canım testindeki süre ne yazıyor bilmiyorum ama 10 dk sonrasını dikkate almamak gerek.
ayrıca genelde durdukça çizgi çıkıyor genelde testlerde silinmiyor ama seninki tuhaf olmuş.
bence meraklanma silik çizgi görmüşsün,hamilesin muhtemen. hadi şimdiden gözün aydın
silikte olsa bende görsem şu çizgiyi,yemin olsun göbek atacam
Canım benim yaptığım test erken gebelik testiydi onda silik çıktı... Kanda bata hgc de 3,04 çıktı.. Senin yaptığın test normal testse kanda hayli hayli çıkar.
İnş benim değerimde yükselir.....
ben predictor alip yatim, bir de erken gebelik testleri mi var? kanda kacin uzerinde cikmasi gereliyor bu arada?
canım testindeki süre ne yazıyor bilmiyorum ama 10 dk sonrasını dikkate almamak gerek.
ayrıca genelde durdukça çizgi çıkıyor genelde testlerde silinmiyor ama seninki tuhaf olmuş.
bence meraklanma silik çizgi görmüşsün,hamilesin muhtemen. hadi şimdiden gözün aydın
silikte olsa bende görsem şu çizgiyi,yemin olsun göbek atacam
bende aynen.. hayal gibi gelio o çift çizgiyi görmek
şu an itibari ile kırmızıyı görmüş durumdayım kızlar
daha doğrusu çok açık pembe şekilde. ama belime ağrı sağlandı birden. sağ arkadan
başım da dönmeye başladı
iyi değilim sanırım niye böyle oldum ki
aynen öyle canım ya. beni test yaptığımda gören biri bu kadın delirmiş der.
testi eviriyorum ceviriyorum,güneşe tutuyorum,çizgiyi görmek için neler yapıyorum ama yok yani yok. hatta o kadarki elime kalem alıp çizesim geliyor
şu an itibari ile kırmızıyı görmüş durumdayım kızlar
daha doğrusu çok açık pembe şekilde. ama belime ağrı sağlandı birden. sağ arkadan
başım da dönmeye başladı
iyi değilim sanırım niye böyle oldum ki
selam hanimlar benimde galiba umutlu bekleyisim bugün sona ermeye basliyor galiba, bugün öglen acik kahve rengi lekelenme geldi sanirim aksama kadar kirmizilari görcem:18: malesef. cok umutluydum ama hayirlisi, 1 haftadir sol tarafim agriyor, sanki sol yumurtalarim o yüzden umutluydum biraz
ben predictor alip yatim, bir de erken gebelik testleri mi var? Kanda kacin uzerinde cikmasi gereliyor bu arada?
aynen öyle canım ya. beni test yaptığımda gören biri bu kadın delirmiş der.
testi eviriyorum ceviriyorum,güneşe tutuyorum,çizgiyi görmek için neler yapıyorum ama yok yani yok. hatta o kadarki elime kalem alıp çizesim geliyor
geciktin diyedir hatunice. daha önce hiç gecikmişmiydin,onda böyle olmuşmuydu?
umarım çok ağrılı olmazsın.
en azından beklemeden bir sonraki aya hazırlanırsın,üzülme olurmuuu
canım heyecandandir, biraz su ic uzan bence
5 in altı negatif ama çok hızlı artan bi hormon yani 8 gün sonra 5 olan değer 1280 olabiliyor...
o anlık ağrıdandı sanırım başım döndü çok. ama şimdi daha iyiyim.. eve giderim zaten birazdan.
yok üzülmüyorum sağlık olsun kocacığım yanımda olsun yeter ki
hammaddemiz olduktan sonra ümit hep var inşallah :78:
şimdi 28 nisan yeni bat ( bu ayki duruma göre hesaplarsam tabii :44: )
ben bir poliklinikte yaptirdim sonucu, yani bana hamilesiniz ya da degilsiniz demeyecekler, sadece hormonun rakamini soleyecekler, o zaman ben 5 in uzerinde birsey duyarsam hamileyim diyebilirim degil mi?
aynı günü bekliyoruz canım
inşallah ayımız bereketli geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?