canım belirtilerin hamilelik belirtileri inşallah hamilesindirtest yaptirmismiydin
adete 6 gün kala kan testi 0.1 çıkmıştı,bugün adet günüm,benim düşükten önce de böyle olmuştu adete 5 gün kala hergün 1 damla geldi,adet gününe 2 gün kala yoğun bi adet kanamasıyla düştü bebiş,idrar testi pozitif çıkmıştı,1-2 haftalıktı,troit problemim varmış bilmiyodum o zamanlar,düşükten sonra öğrendim,onun için bu bir damlanın da yerleşme kanamsı olduğunu düşünüyom,inş. devamında kötü bişey olmaz
canım inşaallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır.ayyy ben bile heyecanlandım şimdi yenidenmi kan testi yaptırsan acaba?günaydınlar buarada hadi kızlar bugün güzel haberler bekliyorummmmm.
kan tahlilini nerede yaptırdın canım. cumartesi ya bugün özeldedir herhalde
günaydın kızlaaaaaaaar ben bi hafta geckmeyle dün adet oldumgeç olduğum için bütün günde ağrı çektim bide üstünee... hayaller bi soraki aya kaldı artık :2:
canım 1-2 gün daha bekleyecem,sonra doğru hastaneye...
arkadaşlar hepinize selamlar, hamile kalmaktan ümidi kesmişken son bir kez daha test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm inanamadım, ertesi gün kan testi yaptırdım beta hcg 279 çıktı, yani hamileyimRabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin, bugün tekrar tahlil verdim, betahcg 614, yani herşey yolunda, bebişim geliyor
aahha alemsin hatunicebende devlet hastanesinde yaptırdım maşallah muhteşem kan alıolar mosmor oldu kolum zaten daa alırken belliydi ööle olcaa.... nese bakalım şimdi işin yoksa hastalıın bitmesini bekle
arkadaşlar hepinize selamlar, hamile kalmaktan ümidi kesmişken son bir kez daha test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm inanamadım, ertesi gün kan testi yaptırdım beta hcg 279 çıktı, yani hamileyimRabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin, bugün tekrar tahlil verdim, betahcg 614, yani herşey yolunda, bebişim geliyor
canım günün geçmişmiydi.bnmde bugün batım.dün sabah yaptım neg çıktı.moralim bozuldu ama kahverengi leke geldi dün öğlende daha da bşy yok..bu arada gözün aydınnnnnnnnnnnnnn
ohh yaa sonunda hamile vaarrrr:92:
hayırlı olsun Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?