Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yaşım 25 canım benimkinide yazabilirsin listemiz renklenmiş yaşların eklenmesi güzel olmuş

canım bende 26 yaşındayımm

Belli olmaz kızlar belki yarın gidip yaptırabilirirm....Gidersem size söylerim zaten ama kasık ağrılarım batıyo yaa...Acaba hamileyken kasık ağrısı batıyormu yoksa sancı gibi oluyor bilen varmı????

Belli olmaz kızlar belki yarın gidip yaptırabilirirm....Gidersem size söylerim zaten ama kasık ağrılarım batıyo yaa...Acaba hamileyken kasık ağrısı batıyormu yoksa sancı gibi oluyor bilen varmı????

hayatım, herkeste farklı olabiliyor ağrının şekli, sana tavsiyem yarın mutlaka kan testi yaptır, eğer hamileysen (inşallah) beta HCG değerine bakalım, erkenden değerini bilirsek ve 2 gün sonra ne kadar yükseldiğini bilirsek, hamileliğin sağlıklı ilerlediğini anlamış oluruz, ben erkenden ölçtürseydim belki düşmezdi bebişim, önceden progesteron tedavisine başlanılsaydı yani. İnşallah hamilesindir ve her şey yolunda gidiyordur

Tamam canım yarın Allahın izniyle mutlaka kan testi için gidicem hastaneye yaptırayım negatif çıkarsa sorun değil zaten adetime daha var pozitif çıkarsa öğrenmiş oluruz sabah giderim sizlere hemen yazarım canım benim teşekkür ederimmm....

evet canım ya çok haklısın umut fakirin ekmeği napalım

şaka bi tarafa kendimizi çok dinlemeyelim dimi sonra allah muhafaza üzülmeyelim :18:

Kadriyecim, bence kendimizi dinleyelim ama fazla umutlanmadan, neremizde ne var ne yok, iyice dinlersek, her detayın ne anlama geldiğini anlarız ve tecrübe olur bizim için, vallaha ben kendimi çok dinleyen biriyim ve o yüzden ağrının karakteri yayılma şekli sıklığı, akıntımın karakteri sıklığı falan her şeye dikkat ederim, sadece bebek konusunda değil, her hangi bir yerim ağrısa asla ağrıkesici içmem, ağrının neden kaynaklandığını ve hangi tedavi gerektirdiğini anlayıncaya kadar dinlerim kendimi. tabi ciddi durum olduğunu anladığım zaman muhakkak doktordayım, eğer tedavisi yoksa, ancak o zaman ağrıkesici alabilirim. Tabi bunu bebek düşünmediğim zamanlar için söylüyorum, bebek düşünüyorsak yani korunmuyorsak, ilaçlar yasak ay severim ben o yasağı

Evet, cimeka haklı, her kadında çok farklı olabiliyor hamilelik, hatta bir kadının iki hamileliğinin bile belirtileri birbirine hiç benzemeyebilir. Bu sebeple kendimizi "yok hamile değilim her halde" modunda tutmamız lazım ki negatif çıkarsa üzülmeyelim, zaten hamiş değilim diyorduk diye, pozitif çıkarsa da uçalım göklere felan İnşallah bu ay hepiniz 2 çizgiyi görürsünüz canlarım benim

Konuşamadık tatlım, ama ben sana yazıyorum, gelince geçmişi okur cevaplarsın. Her zaman yanındayım kardeşim

arkadaşlar mrb! :) siteleri arastırırken babychoice die bi site buldum belki de coğunuz biliyor da olabilirsiniz..175 ytlye galiba 100 de 98 lik bir tablo hazılrıyorlarmış isviçre lab.larında felan...videoyu izleyin derim.bu sitede de artı eksi iyonlarla ilgili tabi çin takvimine göre cok daha mantıklı görünüyor.valla acaba hata mı bu konular hakkında kafa yormak?içim de hiç rahat değil,sanki çok hesaplıyoruz gibi değil mi...gerci ikinci çocuk düşünenleri anlıyorum da, ilk bebişi düşündüğüm için ben kötü mü yapıyorum diyorum! .. (gerci bnm hayalim 2 tane allah nasip ederse :abicikle kızkardeş :) )
anneme söyleyince böyle çok kzııyor! önce hayırlısı diyceksin kızı erkeği düşünme dio! e haklı ama kendimize göre bi şekilde isteğimiz de olabiliyor.bu da kötü diil ki.ayrıca kim önce hayırlısını ve sağlıklısını istemez ki.. evet kendi kendine düşünme balonu yaptım galiba

valla nihalcim elimde deil kendimi dinlemekten geri kalmıyorum arada kasıklarım arıyo dikişlerim sızlıyor yeni ameliyat olduğum için dikişimin olduğu yer ve biraz üst kısımları hissiz taş gibi zaten hiç bişeyi ayırt edemiyorum napalım ALLAH KERİMDİR herşeyin hayırlısı olsun inşallah :)

canım kızım var, Allah bağışlarsa daha 1,5 yaşında.. ama eşimi ikna etmek zor olduğu için ben şimdiden başlıyorum istemeye.. geçen ay tutmadı.. kısmet bakalım olursa bu ay.

Öğleden bu yana ne kadar ilerlemişsiniz tam 13 sayfa okudum yaw... hepinize iyi akşamlar hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…