Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

tatlım eğer hamileysen direkt iki çizgi çıkıyor, önce biri sonra biri çıkmıyor, eb azından 1-2 gün bekle adet görmezsen tekrar yap testi

Canım sen testi yaptığında direk 2 çizgi mi çıktı yani hemen çıktı demi?Benim geçen ay öyle olmuştu,anında önce t sonra c çizgisi belirmişti,ama adet olmuştum.Ne olduğunu anlayamamıştım,ertesi gün yaptığımda da negatif çıkmıştı.

dualarımız seninle inş seninde güzel haberlerini alırız :)

Canım yanlız ben duyduğum kadarı ile bebek rahim bölgesine yerleşirken ordaki kılcal damarları zedelediğinden dolayı da bu tür kanamalar olabiliyor muş link vermek yasak olduğu için veremiyorum internetten araştır bak öyle bitanemmm inşallah hayırlı haberlerini alırız tatlım ne olur sende bana dua et çok öptüm...

benim bu hafta dollenme haftam cuma günü 14. günümm

ins. bu ay olur. 3.ayim ins. nisan ayi ugurlu gelir....:92:

inşşşş canım yaaaa inşşşş

Tuğbanur canım bugün senle aynı durumdayız,benim de dün kahverengi akıntım gelmeye başladı,devamı şimdilik yok ama adet olcak gibi karnım belim ağrıyor,zaten şu ağrılarımdan yoruldum artık 1 haftadır.Ama tabi ben geçen ayda böyle olmuştum o yüzden bu ay umudum yok,yine de bekliyorum :18: :18: Adet düzenim değişti valla,3-4 gün önceden oldu.

valla canm bnde de 10 gündür gögüste şişme ve acı var,halsizim,karnımda ara ara ağrıyo.kahve lekemde bi nokta kadar geldi dün geriisi yok önceden umutluydum ama şimdi batım geldiği için karın ağrısını adete yoruyorum ama bakalım canım yaa kısmett.test yapmaya da korkuyorum :) bilmiyorum nolcek.hakkımızda hayırlısı olsun

benimde bu ay hayatımda ilk defa adetim gecikti hemde bi hafta... ama sonunda oldum işte... bide şimdi yumurtlama günlerimde karışcak bu ay hangi günler tahmin edemicem :) zaten ilk defa bu ay takvim tutucaktım daa önce gün mün bakmıodum ama bu ayda şaştı artık

benimde aynı şekilde oldu tatlım, ama senin adet görmüş olman ilginç, bende 6 ay falan önceydi sanırım bi test yaptım pozitif çıktı, ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı, kafam karıştı, eczacı testin bozuk olabileceğini söylemişti

Canım senin bi nokta şeklinde gelmiş,benim daha farklı benim akıntı şeklinde ve daha fazla,ben geçen ayda böyle oldum ama neden böyle olmaya başladım onu merak ediyorum,eskiden bi anda olurdum çünkü adetimi.
Adetim bitince hemen doktora gidicem ve öğrenicem inşallah nedenini.Ağrımda çok 2 aydır.Ağrı olmasa umutlanayım diycem ama ağrı var işte.

Büyük ihtimalle benim de test bozuktu,adet olduğuma göre:-((

yok canım kan tahlili yaptırmadım evde idrar testi yaptım pazar sabahı onda da negatif görünüyordu :97:

şöyle 3-4 gün daha bekleyeyim diyorum yine hastalanmazsam o zaman tahlil yaptırırım

bildiğim kadarıyla idrar tahlilleri negatif gösterdiği zaman herzaman doğru çıkmıyo.
yani şöyle söyliym pozitif çıkıtığı zaman tamam hamilesindir ama negatif sonuç verdiği zaman kesin değildir...
bence beklemene gerek yok direk tahlil yaptır. beta HCG yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…