Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ben yaptırdığımda 0.1 çıkmıştı senin yine bi değer var hamilemisin acaba

yükselirse evet...referans 5 den küçük olunca negatif oluyoaa.. Ama bugün yaptırsam 6 çıkıcaktı.. Pazar günü yaptırdığım için kimseye soramadım hastanede.. Ama tekrar yaptırın dediler.. çünkü çok hızlı yükselen bi hormon dediler..
Bakalım bende beklemişken bari cumaya kadar bekleyim dedim..

1 nisan şakası yapıcam.

kaç gün var canım adetine?

bat 24 üydü. 4 gün yani bugün :97:

evet bende sadece ordan ihtimal alıyorum zaten. bu forumda okumuştum yine, kan testinde pozitifi alıp 10. haftayı geçirip yine de negatif sonuç çıkanlar oluyormuş :44:
iş yerindeyim şimdi izin alıp gidemem şu an. bakalım ilk fırsatta yaptırayım kırmızılar gelmezse

bnm eltimin hamileliini tam 1 nisanda örenmiştik bizde sölediimizde kaynanamlar fln şaka sanmıştı

Cnm kistin veya iltihabın olabilir. Kist atarken ağrı oluyo. Adetlerim normalde çok rahat olur ama geçen ay ağrılı olmuştu. Kistim vardı benim onu attığıma yorumlamıştım. Nitekim reglden sonraki muayenede kist yoktu...Bir de regl başlangıcın kahverengi mi?

bugün akşama kadar adet olmazsam iş çıkışı kan tahlili vermeye gidicem
ayy çok tırsıyorum :18::18:
ama sonuçtan değil.. o damarıma saplanacak iğneden

canım tebriklerrrr... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah rahat bi ebelik geçirirsin.

ben bugün hastaneye gittim. kan tahlili falan yaptırdım (düzensizlikten dolayı) içimdende acaba bu ay hamileysem çıkarmı diyordum. eve geldim bi baktım,yolda hasta olmuşum. kırmızı kart yedim yani. benim düzensiz düzenimde bozuldu. 30undan sonra bekliyordum halbuki. :26:
neyse artık nisana bakıcaz.

benim tarihi değiştirirseniz sevinirim. 28 nisan yazalım. bu arada yaşımda 26

bugün akşama kadar adet olmazsam iş çıkışı kan tahlili vermeye gidicem
ayy çok tırsıyorum :18::18:
ama sonuçtan değil.. o damarıma saplanacak iğneden

inşallah guzel haber alırsında korktuguna deyer vanım ya
bende cok koruyom igneden nolcak halımız bılmem hamıle kalınce
hakkımızda hayırlısı
hayırlı haberle gelırsın ınsallahhhhhhhh

karnım cok arıyooooooooooooo kırmızı gelıyom dıye habermı verıyokı acaba
annlamadım ama daha erkannnnnn
of canım sıkıldın yaaaaaaaaaaaaa

dur bakalım kırmızıyı görmeden pes etmek yok ( gerçi görünce de pes etmek yok aynen çalışmalara devam )

benimde adet tarihimden 1 hafta önce başladı neredeyse sancılarım.. her sabah hastalandım sanarak uyanıyordum.. gün içerisinde de hala daha sancım oluyor geldi sanıp wc ye koşturuyorum ama yok bişey sadece akıntı.. o da çok yoğun değil..

benden sadece 20 gün önce evlenen hayattaki en yakınım kuzenim hamileymiş 5 haftalık hemde. bugün kan testine gitti şimdi haber aldı ayyy çok sevindim ben ama o ağlıyo neredeyse erkendi diye.. kızdım deliye dur dedim bu akşam bende gidiyorum darısı başıma hadi :97:

hap kullanmaya bile beraber başlamıştık beraber de hamiş kalırsak tam olucak

Canım benim daha önceki adetlerimde ağrılı olurdu zaten yani bekarkende ağrı yaşardım ama adetten 3-4 gün önce ve adet olduğumda çoğalırdı ve adetin 2.ya da 3.günü tamamen geçerdi.
2 aydır adet sancılarım 10 gün önceden başladı ve evet kahverengi akıntıyla başladı.
Bekarken doktora gitmiştim ultrasonda bakmıştı ve kist falan yok rahim çok güzel demişti(8 ay önce ama)
Şimdi ne var ya da bunlar normal mi bilmiyorum işte en güzeli adet bitince doktora gitmek))

kızlar bu sabah evde test yaptim silik bir pembe cizgi gordum kostum poliklinige gittim kan verdim, eve geldigimde silik cizgi iyice siliklesmisti kan sonucunu da aksama verecekler meraktan catliyorum. Acaba basina boyle bisi gelen var mı? Test bekledikce cizgi siliklesiyor mu iyice? Acaba ben artik halusinasyon mu goruyorum

silik çizgi de gebeliği işaret eder diye biliyorum ama hayırlısı inşallah vardır diyelim bebiş..
akşama birşey kalmamış zaten.. gönlünce bir sonuç olur umarım

ya doktorum bana beta hcg yi 12 gün sonra yapalım dedi yaa yani 8 nisanda
daha çok var. ozamana kadar çatlarım ben.

silik çizgi de gebeliği işaret eder diye biliyorum ama hayırlısı inşallah vardır diyelim bebiş..
akşama birşey kalmamış zaten.. gönlünce bir sonuç olur umarım

amin inşallah, 9 ay oldu benim, hamile olsam doğuracaktim yani:))) silik çizginin eve gelince kaybolması uzdu beni bakalım hayirlisi..

Canım ben koyulaşıyor diye duymuştum.. bende dün baktım silik çizgi çıkmıştı. Bugün baktığımda biraz daha silik gibi geldi.. Yada bana öyle geliyo...

offf...

Canım ben koyulaşıyor diye duymuştum.. bende dün baktım silik çizgi çıkmıştı. Bugün baktığımda biraz daha silik gibi geldi.. Yada bana öyle geliyo...

offf...

ben de oyle duydum,sonucu pozitif alip testi saklayanlar var mesela, o cizgi orda oylece duruyor... ama ben artik her ay o cigiyi bekleye bekleye acaba bu ay hausinasyon mu gordum diyorum:))) bakalım hayirlisi saat 6 da sonuc cikacak insallah

Canım benim yaptığım test erken gebelik testiydi onda silik çıktı... Kanda bata hgc de 3,04 çıktı.. Senin yaptığın test normal testse kanda hayli hayli çıkar.

İnş benim değerimde yükselir.....

canım testindeki süre ne yazıyor bilmiyorum ama 10 dk sonrasını dikkate almamak gerek.
ayrıca genelde durdukça çizgi çıkıyor genelde testlerde silinmiyor ama seninki tuhaf olmuş.

bence meraklanma silik çizgi görmüşsün,hamilesin muhtemen. hadi şimdiden gözün aydın

silikte olsa bende görsem şu çizgiyi,yemin olsun göbek atacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…