Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

listede benim tarihide değiştirebillirsin screamaway yeni adet olduğum için yeni bat 28 nisan yaş 28 :)

ya kızlar merhaba bende martın 7 ve 9 ilişkiye girdim doktor bana o haftanın yumurtlama dönemim olduğunu söyledi son adet tarihim 28 şubattı adetim çok düzenli her 28 günde bir bugün 28 gün adet olmadım ama idrer testi yaptım çıkmadı öneriniz nedir arkadaşlar ??

birkaçgün bekleyip testi tekrarlıyabilirsin,yada kan testi yaptırabilirsin. ama herhalukarda birkaçgün beklemeni tavsiye ederim,bahardan herkezin dengesi bozuldu

umarım hamilesindir

Son düzenleme:

teşekkür ederim inş umarım her isteyene Allah nasip eder. Bu arada folik asit iştah açıyormu bilgin varmı?

canım eğer idrar testi hassas değilse geç çıkıyor... Kan testinde varsa bişey kesin çıkar... Ama beklemek istiyorsan idrarı 5-6 gün sonra bi daha yap... En azından bişey varsa çilik de olsa çizgi çıkar...

bu predictor aldım ne kadar hassas tam bilmiyorum eczacı normallerinden daha hassas olduğunu söyledi neyse en iyisi beklemek

Tamam canim, hesapladiginda soyle, eklerim seni...

Tugcecimmm, sen sonradan test yapmadin mi? Bir daha test denesene... Belki gec dollenmedir, onun icin cikmamistir.. Cunku bat'indan once yaptirmisin kan testini...
Bu arada evet bugun bir hamile cikti ama, bizim listede ismi olmadigindan yazamadim onu...

listede benim tarihide değiştirebillirsin screamaway yeni adet olduğum için yeni bat 28 nisan yaş 28 :)

Tamam tatlim, insallah Nisanda bisssuuuruuu hamile cikaririz...

benide ekleyin 17 martta kimyasal gebelik geçirdim 3 aylık düşük ardından boş gebelik ama pes etmedim inşallah bu sefer olucak

Nazlice, canim bat'ini ve yasini soylemen gerekiyor liste icin...

Kizlar, persembe veya cuma diye hesaplamistim ama benim ovulasyonum erken baslicak gibi... Hafif akinti oldu bugun...

Nurhan miydi bugunku hamilemizin ismi?? Insallah yeniden buraya ugrayip bat'ini ve yasini soyler de, listeye bir hamile daha ekleriz... Biraz gozumuz senlensin bu kadar durgunluktan sonraaa...

Fortel aradım ama bulamadım kaç yere sordum o çok iyi diye duydum ilişkiden 7 gün sonra bile hamileliği çıkarıyormuş.Ama galiba hep boşuna para en iyisi sabredip beklemek ve kan testi yapmak sanırım.

Fortel aradım ama bulamadım kaç yere sordum o çok iyi diye duydum ilişkiden 7 gün sonra bile hamileliği çıkarıyormuş.Ama galiba hep boşuna para en iyisi sabredip beklemek ve kan testi yapmak sanırım.

Ya aslinda ben boyle 7 gun - 10 gun once cikariyor filan diyen testlere pek inanmiyorum.. Cunku zaten hormon degerleri bebek rahme yerlestikten sonra artiyor.. eee, bebek son haftada icerisinde yerlesiyor.. Yani bence en mantiklisi adet gunune kadar beklemek... Ve adet gununde hassas testlerden yapmak... tabi sabredebilirsek...

Selam kızlar nasılsınız?Birkaç gündür yazamadım foruma.Bu arada bir hamiş haberimiz birkaç da kırmızı kart gören arkadaşımız olmuş.Bebek bekleyen arkadaşıma sağlıkla kucağına almasını kırmızıları görenlere de bir dahaki aya hayırlısı olmasını diliyorum.
Bebişimin bana en büyük etkisi felaket uyku yapması oldu kızlar.Zaten o yüzden artık buraya pek uğrayamıyorum.Ben ki akşam geç saatlere kadar oturmayı severim ama şimdi 11 i bile zor görüyorum.Nasıl oluyor ben bile anlamadan koltukda sızmış oluyorum. Neyse buna da şükür.En azından mide bulantısı halsizlik vs. yok.
Umarım her biriniz en kısa zamanda güzel güzel haberler verir bizlere.Sonra hamilelik sürecimizi konuşuruz inşallah.

Mavibebekcimmmm, hosgeldin.. hamileligin iyi geciyor anladigim kadariyla.. bulanti filan yoksa.. insallah sonuna kadar boyle gecer canim...

Ben hamile olayim da tummm gun uykulu dolasayim.. Raziyim..
Butunnn bu bahsettiklerin en kisa zamanda basimiza insallahhhh...

evet çok haklısın ama normalde gecen zaman şu adet dönemini beklerken nedense geçmiyor işte dediğin gbi sabredebilsek

İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum ben de...

İyi gecelerr

benim kanama devam ediyor az az.. Bayağı bakındım ama galiba yumurta çatladığı için..
başka aklıma yatan yok bazı yerler enfeksiyondan bahsetmiş.. Enfeksiyon olsa azda olsa kaşıntı filan yapardı diye düşünüyorum... Eğer yumurtam çatladığı içinse inşallah tutar bu kez.. Allah'ımın izniyle..

İlk kez başıma böyle bişey gelince pimpirik yaptım.. Eşim bu saatte neti açtırdı bana bi araştır diye:))

İnşallah ters giden bişey yoktur inşallah....

Adet kanamaları arasındaki dönemde lekelenme şeklinde kanamalar olabilir. Ara kanamaların en sık nedeni yumurtlama döneminde (yumurta çatladığında) görülen kanamadır. Bu durum endişelenmeyi gerektirmez. Üreme organlarındaki enfeksiyonlar ve tümörler de ara kanamalara ve lekelenmelere yol açar.ALINTI.

BUNU BULDUM kendimi avutmak için... :26:
Diğer seçeneği düşünmek bile istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…