Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

heyecanlandim simdi sen oyle deyince:))

silik milik zaten gordugum anki duygularımı anlatamam, kucagimiza alinca kimbilir neler hissedicez:))

ben predictor alip yatim, bir de erken gebelik testleri mi var? kanda kacin uzerinde cikmasi gereliyor bu arada?

ben predictor alip yatim, bir de erken gebelik testleri mi var? kanda kacin uzerinde cikmasi gereliyor bu arada?

5in üstü pozitifmiş canım. daha nasip olmadı ama öyle duydum. bide sanırım gebelik testi diye yaptırınca pozitif yazıyor kağıdın üzerinde. bugün hastanede birinin elinde kağıtta gördüm,sordum evet hamileyim dedi.

bende aynen.. hayal gibi gelio o çift çizgiyi görmek

bende aynen.. hayal gibi gelio o çift çizgiyi görmek

aynen öyle canım ya. beni test yaptığımda gören biri bu kadın delirmiş der.

testi eviriyorum ceviriyorum,güneşe tutuyorum,çizgiyi görmek için neler yapıyorum ama yok yani yok. hatta o kadarki elime kalem alıp çizesim geliyor

şu an itibari ile kırmızıyı görmüş durumdayım kızlar
daha doğrusu çok açık pembe şekilde. ama belime ağrı sağlandı birden. sağ arkadan

başım da dönmeye başladı
iyi değilim sanırım niye böyle oldum ki

geciktin diyedir hatunice. daha önce hiç gecikmişmiydin,onda böyle olmuşmuydu?
umarım çok ağrılı olmazsın.

en azından beklemeden bir sonraki aya hazırlanırsın,üzülme olurmuuu

al benden de o kadar balkonda elimde testle egiliyorum dikiliyorum goren deli oldu bu kadin diyecek:)
1 saat kaldi ogrenmeme...

selam hanimlar benimde galiba umutlu bekleyisim bugün sona ermeye basliyor galiba, bugün öglen acik kahve rengi lekelenme geldi sanirim aksama kadar kirmizilari görcem:18: malesef. cok umutluydum ama hayirlisi, 1 haftadir sol tarafim agriyor, sanki sol yumurtalarim o yüzden umutluydum biraz

olsun uzulme, egernisanda hamile kalirsak 2012 bebekleri olur bizimkiler de:)

AHAHAH kader ortağııyız tatlicadi1

geciktin diyedir hatunice. daha önce hiç gecikmişmiydin,onda böyle olmuşmuydu?
umarım çok ağrılı olmazsın.

en azından beklemeden bir sonraki aya hazırlanırsın,üzülme olurmuuu

canım heyecandandir, biraz su ic uzan bence

o anlık ağrıdandı sanırım başım döndü çok. ama şimdi daha iyiyim.. eve giderim zaten birazdan.
yok üzülmüyorum sağlık olsun kocacığım yanımda olsun yeter ki

hammaddemiz olduktan sonra ümit hep var inşallah :78:

şimdi 28 nisan yeni bat ( bu ayki duruma göre hesaplarsam tabii :44: )

5 in altı negatif ama çok hızlı artan bi hormon yani 8 gün sonra 5 olan değer 1280 olabiliyor...

ben bir poliklinikte yaptirdim sonucu, yani bana hamilesiniz ya da degilsiniz demeyecekler, sadece hormonun rakamini soleyecekler, o zaman ben 5 in uzerinde birsey duyarsam hamileyim diyebilirim degil mi?

galiba kesin kirmizilari görcem agrilarim siddetleniyor sanki, her ser gibi gözüken seyde hayir vardir, belki hamile kaldigim zaman diyecegim iyiki bu zamanda hamile kalmisim diye. allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin yarabbim.

aynı günü bekliyoruz canım

inşallah ayımız bereketli geçer

ben bir poliklinikte yaptirdim sonucu, yani bana hamilesiniz ya da degilsiniz demeyecekler, sadece hormonun rakamini soleyecekler, o zaman ben 5 in uzerinde birsey duyarsam hamileyim diyebilirim degil mi?

evet canım :) ama takip için bi kaç gün sonra bi daha yaptırmanı isterler.. Artış oluyor mu diye...

Mesala benim 3,04 çıktı ben bi daha yaptıracağım... Bakalım artış olacak mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…