umudunu yıtırme hakkında hayırlısı buymus demek kı rabbım gelecegı gunu hepımızden ıyı bılır uzulme olur ıns
canım yaaaaaaaa inşallah aama daha kırmızı gormedımkııı
ıns gormezsın de kac yıllık evlısın
:26::26::26::26:
5 aylık evlıyım canımmmmmmmm ama hıç korunmadık 5 aydır husran yanı anlıcagın:26::26::26::26:
Screamaway canııımm hadi inşallah mart ayını çok çok güzel bi şekilde kapatıp Nisana da aynen devam ederiz.... Nisan ayını ben çok seviyorum yaa.. Doğum günüm bu ayda ondanmı, yoksa baharın en güzel ayı ondan mı bilmiyorum.. İnşallah hepimize uğurlu gelir... Hamile arkadaşları tekrar teker teker tebrik ediyorum... Nisana ayaklarınızı sürüyerek girin de peşinizden bizde gelelim
Hatunicecimmm, supersinnnn... Cok pozitifsin canim yaa... Senin postlarini okurken hep guluyorum... Insallah sende hamile kalirsin Nisana...:
Allah ömürlü etsin canım kuzenin çok zor bir 5 yıl geçirmiştir eminim Rabbim sabrının mükafatını vermiş çok şükür benim ve tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşanlarında Allahım mükafatını versin bizim için en hayırlısını ancak Rabbim bilir tabi.kuzenimin 5 yıl olmadı çocuğu.. şimdi 2 yaşında bir kızı var..
sabretmek zordur muhakkak ama elden gelen başka birşey yok.. Rabbim en güzelini nasip edecek inşallah.. bebişler gelecekleri günü saati biliyorlar bize ise dua etmek sabretmek ve zamana bırakıp tevekkülle beklemek düşüyor :97:
yok canım bebek sağlıklıymış kan pıhtılaşması varmış bende o yüzden durmuş miniğimin kalbi şuan coraspin ve folik asit kullanıyorum hamile kalıncada kan sulandırıcı iğne kullanıcam hergün doğana kadar.ya belkı doktorun sana soylemıstır saglıksız bebek dusermıs hakkında hayırlısı buymus ıns tekrar kalırsın hamıle tedavı goruyomusun pekı sımdı
Kızlar şu an çok heyecanlıyım,elimde idrar gebelik testim var,ve 2.çizgi silik kesinlikle,kahverengi akıntımda yok ama sol kasığım ve belim çok ağrıyor.
Hastaneyi aradım öğlen kan testine gidicem,akşamüstü haber vericem sizlere
Allah ömürlü etsin canım kuzenin çok zor bir 5 yıl geçirmiştir eminim Rabbim sabrının mükafatını vermiş çok şükür benim ve tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşanlarında Allahım mükafatını versin bizim için en hayırlısını ancak Rabbim bilir tabi.
yok canım bebek sağlıklıymış kan pıhtılaşması varmış bende o yüzden durmuş miniğimin kalbi şuan coraspin ve folik asit kullanıyorum hamile kalıncada kan sulandırıcı iğne kullanıcam hergün doğana kadar.
hatunice alemsin vallah, profiline bakmistim bursadan missin bende bursaliyim.
hatunice alemsin vallah, profiline bakmistim bursadan missin bende bursaliyim.
Bendeee Bursali sayilirim...
Bendeee Bursali sayilirim...
ohh ohh bursalı anne adayları sayısı az değil öyleyse
Kizlar, persembe veya cuma diye hesaplamistim ama benim ovulasyonum erken baslicak gibi... Hafif akinti oldu bugun...
Nurhan miydi bugunku hamilemizin ismi?? Insallah yeniden buraya ugrayip bat'ini ve yasini soyler de, listeye bir hamile daha ekleriz...Biraz gozumuz senlensin bu kadar durgunluktan sonraaa...
bursani neresindensiniz??
Bitanem16, Canim ben Bursada yasamiyorum.. Yurtdisindayim.. Ama esim Bursali, ve ailem kismen Bursali...
Nurhannnn tatlim postlarimi okumadin mii? Bana bat'ini soylesene seni de ekleyelim listemize hamile olarak... Listemiz senlensin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?