ben 1 nisana kadar bekleyeceğim... önce sen öğreneceksin galiba... Ama kırmızılar gelmediği henüz... İnş bana 1 nisan şakası yapmaz kırmızılar...
Pollyanna, senin tarihe baktim.. Saat 4mus.. Nasil tutturcaksin o saati..?
dün hiç bir şey yokkan bugün göğüs uçlarım çok acıyor..acaba belirti mi.
alıntı......
Gebelik süresince damarların genişlemesine bağlı olarak kan basıncının da düşmesiyle yorgunluk, baş ağrısı, bulantı ve hatta bayılmalar olabilir. Kalp atışlarındaki hızlanma, daha fazla kanın daha hızlı şekilde damarlarda dolaşmasına neden olur; böylece bebeğin oksijen ihtiyacı karşılanır ve vücut ısısı da artar. Bazen yaşanan burun tıkanıklığı veya burun kanaması ile dişleri fırçalanırken diş etlerinde kanama olması da bu nedenledir...
....
benim artış var demeki değer yükselecek...
tatlım bence sen hamilesin zaten. değerin yükselmiştir bugüne,neden yarın gidip bir test yaptırmıyorsun? için rahatlar. gerçi bekleyişinde oldukça güzel tarafları var ama ben senin yerinde olsam yaptırmıştım bugün
yok canım o saati tutturamayız ancak o saatten 18 saat sonra olur yada 6 saat önce :) Rabbim izin verirse tabi.. Kısmet
lütfen cevap bekliyorum çıkıcam birazdan eşim gelicek... Lütfenn
Selam kızlar,
yaklaşık 2 saat önce salondaki gümüşlüğü itekledim zorda olsa.. kızım kanepeye ordandan onun üstüne çıkıyodu.. neyse, yarım saat kadar öncede wc ye gittiğimde yumurtlama belirtisi olan akıntım hafif kanlı bi şekilde geldi korktum..:26: az önce tekrar gittiğimde yine peçeteye bulaşan pembemsi bi akıntı vardı.. Bugün adetimin 12.günü.. yumurtlamama 1-2 gün var yani... bu neyin nesi şimdi??
Papatyacimmm, test sonucunu alabildin mi? Insallah hamilesindir.. cokkk merak ettimmmm
Aldim canim ne yazikki hcg 0.001 cikti yani yine hamile degilim( 10. denememizdi bizim (
daha regl olmadim olunca bat haber vereyim beni de ekleyin listeye olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?