Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

neşelikız tebrik ederim çizgi silikte olsa gebelik var demek oluyor Rabbim hayırslısıyla kucağına almayıda nasip etsindarısıda benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah.bende uzun zamandır bekliyorum.

benim gibi uzun süredir bekleyen varmı ben 4 yıldır bekliyorum hamile kalmayı.

neşelikız tebrik ederim çizgi silikte olsa gebelik var demek oluyor Rabbim hayırslısıyla kucağına almayıda nasip etsindarısıda benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah.bende uzun zamandır bekliyorum.

umudunu yıtırmeden bekle senı cok ıyı anlarım bende ıkı yıllık evlıyım olmuyodu ve sorun bendeydı ama cok sukur oldu bu ay

ohh ohhh hadi hayırlısı olsun büyük ihtimalle bebiş geliyoo :92:

umudunu yıtırmeden bekle senı cok ıyı anlarım bende ıkı yıllık evlıyım olmuyodu ve sorun bendeydı ama cok sukur oldu bu ay

hayırlı olsun canım yaçok istiyorum anne olmayı 5 ay önce hamile kaldım ilk defa 2 aylıkken kalbi durdu kürtajla alındı şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum.

canım hiç umudunu yitirme benim bir arkadaşım var 5 senedir evli şeker hastası bir sürü tedavi denedi kist vardı üstelik.hastaneye taşındılar en sonunda tüp bebek yaptıracaklardı ve böbreğinin olduğu yer ağrıyınca doktor apandisitten şüphelendi biraz daha bekle ağrı çok şiddetlenirse gel ameliyat dediler ve hamile olduğunu öğrendi.o yüzden rabbim nasip ederse hiçbirşey önüne geçemiyor.sabretmeliyiz bende bazen yıkılıyorum bende 1 senedir korunmuyorum ama ayağa kalkmak zorundayız rabbim sabırlar versin bu sabrımızın mükafatını bize nasip etsin.

kuzenimin 5 yıl olmadı çocuğu.. şimdi 2 yaşında bir kızı var..

sabretmek zordur muhakkak ama elden gelen başka birşey yok.. Rabbim en güzelini nasip edecek inşallah.. bebişler gelecekleri günü saati biliyorlar bize ise dua etmek sabretmek ve zamana bırakıp tevekkülle beklemek düşüyor :97:

umudum hep var inancım sonsuz buda bizim sınavımız diyorum bizi bizden başkasıda anlamıyor maalesef öğleden sonra gelirim yine şimdi çıkıyorum sizlerle konuşmak iyi geldi sağol arkadaşım.

hayırlı olsun canım yaçok istiyorum anne olmayı 5 ay önce hamile kaldım ilk defa 2 aylıkken kalbi durdu kürtajla alındı şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum.

ya belkı doktorun sana soylemıstır saglıksız bebek dusermıs hakkında hayırlısı buymus ıns tekrar kalırsın hamıle tedavı goruyomusun pekı sımdı

Canım bende de yumurtlama zamanımda 2 gün kahverengi akıntı geldi.. Hemde çok yoğun... Bakalım eğer hamile isem bişey olmuyor...

umudum hep var inancım sonsuz buda bizim sınavımız diyorum bizi bizden başkasıda anlamıyor maalesef öğleden sonra gelirim yine şimdi çıkıyorum sizlerle konuşmak iyi geldi sağol arkadaşım.

ne demek bitanem yaaa bizim yaralarımızı ancak biz sarabiliriz.yaşamayan bilemez millet bebek varmı der geçer o soru benim için ne kadar ağır nereden bilsin.bilmeden içini acıtırlar böyle işte yarana tuz basarlar.ama allahım kalbimizdekini bilir ona sığınalım en güzel dualar ona ondan başka kimiz var bir gün dualarımız katında makbul olur inşaallah bizede bebeklerimizin cennet kokusunu koklamamızı nasip eder yüceler yücesi.

cok guzel soylemıssın hakkımızda hayırlısı

Canımmmmmmmmmmm Hayırlı olsun.......

Hamilesinnnnnn...... Hamilesin........

bata bır gun var ben cok kotuyum kasıklarıımm cok kotu sancıyo ve akıntım asırı derece sanırsam kırmızılar gelıyo canım sıkkın morelım bozuk hemde cokkk genedeyılım sanırsammmmmmmmmmm

bata bır gun var ben cok kotuyum kasıklarıımm cok kotu sancıyo ve akıntım asırı derece sanırsam kırmızılar gelıyo canım sıkkın morelım bozuk hemde cokkk genedeyılım sanırsammmmmmmmmmm

umudunu yıtırme hakkında hayırlısı buymus demek kı rabbım gelecegı gunu hepımızden ıyı bılır uzulme olur ıns

15 nisani bekleyen sadece 2 kisizmisiz
screamawa ve ben. :)))))))))))

Evettt sinemcimmm, beraber hamile kaliriz insallahhhh

günaydıın kızlar :80: yeni hamiş yok sanırım
benim kırmızılar arttı tamamdır bebiş yok bu ay anladık
olsuuun kafam rahat hiç değilse var mı yok mu derdim yok ( pozitifim pozitif )

Hatunicecimmm, supersinnnn... Cok pozitifsin canim yaa... Senin postlarini okurken hep guluyorum... Insallah sende hamile kalirsin Nisana...

Neselikizzzzzzzz, cokk heyecanlandimmmm Kesin hamilesinnn sen.. baktim simdi bat'in yarinmisss.. Tabiki silik cikar.. Daha erken.. Haberlerini bekliyoruz kan testi yaptirdiktan sonra..

Kizlar topigimizin uguru geri mi geliyor ney, 2 gundur 2 hamile haberi... Durgun gunleri atlattik.. Nisana boyle giriyoruz...

Canım bende de yumurtlama zamanımda 2 gün kahverengi akıntı geldi.. Hemde çok yoğun... Bakalım eğer hamile isem bişey olmuyor...

Canım inşallah Hamilesindir ve bana da umut olur bu olay...

Şuan kasıklarımda feci ağrı var.. batım batım batıyo heryerim :44:

Yine KK da okuduğum bi yazıya göre de yumurtlama dönemindeki bu ağrılar da normalmiş tıpkı kahverengimsi akıntı gibi... Allah'ım hayırlısını versin hepimize tez zamanda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…