalıın bitmesini bekle

Shettles Metodu

Amerika’da ve Avrupa ülkelerinde yaygın uygulanan bir yöntem ise Shettle metodudur.Çok kolay olan bu yöntemin uygulama prensibi adetin belirli günlerinde ilişkiye girilmesine dayanmaktadır Landrum Shettles adlı bir doktorun geliştirdiği basit ve ücretsiz olan bir yöntemdir. Dayandığı nokta X kromozomu taşıyan spermlerin Y kromozomu taşıyanlara göre daha yavaş yüzmesi ve daha dayanıklı olmasıdır. Yumurtlama dönemindeki yapılacak bir zamanlama ile seçmeye çalışılan cinsiyetteki spermlere avantaj sağlamaya çalışıyorsunuz. Buna göre erkek çocuk için yumurtlamaya en yakın zamanda cinsel birleşme yapılmalıdır. Böylece hızlı Y kromozomu taşıyan spermler yumurtaya daha çabuk ulaşabilmekteler. Kız çocuğu için ise yumurtlamadan 3 ila 5 gün önce cinsel birleşme yapılıyor ve sonra bir daha yapılmıyor. Böylece Y kromozomu taşıyan spermler ölüyor ve geriye X kromozomu taşıyan daha dayanıklı spermler kalıyor. Bu yöntemin uygulanması için yumurtlama gününün tespiti için bazal vücut ısısı takibini veya servikal mukus testlerini kullanmak gerekmektedir.
Özetle ;
ü Bu teoriye göre yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse kız , yumurtlamadan sonra ilişkiye girilirse erkek olacağı iddia edilmektedir.

ü Yine bu yönteme göre yüzeyel ilişki ile kız ,derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır.

ü Shettle yöntemine göre ilişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız ,orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır

arkadaşlar hepinize selamlar, hamile kalmaktan ümidi kesmişken son bir kez daha test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm inanamadım, ertesi gün kan testi yaptırdım beta hcg 279 çıktı, yani hamileyim Rabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin, bugün tekrar tahlil verdim, betahcg 614, yani herşey yolunda, bebişim geliyor

canım günün geçmişmiydi.bnmde bugün batım.dün sabah yaptım neg çıktı.moralim bozuldu ama kahverengi leke geldi dün öğlende daha da bşy yok..bu arada gözün aydınnnnnnnnnnnnnn

aahha alemsin hatunice bende devlet hastanesinde yaptırdım maşallah muhteşem kan alıolar mosmor oldu kolum zaten daa alırken belliydi ööle olcaa.... nese bakalım şimdi işin yoksa hastalıın bitmesini bekle

ben normalde bileklerimi sıkıca tutamam bile damar konusunda hassasım başım döner hemen :78:

testte negatif çıkınca zaten öyle çok fazla ihtimal vermiyorum kırmızılar gelecek, pedlerim ve ben hayata kaldığımız yerden devam edeceğiz diye düşünmekteyim ( komşular için üzgünüm )

ben bi durumumu özet geçeym size.
iki hafta öncesinden belimde ağrım oluyordu.( şu an çok nadir oluyor)
aşırı uyku hali mevcut iki haftadır kafamı kaldırasım yok ( havalardan da olabilir )
çok çabuk acıkıyorum ( normalde sabah akşam yesem yetiyordu acıkmazdım fazla )
1 haftadır ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. bi kaç gündür de sol kasık altında batma şeklindeydi( bu adet belirtilerimde yok. daha önce yaşamadığım birşey yani )
18 marttan 25-26 sına kadar sabahları hastalandım sanarak sancı ile uyanıyordum hep. iki gündür rahatım. hastalandım da bitti sanki
1 haftadır adet oldum sanarak lavaboya koşturuyorum ama akıntım var ( sarı renkte )
göğüslerimde hassasiyet şişme olurdu adet öncesi. ama ne hassasiyet ne şişme mevcut değil. ( hatta mıncırıp duruyorum acıcak mı diye ama tık yok

bat 24 marttı.. beklemedeyim. pazar sabahı test yaptım bembeyazdı test çubuğum :97:
çarşambaya kadar gelen giden olmazsa kan testine gitmeyi düşünüyorum

süper bi haberrrr hayırlısı olsunn nurhann tam mesaj attım yok mu güzel haber die mesajın geldi ..hayırlısı olsun canım oğlunla güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah:)

ohh yaa sonunda hamile vaarrrr :92:

hayırlı olsun Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :81:

canım günün geçmişmiydi.bnmde bugün batım.dün sabah yaptım neg çıktı.moralim bozuldu ama kahverengi leke geldi dün öğlende daha da bşy yok..bu arada gözün aydınnnnnnnnnnnnnn

tatlım benim hamileliğim aslında umutsuz vaka gibiydi, ben en son 26 aralıkta adet gördüm, polikistik over sebebiyle adet göremediğim için tedavi görmeye başladım, tedavi sonuç vermedi tam 3 ay adet görmedim, sonra doktora kontrole gittim yumurtan çatlamış adet söktürücü vereceğim 10 gün içinde adet olursun, olmazsan gel dedi, 11 gün geçti bende gelen giden yok, evde stok yaptığım testlerden bir tane kalmıştı, ya son bi kez öylesine bi bakayım dedim çift çizgi çıktı, şok oldum, yani hesaplamalarıma göre yumurlama gününde hamile kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…