bat ne zaman _arzum_
ben yaptırdığımda 0.1 çıkmıştı senin yine bi değer var hamilemisin acaba
kaç gün var canım adetine?
bildiğim kadarıyla idrar tahlilleri negatif gösterdiği zaman herzaman doğru çıkmıyo.
yani şöyle söyliym pozitif çıkıtığı zaman tamam hamilesindir ama negatif sonuç verdiği zaman kesin değildir...
bence beklemene gerek yok direk tahlil yaptır. beta HCG yani.
Canım senin bi nokta şeklinde gelmiş,benim daha farklı benim akıntı şeklinde ve daha fazla,ben geçen ayda böyle oldum ama neden böyle olmaya başladım onu merak ediyorum,eskiden bi anda olurdum çünkü adetimi.
Adetim bitince hemen doktora gidicem ve öğrenicem inşallah nedenini.Ağrımda çok 2 aydır.Ağrı olmasa umutlanayım diycem ama ağrı var işte.
arkadaşlar hepinize selamlar, hamile kalmaktan ümidi kesmişken son bir kez daha test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm inanamadım, ertesi gün kan testi yaptırdım beta hcg 279 çıktı, yani hamileyimRabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin, bugün tekrar tahlil verdim, betahcg 614, yani herşey yolunda, bebişim geliyor
bugün akşama kadar adet olmazsam iş çıkışı kan tahlili vermeye gidicem
ayy çok tırsıyorum :18::18:
ama sonuçtan değil.. o damarıma saplanacak iğneden
Cnm kistin veya iltihabın olabilir. Kist atarken ağrı oluyo. Adetlerim normalde çok rahat olur ama geçen ay ağrılı olmuştu. Kistim vardı benim onu attığıma yorumlamıştım. Nitekim reglden sonraki muayenede kist yoktu...Bir de regl başlangıcın kahverengi mi?
kızlar bu sabah evde test yaptim silik bir pembe cizgi gordum kostum poliklinige gittim kan verdim, eve geldigimde silik cizgi iyice siliklesmisti kan sonucunu da aksama verecekler meraktan catliyorum. Acaba basina boyle bisi gelen var mı? Test bekledikce cizgi siliklesiyor mu iyice? Acaba ben artik halusinasyon mu goruyorum
silik çizgi de gebeliği işaret eder diye biliyorum ama hayırlısı inşallah vardır diyelim bebiş..
akşama birşey kalmamış zaten.. gönlünce bir sonuç olur umarım
kızlar bu sabah evde test yaptim silik bir pembe cizgi gordum kostum poliklinige gittim kan verdim, eve geldigimde silik cizgi iyice siliklesmisti kan sonucunu da aksama verecekler meraktan catliyorum. Acaba basina boyle bisi gelen var mı? Test bekledikce cizgi siliklesiyor mu iyice? Acaba ben artik halusinasyon mu goruyorum
Canım ben koyulaşıyor diye duymuştum.. bende dün baktım silik çizgi çıkmıştı. Bugün baktığımda biraz daha silik gibi geldi.. Yada bana öyle geliyo...
offf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?