tatlım benim hamileliğim aslında umutsuz vaka gibiydi, ben en son 26 aralıkta adet gördüm, polikistik over sebebiyle adet göremediğim için tedavi görmeye başladım, tedavi sonuç vermedi tam 3 ay adet görmedim, sonra doktora kontrole gittim yumurtan çatlamış adet söktürücü vereceğim 10 gün içinde adet olursun, olmazsan gel dedi, 11 gün geçti bende gelen giden yok, evde stok yaptığım testlerden bir tane kalmıştı, ya son bi kez öylesine bi bakayım dedim çift çizgi çıktı, şok oldum, yani hesaplamalarıma göre yumurlama gününde hamile kalmışım
arkadaşlar hepinize selamlar, hamile kalmaktan ümidi kesmişken son bir kez daha test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm inanamadım, ertesi gün kan testi yaptırdım beta hcg 279 çıktı, yani hamileyimRabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin, bugün tekrar tahlil verdim, betahcg 614, yani herşey yolunda, bebişim geliyor
Canım cok sevindim harika bir haber bu allah tamamina erdersin inşallah saglikla alirsin bebisin kucaginainşallahh darisi bizlerin basinaa amin...
günün geçmişmiydi ve ne gibi belirtilerin oldu canım anlatirmisin biraz
arkadaşlar hepinize selamlar, hamile kalmaktan ümidi kesmişken son bir kez daha test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm inanamadım, ertesi gün kan testi yaptırdım beta hcg 279 çıktı, yani hamileyimRabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin, bugün tekrar tahlil verdim, betahcg 614, yani herşey yolunda, bebişim geliyor
Merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aslında sırf annelik üzerine konulara ilişkin olarak üye oldum desem yeridir.8 aylık evliyim eşim ilk defa bu ay korunmak istemedi şubat ayında korunmadık Şubat 27 de adet oldum. Normalde ben her ayın 25 inde adet oluyordum bu ay 28 oldu ve halen adet olmadım acaba hamile olma ihtimalim var mıdır??? Hamile olmayı çok istiyorum her gece rabbime dua ediyorum bebek hasreti ile yanıp tutuşuyorum ... Ne olur adet olmayayım kızlar yaa ne oluur dua edin çok ihtiyacım var.. Bu arada bulantım falan yok yanlız halsizlik vardı bugünler, ağızda kuruluk, alt karnım baya bi şiş göbek gibi duruyo sık idrara çıkma var ayrıca ağzımda acı bir tat var sürekli ayrıca dün gece canım çok istedi bir kase sumak yedim :))) bilmiyorum belki de psikolojiktir ama ne yapayım işte çok istiyorum Rabbi,m hepimize nasip etsin inşallah AMİİİİNNN....:26::26:
Lütfen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...
canım günün geçmişmiydi.bnmde bugün batım.dün sabah yaptım neg çıktı.moralim bozuldu ama kahverengi leke geldi dün öğlende daha da bşy yok..bu arada gözün aydınnnnnnnnnnnnnn
Canım bak hemen kesilmişse ve kahverengi leke gelmişse hamile olma ihtimalin yine de yüksek olabilir bence göz ardı etme bi bakarsın senden de bebiş haberini alırız inşaallaaaaaahhh:26::26: bence hiiç vakit kaybetme test yaptır derim selamlar tatlımmm....
tatlım git bi eczaneden idrar testi al evde rahatlıkla yapar, hamile olup olmadığını görürsün, inşalla hamilesindir
ya canım dün sabah yaptım tek çizgi çıktı ama 1 saat sonra ikinci çizgi de vardı :) anlamadım valla korkuyorum test yapmayabiraz daha beklesm mi ne ? :):44::44::44:
ya canım dün sabah yaptım tek çizgi çıktı ama 1 saat sonra ikinci çizgi de vardı :) anlamadım valla korkuyorum test yapmayabiraz daha beklesm mi ne ? :):44::44::44:
Nurhancım canım ilgin ve alakn için sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum öncelikle bitanem çok sağolyanlız korkuyorum şubat 28 çekmişti ya acaba diyorum bir kaç gün daha beklesem mi ara ara sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor kasıklarımda batma oluyo göğüslerimde acayip şiş ve hassas adet belirtileri de var bu yüzden sonucun negatif çıkmasından ve hayal kırıklığına uğramaktan çook ama çok korkuyorum :26::26::26:Allahım ne olur adet olmayayım sence alayım mı dersin erken olmaz mı yaaaaa... Keşke haberini alsam bebişim keşkeee...
Tuğbacımmmm sana inanmıyorummm nasıl duruyorsun bak ikinci çizgi çıkmış ikincisindeeebence ya hastanede idrar testi yaptır evde yapılanlara göre % 100 doğru sonuç verir ya da gitmişken garantiye al kan testi yaptır derim canım sanki hamilesin hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz bitanemm şöyle bebiş haberlerini alalım artıkkkk yaaa
tatlım meraktan ölmektense 3 TL ver bi test al dene, bende herhan sanki adet olacamış gibi hissediyordum, adet öncesi gibi karnım ağrıyordu ama hamileymişim haberim yokmuş
Nurhancım birşey söyleyeyim sen bi bi bitanesin wallaaa:))))))))) doğru söylüyosun her gün uyanıp acaba oldum mu diye meraktan ölmektense en iyisi bu... hayal kırıklığına sonradan uğramaktansa şimdi gerçeklerle yüzleşmek en doğrusu sanırım haberleri buraya yazarım şimdi çıkıp alıyorum tatlım... Ne olur dua ediinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?