canım çok mutlu oldum hadi hayırlısı merakla ve sabırsızlıkla haberini bekliyorum.inşaallah bir bebiş daha geliyor.
öğreneli 4 gün oldu ama 15 günlük hamileyim, tabi tıptaki hesaplamalardan söylersek 5 haftalık
neşelikız tebrik ederim çizgi silikte olsa gebelik var demek oluyor Rabbim hayırslısıyla kucağına almayıda nasip etsindarısıda benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah.bende uzun zamandır bekliyorum.
Kızlar şu an çok heyecanlıyım,elimde idrar gebelik testim var,ve 2.çizgi silik kesinlikle,kahverengi akıntımda yok ama sol kasığım ve belim çok ağrıyor.
Hastaneyi aradım öğlen kan testine gidicem,akşamüstü haber vericem sizlere
umudunu yıtırmeden bekle senı cok ıyı anlarım bende ıkı yıllık evlıyım olmuyodu ve sorun bendeydı ama cok sukur oldu bu ay
benim gibi uzun süredir bekleyen varmı ben 4 yıldır bekliyorum hamile kalmayı.
benim gibi uzun süredir bekleyen varmı ben 4 yıldır bekliyorum hamile kalmayı.
canım hiç umudunu yitirme benim bir arkadaşım var 5 senedir evli şeker hastası bir sürü tedavi denedi kist vardı üstelik.hastaneye taşındılar en sonunda tüp bebek yaptıracaklardı ve böbreğinin olduğu yer ağrıyınca doktor apandisitten şüphelendi biraz daha bekle ağrı çok şiddetlenirse gel ameliyat dediler ve hamile olduğunu öğrendi.o yüzden rabbim nasip ederse hiçbirşey önüne geçemiyor.sabretmeliyiz bende bazen yıkılıyorum bende 1 senedir korunmuyorum ama ayağa kalkmak zorundayız rabbim sabırlar versin bu sabrımızın mükafatını bize nasip etsin.
Canım akşamüstü haber vericem,çok sağol canım,ben çıkıyorum şimdi kızlar... :80: :80:
hayırlı olsun canım yaçok istiyorum anne olmayı 5 ay önce hamile kaldım ilk defa 2 aylıkken kalbi durdu kürtajla alındı şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum.
Günaydın kızlar
Bugün burası niye durgun bu kadar???
benim kahverengimsi akıntı devam ediyo.. ama sadece bulaşma şeklinde.. %90 yumurta çatladığı için benimki.. çünkü enfeksiyon olduğunda kokulu geliyomuş...
Hayırlısı olsun inşallah.
umudum hep var inancım sonsuz buda bizim sınavımız diyorum bizi bizden başkasıda anlamıyor maalesef öğleden sonra gelirim yine şimdi çıkıyorum sizlerle konuşmak iyi geldi sağol arkadaşım.
ne demek bitanem yaaa bizim yaralarımızı ancak biz sarabiliriz.yaşamayan bilemez millet bebek varmı der geçer o soru benim için ne kadar ağır nereden bilsin.bilmeden içini acıtırlar böyle işte yarana tuz basarlar.ama allahım kalbimizdekini bilir ona sığınalım en güzel dualar ona ondan başka kimiz var bir gün dualarımız katında makbul olur inşaallah bizede bebeklerimizin cennet kokusunu koklamamızı nasip eder yüceler yücesi.
Kızlar şu an çok heyecanlıyım,elimde idrar gebelik testim var,ve 2.çizgi silik kesinlikle,kahverengi akıntımda yok ama sol kasığım ve belim çok ağrıyor.
bata bır gun var ben cok kotuyum kasıklarıımm cok kotu sancıyo ve akıntım asırı derece sanırsam kırmızılar gelıyo canım sıkkın morelım bozuk hemde cokkk genedeyılım sanırsammmmmmmmmmm
15 nisani bekleyen sadece 2 kisizmisiz
screamawa ve ben. :)))))))))))
günaydıın kızlar :80: yeni hamiş yok sanırım
benim kırmızılar arttı tamamdır bebiş yok bu ay anladık
olsuuun kafam rahat hiç değilse var mı yok mu derdim yok( pozitifim pozitif )
Canım bende de yumurtlama zamanımda 2 gün kahverengi akıntı geldi.. Hemde çok yoğun... Bakalım eğer hamile isem bişey olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?