Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

günaydıın kızlar :80: yeni hamiş yok sanırım

benim kırmızılar arttı tamamdır bebiş yok bu ay anladık
olsuuun kafam rahat hiç değilse var mı yok mu derdim yok ( pozitifim pozitif )

aynen bende ilk gün sıkıntılydım ama bugün çok mutluyum havada çok güzel zaten güneşli fln böle insanın içini açıo valla :):92:

Günaydın kızlar

Bugün burası niye durgun bu kadar???

benim kahverengimsi akıntı devam ediyo.. ama sadece bulaşma şeklinde.. %90 yumurta çatladığı için benimki.. çünkü enfeksiyon olduğunda kokulu geliyomuş...

Hayırlısı olsun inşallah.

aynen bende ilk gün sıkıntılydım ama bugün çok mutluyum havada çok güzel zaten güneşli fln böle insanın içini açıo valla :):92:

bebiş var mı yok mu diye stresten kendimi işe vurmuştum bu sayede bahar temizliğine de bitirdim çok şükür ohhh artık güzel havalarda kendimi gezmeye vurabilirim rahatça :89:

hayırlısı olsun canım martı bitirmeden başka hamileler de çıkar umarım aramızdan :97:

Kızlar şu an çok heyecanlıyım,elimde idrar gebelik testim var,ve 2.çizgi silik kesinlikle,kahverengi akıntımda yok ama sol kasığım ve belim çok ağrıyor.
Hastaneyi aradım öğlen kan testine gidicem,akşamüstü haber vericem sizlere

Ayyy nasıl heyecanlandım tatlım yaa..Rabbim hayırlısını versin inşallahh....Müjdeli haberlerini bekliyoruz canım.. Allah yardımcın olsun

ay tatlım inşallah hamilesin, ikinci çizgi çok silik de olsa pozitif olunca çıkıyor, hadi inşallah hayırlı haberlerle gel...

korkma sılıkte cıksa oluyo cunku benımkı de oyle oldu bu ayın hamılesıyım ıcını ferah tut bır an once gıt test yaptır ama ıyı haberlerınızı beklıyorum

korkma sılıkte cıksa oluyo cunku benımkı de oyle oldu bu ayın hamılesıyım ıcını ferah tut bır an once gıt test yaptır ama ıyı haberlerınızı beklıyorum

Canım teşekkür ederim,öğlen gidicem teste,haber vericem tabii,heyecanlıyımmmm
Senin bebişin de hayırlı olsun canım.

Son düzenleme:

hiii cnm hadi hayırlı olsun inşallah hamilesin yaaa bak sonunda sende gördün silikte olsa 2. çizgiyi

Kızlar yalnız sol kasık ve belimde çok ağrı var,sizce bu normal mi ya??Ben korkuyorum :18: :18: :18:

bende de var ağrı, hamile olmama rağmen sürekli adet olacak gibi ara ara karnım ağrıyor, bi de sanki bir anda kan boşalacakmış gibi bir his var, ama doktor bu normal dedi, meraklanma, inşallah iyi bir hamilelik seni bekliyordur.

canım çok mutlu oldum hadi hayırlısı merakla ve sabırsızlıkla haberini bekliyorum.inşaallah bir bebiş daha geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…