konusun benle
canım üzülmee
bende bugün hasta oldum çok moralim bozuldu. hemde günüm bile gelmemişti. her ay bişey çıkarıyorum.
sen daha kırmızı görmedin,görene kadarda umudunu kaybetme
canım benide ekler misiniz listeye 23 mart regl tarihimdi ama olmadım şu an beklemedeyim 21 yaşındayım...
kızlar benim bat bugün ama çok tuhaf bişey oldu,dün öğlen bir damla kahverengi akıntı geldi,tüh ya adet oldum dedim,ama devamı gelmedi çok ilginç,20 saat oldu hala gelen yok,şimdiye 2. pede geçmem lazımdı,inş. bebişin yerleşme kanamasıdır:79::79:
arkadaşlar hepinize selamlar, hamile kalmaktan ümidi kesmişken son bir kez daha test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm inanamadım, ertesi gün kan testi yaptırdım beta hcg 279 çıktı, yani hamileyimRabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin, bugün tekrar tahlil verdim, betahcg 614, yani herşey yolunda, bebişim geliyor
Nurhancım birşey söyleyeyim sen bi bi bitanesin wallaaa:))))))))) doğru söylüyosun her gün uyanıp acaba oldum mu diye meraktan ölmektense en iyisi bu... hayal kırıklığına sonradan uğramaktansa şimdi gerçeklerle yüzleşmek en doğrusu sanırım haberleri buraya yazarım şimdi çıkıp alıyorum tatlım... Ne olur dua ediinn
benim bu hafta dollenme haftam cuma günü 14. günümm
ins. bu ay olur. 3.ayim ins. nisan ayi ugurlu gelir....:92:
kızlar bu sabah evde test yaptim silik bir pembe cizgi gordum kostum poliklinige gittim kan verdim, eve geldigimde silik cizgi iyice siliklesmisti kan sonucunu da aksama verecekler meraktan catliyorum. Acaba basina boyle bisi gelen var mı? Test bekledikce cizgi siliklesiyor mu iyice? Acaba ben artik halusinasyon mu goruyorum
aynen öyle canım ya. beni test yaptığımda gören biri bu kadın delirmiş der.
testi eviriyorum ceviriyorum,güneşe tutuyorum,çizgiyi görmek için neler yapıyorum ama yok yani yok. hatta o kadarki elime kalem alıp çizesim geliyor
şu an itibari ile kırmızıyı görmüş durumdayım kızlar
daha doğrusu çok açık pembe şekilde. ama belime ağrı sağlandı birden. sağ arkadan
başım da dönmeye başladı
iyi değilim sanırım niye böyle oldum ki
o anlık ağrıdandı sanırım başım döndü çok. ama şimdi daha iyiyim.. eve giderim zaten birazdan.
yok üzülmüyorum sağlık olsun kocacığım yanımda olsun yeter ki
hammaddemiz olduktan sonra ümit hep var inşallah :78:
şimdi 28 nisan yeni bat ( bu ayki duruma göre hesaplarsam tabii :44: )
konusun benle
Sinem hoşgeldin canım,hadi bakalım nisan ayı bize uğurlu gelsin inşallah :79: :79:
Tatlim noldu? Kirmizilari gormedin sen dii miii?
ayyyy dünkü kahve lekeden sonra hala bşy yokkkk..bekle bekle bekleeee
ayyyy dünkü kahve lekeden sonra hala bşy yokkkk..bekle bekle bekleeee
agrin varmi canim
görüyor gibiyim bugün acik kahverengi geldi, simdi agrim var biraz, ama sanki yavas yavas cogaliyor gibi agrilarim. sol tarafim emin degilim ama sanki yumurtalarim cok aciyor, böyle batiyor gibi
kızlar merhaba neler var neler yok hamile haberleri kimlerde var liste nerde görebilir miyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?