Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

hmmmmmm ne güzel işte gözünaydın canımmm

Canım cok sevindim harika bir haber bu allah tamamina erdersin inşallah saglikla alirsin bebisin kucagina inşallahh darisi bizlerin basinaa amin...
günün geçmişmiydi ve ne gibi belirtilerin oldu canım anlatirmisin biraz

Canım cok sevindim harika bir haber bu allah tamamina erdersin inşallah saglikla alirsin bebisin kucagina inşallahh darisi bizlerin basinaa amin...
günün geçmişmiydi ve ne gibi belirtilerin oldu canım anlatirmisin biraz

aslında insana hep bi belirtisi olacakmış gibi geliyor ama hiçbir belirti olmadı bende, yani test yapmasam daha hamile olduğumu bile farketmezdim, sadece şunu söyleyebilirim, beyaz bi akıntı geliyor, normal akıntıdan biraz daha farklı, onun dışında henüz ekstra birşey olmadı bende

Cnm tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah.

bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, Allah sizlerede nasip etsin inşallah, yeni yıla anne olarak girelim hep birlikte...

canım çok tebrik ederim allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.oh yaaa bugün güzel haber geldi sonunda çok güzel devamıda gelir inşaallah.

Merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aslında sırf annelik üzerine konulara ilişkin olarak üye oldum desem yeridir. 8 aylık evliyim eşim ilk defa bu ay korunmak istemedi şubat ayında korunmadık Şubat 27 de adet oldum. Normalde ben her ayın 25 inde adet oluyordum bu ay 28 oldu ve halen adet olmadım acaba hamile olma ihtimalim var mıdır??? Hamile olmayı çok istiyorum her gece rabbime dua ediyorum bebek hasreti ile yanıp tutuşuyorum ... Ne olur adet olmayayım kızlar yaa ne oluur dua edin çok ihtiyacım var.. Bu arada bulantım falan yok yanlız halsizlik vardı bugünler, ağızda kuruluk, alt karnım baya bi şiş göbek gibi duruyo sık idrara çıkma var ayrıca ağzımda acı bir tat var sürekli ayrıca dün gece canım çok istedi bir kase sumak yedim :))) bilmiyorum belki de psikolojiktir ama ne yapayım işte çok istiyorum Rabbi,m hepimize nasip etsin inşallah AMİİİİNNN....:26::26:
Lütfen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

Canım tebrik ederim,sağlıkla kucağına al inşallah,bu arada darısı inşallah en kısa zamanda bizimde başımıza) :79: :79:

sonunda sonunda bi hamile çıktı aramızdan :)) tebrk ederim canım Allah sağlıkla kucaana almayı nasip etsin inş :) darısı başımıza

Canımmm çook çoook çook tebrikler inan benim olmuş kadar sevindim ne mutlu böyle haberler alsak yaaa Rabbim acısını göstermesin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah kolay bir hamilelik geçirmeni nasip etsin çook çook tebrikler....

tatlım git bi eczaneden idrar testi al evde rahatlıkla yapar, hamile olup olmadığını görürsün, inşalla hamilesindir

canım günün geçmişmiydi.bnmde bugün batım.dün sabah yaptım neg çıktı.moralim bozuldu ama kahverengi leke geldi dün öğlende daha da bşy yok..bu arada gözün aydınnnnnnnnnnnnnn

Canım bak hemen kesilmişse ve kahverengi leke gelmişse hamile olma ihtimalin yine de yüksek olabilir bence göz ardı etme bi bakarsın senden de bebiş haberini alırız inşaallaaaaaahhh:26::26: bence hiiç vakit kaybetme test yaptır derim selamlar tatlımmm....

ya canım dün sabah yaptım tek çizgi çıktı ama 1 saat sonra ikinci çizgi de vardı :) anlamadım valla korkuyorum test yapmayabiraz daha beklesm mi ne ? :):44::44::44:

tatlım git bi eczaneden idrar testi al evde rahatlıkla yapar, hamile olup olmadığını görürsün, inşalla hamilesindir

Nurhancım canım ilgin ve alakn için sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum öncelikle bitanem çok sağol yanlız korkuyorum şubat 28 çekmişti ya acaba diyorum bir kaç gün daha beklesem mi ara ara sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor kasıklarımda batma oluyo göğüslerimde acayip şiş ve hassas adet belirtileri de var bu yüzden sonucun negatif çıkmasından ve hayal kırıklığına uğramaktan çook ama çok korkuyorum :26::26::26:Allahım ne olur adet olmayayım sence alayım mı dersin erken olmaz mı yaaaaa... Keşke haberini alsam bebişim keşkeee...

ya canım dün sabah yaptım tek çizgi çıktı ama 1 saat sonra ikinci çizgi de vardı :) anlamadım valla korkuyorum test yapmayabiraz daha beklesm mi ne ? :):44::44::44:

tatlım eğer hamileysen direkt iki çizgi çıkıyor, önce biri sonra biri çıkmıyor, eb azından 1-2 gün bekle adet görmezsen tekrar yap testi

Tuğbacımmmm sana inanmıyorummm nasıl duruyorsun bak ikinci çizgi çıkmış ikincisindeee bence ya hastanede idrar testi yaptır evde yapılanlara göre % 100 doğru sonuç verir ya da gitmişken garantiye al kan testi yaptır derim canım sanki hamilesin hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz bitanemm şöyle bebiş haberlerini alalım artıkkkk yaaa

tatlım meraktan ölmektense 3 TL ver bi test al dene, bende herhan sanki adet olacamış gibi hissediyordum, adet öncesi gibi karnım ağrıyordu ama hamileymişim haberim yokmuş

inş canım yaa allah söyletiyodur inş.canım dün kahve leke geldi bi damla dahada gelmedi o yüzden biraz beklesemmi diyorum...bu leke adetten önce de gelebiliyomuş ama dün 5 gibi geldi akşam dahada gerisi yok anlamadım canım yaaa (

tatlım meraktan ölmektense 3 TL ver bi test al dene, bende herhan sanki adet olacamış gibi hissediyordum, adet öncesi gibi karnım ağrıyordu ama hamileymişim haberim yokmuş

Nurhancım birşey söyleyeyim sen bi bi bitanesin wallaaa:))))))))) doğru söylüyosun her gün uyanıp acaba oldum mu diye meraktan ölmektense en iyisi bu... hayal kırıklığına sonradan uğramaktansa şimdi gerçeklerle yüzleşmek en doğrusu sanırım haberleri buraya yazarım şimdi çıkıp alıyorum tatlım... Ne olur dua ediinn

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…