tatlım eğer hamileysen direkt iki çizgi çıkıyor, önce biri sonra biri çıkmıyor, eb azından 1-2 gün bekle adet görmezsen tekrar yap testi
Nurhancım birşey söyleyeyim sen bi bi bitanesin wallaaa:))))))))) doğru söylüyosun her gün uyanıp acaba oldum mu diye meraktan ölmektense en iyisi bu... hayal kırıklığına sonradan uğramaktansa şimdi gerçeklerle yüzleşmek en doğrusu sanırım haberleri buraya yazarım şimdi çıkıp alıyorum tatlım... Ne olur dua ediinn
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...
inş canım yaa allah söyletiyodur inş.canım dün kahve leke geldi bi damla dahada gelmedi o yüzden biraz beklesemmi diyorum...bu leke adetten önce de gelebiliyomuş ama dün 5 gibi geldi akşam dahada gerisi yok anlamadım canım yaaa(
Canım yanlız ben duyduğum kadarı ile bebek rahim bölgesine yerleşirken ordaki kılcal damarları zedelediğinden dolayı da bu tür kanamalar olabiliyor muş link vermek yasak olduğu için veremiyorum internetten araştır bak öyle bitanemmm inşallah hayırlı haberlerini alırız tatlım ne olur sende bana dua et çok öptüm...
yaaa ben yapmaya korkuyorum.adet olcam gbi karnım ağrıyo :) bu leke de kafamı dahada :44::44:karıştırdı benim bat ım bugün.dün sabah tek çizgi çıkınca moralim bozuldu napcam bilmiyorum bekliyorummm:26::26:
benim bu hafta dollenme haftam cuma günü 14. günümm
ins. bu ay olur. 3.ayim ins. nisan ayi ugurlu gelir....:92:
Tuğbanur canım bugün senle aynı durumdayız,benim de dün kahverengi akıntım gelmeye başladı,devamı şimdilik yok ama adet olcak gibi karnım belim ağrıyor,zaten şu ağrılarımdan yoruldum artık 1 haftadır.Ama tabi ben geçen ayda böyle olmuştum o yüzden bu ay umudum yok,yine de bekliyorum :18: :18: Adet düzenim değişti valla,3-4 gün önceden oldu.
Canım sen testi yaptığında direk 2 çizgi mi çıktı yani hemen çıktı demi?Benim geçen ay öyle olmuştu,anında önce t sonra c çizgisi belirmişti,ama adet olmuştum.Ne olduğunu anlayamamıştım,ertesi gün yaptığımda da negatif çıkmıştı.
valla canm bnde de 10 gündür gögüste şişme ve acı var,halsizim,karnımda ara ara ağrıyo.kahve lekemde bi nokta kadar geldi dün geriisi yok önceden umutluydum ama şimdi batım geldiği için karın ağrısını adete yoruyorum ama bakalım canım yaa kısmett.test yapmaya da korkuyorum :) bilmiyorum nolcek.hakkımızda hayırlısı olsun
benimde aynı şekilde oldu tatlım, ama senin adet görmüş olman ilginç, bende 6 ay falan önceydi sanırım bi test yaptım pozitif çıktı, ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı, kafam karıştı, eczacı testin bozuk olabileceğini söylemişti
izin alıp kan testi vermeye gidesim var.. hiç değilse kafam rahat olur :44:
yok canım kan tahlili yaptırmadım evde idrar testi yaptım pazar sabahı onda da negatif görünüyordu :97:
şöyle 3-4 gün daha bekleyeyim diyorum yine hastalanmazsam o zaman tahlil yaptırırım
benim beta hcg 3,04 çıktı yükselir mi yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?