Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Busraaacimmm, senden haber alamadimmm, Nasilsin? Kirmizilar yok henuz degil mi? Test filan yaptin mi?

Azracimmm, yeni bat'ini hesapladin mi? Nisana yazimmm seni...

19 nisan diye tahmin ediyorum scremaway cim iki gun once lekelenmem olmustu ondanmi saymam lazim asil geldigi gundenmi bilmiyorum :26: ama ben yogun gunden hesap yaptim dogrumu yaptim acaba?

Busraaacimmm, senden haber alamadimmm, Nasilsin? Kirmizilar yok henuz degil mi? Test filan yaptin mi?

screamaway canım benide 19 nisana yazarmisin 2. denememiz olcak.. insallah nisanda hepimiz güzel haberler verebiliriz

Canim ayni anda yazmisiz sanirim...
Tamam aliyorum seni Nisana...

benimde sol tarafimda va yaklasik 1 hafta yada on gündür felan agri, bende normalinde regl olduktan yarim gün sonra felaket rahatsizlaniyorum

Ama kahverengi ile kaldi dimi.... Yani daha kirmizi yok? Insallah baslamaz canimm.. Senin 30 martmis..
bat'dan onceki hafta olan kahverengi lekeler yerlesme kanamasi olabiliyor... Insallah senin de oyledir...

bilmemeki insallah öyledir ama pek umutlu degilim, ama eger carsambaya kadar sadece böyle az ve bu rengte gelirse dr gitcem kan aldirmaya

canim ben hapi birakali 4 seneye yakin oluyor, bende onla alakali degildir tahminim. ben hormon ignesi vurdum ya karnimdan ve tutmadiysa ondan olabilr galiba,
tutar diye baya bir umutluydum cünki önceki hamileligimde de hormon ignesi kullandim yumurtlama olsun diye, ilk seferde de tutmustu, bu seferde öyle olur sandim, hayirlisi artik beklicem gine daha

19 nisan diye tahmin ediyorum scremaway cim iki gun once lekelenmem olmustu ondanmi saymam lazim asil geldigi gundenmi bilmiyorum :26: ama ben yogun gunden hesap yaptim dogrumu yaptim acaba?

Bence iyi yaptin.. Ben de batimi 13/15 Nisan arasinda bekliyorum.. Ama listeye 15 Nisan yazdim.. Kesin olsun diye..

ben bu ayda kırmızı yı gördüm kısmet nisana artık

Canim insallah Nisana olur.. Hayirlisi boyleymis demek... Sen bizim listede yoksun?

merhaba nasılsınız kızlarrr ??? screamaway cnm hep takıp edıyorum sızı ama yazamıyom b turluu valla bende cok tuhaf haller oluyorrr 24 martta kan testı yaptırdım negatıf 25 sabahı kırmızıları gordumm ama okadar sadece sabah gordum oda pembe ve kırmızı arası bısıdı ve sonrasında sıldıkce wc ye gırınce kahverengı bazende pempe gelıodu ara ara 1 gun ole oldu sımdı hıc bırsey yokkk napıcam sasırdım sanırım doktora gıtmem lazım yanı benımde hamılelık nısana ınşallahhhh bu arada kuppe napıyorr gözükmüyor artıkk

bilmemeki insallah öyledir ama pek umutlu degilim, ama eger carsambaya kadar sadece böyle az ve bu rengte gelirse dr gitcem kan aldirmaya

Canim sen idrar testi yapmismiydin?

Busracimm, ben senin 25inde kirmizilari gordugunu bilmiyordum.. Ve sadece o sabah mi oldu? Cok ilginc.. Benim bildigim kadariyla bat'dan onceki hafta az kanama olursa yerlesme kanamasi olabiliyor... bat'dan sonra kanama olmasi, eger hamileysen tehlikeli.. Dusuk tehlikesi filan olabiliyor.. Mutlaka doktora git bence sen... Insallah onemli birsey yoktur canim...

Son düzenleme:

bende anlamadım cnm 24 kan testı yaptırdım negatıf oldugu ıcın hamılelık ıhtımalını dusunmuyorum bıde bende spiral vardı geçen ay cıkarttımm ve kırmızıları gordum saymıyorum kendımı pembemsı ve kahverengıydıı bu hafta gıdecem doktora evet sadece cuma sabahı geldı ve ara ara geldı vede cnm bu arada ben 20 sındede hafıf bı lekenlenme yasadım

Son düzenleme:

evet canim bat imdan bes gün önce negativ cikmisti, mantar ilaci almaya gitmistim dr, ordan calisan kadin hadi yapalim dedi bende iyi yapalim erken ama dedim, ve negativ cikti. ama daha erkendi

ayyyy dünkü kahve lekeden sonra hala bşy yokkkk..bekle bekle bekleeee

Ben de aynı durumdayım hala canım,hep bekliyorum bu sıralar zaten
Şimdi benim geçen aya göre bu akşam yada gece artması gerekiyor kanamaya dönmesi lazım ve bence dönecekkk
Bir de sinem arkadaş haptan dolayı olabileceğini yazmış kahverengi akıntının,olabilir aslında çünkü ben hapı bırakalı 3 buçuk ay oluyor.Hala etkisi var mıdır acep?Bu ağrılarda ondan mı acep??

merhaba kızlar.bende 4 gün gecikmeli olarak cumartesi günü kırmıızları gördüm.yeni dönemi düşünmeye başladım bile ama buarada mide bulantım ve baş dönmem devam ediyo.artık hamile olmadığıma emin olduğuma göre sizce neden midem bulanıyo ve başım dönüyo.ayakta zor duruyorum inanın.:26:

Kizlar bence kahvrengi akintinin hapla alakasi yok.. Ben hapi birakali 5 sene oluyor..
Bende de kahverengi akinti olup, 4 gun sonra kirmiziya dondu....

Insallah sizde boyle olmaz...

canım benim yeni tarih 28 nisan. buün hasta oldum. değiştirirsien sevinirim. bide yaşımıda söyleyeyim bari hazır düzelteceksin. 26

Kizlar bence kahvrengi akintinin hapla alakasi yok.. Ben hapi birakali 5 sene oluyor..
Bende de kahverengi akinti olup, 4 gun sonra kirmiziya dondu....

Insallah sizde boyle olmaz...

Bu ay mı böyle oldu senin de canım?Bahar havası bize iyi gelmedi galiba
Ben bi haftaya doktora gideyim de bakalım ne diyecek yazarım size.Eğer her şey normal derse ovulasyon testi almayı düşünüyorum ben bu ay)

canım benim yeni tarih 28 nisan. buün hasta oldum. değiştirirsien sevinirim. bide yaşımıda söyleyeyim bari hazır düzelteceksin. 26

tamam canim... Senin Nisan umidin hala devam ediyor o zaman...

Evet canim benim martta boyle oldu... Ovulasyon testi de kullaniyorum... ama hamile kalamadim henuz...

selam kızlar..bakıyorum herkes nisan ayına kaymış..ben hala direniyorum yalnız.
arzum senden haber yok galiba..bakalım önce kim öğrenicek.. ben yarın test yapıcam..kan aldırmam zor biraz da istemiyorum küçük bir ilçedeyim malesef..ama inşallah varsa yarın testte çıkar.

ben 1 nisana kadar bekleyeceğim... önce sen öğreneceksin galiba... Ama kırmızılar gelmediği henüz... İnş bana 1 nisan şakası yapmaz kırmızılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…