iyi geceler kızlar...hastalığım bugn bitti ama kasıklarımda inanılmaz ağrı var..buseferde üstüne görmeye taktım..ne okusam bendede aynısı oluyo sanki...eşim bile tuğce doğuma giderken inancam sana diyo:)))kafayı yiyorummm..annem güzell bebeiim cabuk gel lütfennnnn...sana ihtiyacımmm varr..hepiniz icin yalvarıyorum allaha bu ay inşallah cift cizgi gör..BİZDE ANNE OLCAZ İNŞALLAH...
canım bunların hepsi işte kafaya takmaktan halbuki biraz oluruna bırakabilsek bazı şeyleri hem mutlu olucaz hem kendimize işkence etmekten kurtulucaz... İnşallah birgün hepimiz ANNE oluruz..
Canım kötü şeyler getirme aklına... listeye bakmadım ama günün neydi senin??
Hayırlısı canım herşey nasip kısmet.. Biz ne yaparsak yapalım Rabbim OL derse olur ancak.. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun..bat im 30, bu sabah cok acik kahverengi geldi, aksam oldu ses seda yok simdilik
He hehh ama sen uyuduysan bunları kim yazdı:) Diyene bak hele:)siz daha uyumadınız mı bakim..?
arzuum canım 1 nisanı bekleme ya ben senden çok umutluyum bu topiğe girdiğimde ilk sen yazmıştın bana sanki sen hamileysen bende öyle çıkıcam gibime geliyor kader arkadaşı gibi hissediyorum seni yarın test yaptır bence
Canım belli olmaz hormonun inatligi tutar yükselmez bide.Cuma gunü hem hayırlı gun beklemisken cumaya kadar bekliyim.....ins hamileyizdir canım
inşallah canım ama benim umudum tükenmeye başladı sanki neden bilmiyorum ama içimde kötü bir his var
inşaallah canım benim korktuğum birşey var 11 hftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum parça kalmış kanamam ara ara kesilip yeniden başladı doktor kanamaları 20 güne kadar normal dedi bende önemsemedim sonra çok şiddetli ve kanamasız bir ağrı başladı 8 saat sürdü gece uykuda rahatladığımı farkettim sabah tuvalete gitiğimde 3 cm lik bir parça düşürdüm parça kalınca yapışıklık oluşuyor diyorlar kafama o takılıyor
Canim insallah seninde güzel haberlerini aliriz Mart ayinda
o yüzden bu ayni iyi degerlendirmemiz gerek hepimize kolay gelsin. Buarada beklenmeyen adet tarihin ne zaman canim senide listeye ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?