Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Screamaway canııımm hadi inşallah mart ayını çok çok güzel bi şekilde kapatıp Nisana da aynen devam ederiz.... Nisan ayını ben çok seviyorum yaa.. Doğum günüm bu ayda ondanmı, yoksa baharın en güzel ayı ondan mı bilmiyorum.. İnşallah hepimize uğurlu gelir... Hamile arkadaşları tekrar teker teker tebrik ediyorum... Nisana ayaklarınızı sürüyerek girin de peşinizden bizde gelelim

Evet canimmmmm, Nisan ayini bende severim... Insallah Nisanda hamile kaliriz da, yazi hamile geciririz.. Hem de yazin, hamileligin ilk aylarinda oldugumuzdan bizi o kadar rahatsiz etmez sicaklar.. ayy ne kadar ileriye yonelik dusundumm.. Bu kadar ciddi dusunmemeliyimmmmm.. sonra uzulurum...

Kizlar martin sonuna dogru hamile haberleri teker teker gelmeye basladi, Nisana da her gune en az bir hamile insallahhhhhh

Hatunicecimmm, supersinnnn... Cok pozitifsin canim yaa... Senin postlarini okurken hep guluyorum... Insallah sende hamile kalirsin Nisana...:

ama öyle olmalıyız değil mi zaten.. üzülsek kahrolsak ağlasak ta sonucu değiştiremiyoruz bebiş geleceği zaman geliyo nasılsa.. o yüzden anı yaşayın derim kızlar şey diye düşünüyorum eninde sonunda nasılsa hamile kalıcam ( inşallaahhh! ) hatta bir sonraki ay bile olabilir bu durum.. öyleyse ben şu an hamile olmamanın tadını çıkarmalıyım. belki çok zorlu bir hamilelik geçiricem bilemem o yüzden hafta sonu için çok pis planlarım var kendimi yeşillere salıp hoplayıp zıplamalıyım canım çıkasıya kadar gezmeli tozmalı bir hamilenin yapamayacağı ne kadar şey varsa yapmalıyım ( nasılsa temizliği de yaptırdım kocama hamileyim düşüncesiyle )

ohh yaaa hamişler çok zıplayamaz yaaa :76:

Son düzenleme:
Allah ömürlü etsin canım kuzenin çok zor bir 5 yıl geçirmiştir eminim Rabbim sabrının mükafatını vermiş çok şükür benim ve tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşanlarında Allahım mükafatını versin bizim için en hayırlısını ancak Rabbim bilir tabi.
ya belkı doktorun sana soylemıstır saglıksız bebek dusermıs hakkında hayırlısı buymus ıns tekrar kalırsın hamıle tedavı goruyomusun pekı sımdı
yok canım bebek sağlıklıymış kan pıhtılaşması varmış bende o yüzden durmuş miniğimin kalbi şuan coraspin ve folik asit kullanıyorum hamile kalıncada kan sulandırıcı iğne kullanıcam hergün doğana kadar.

neşeli kızzzz çok sevindim darısı başımızaa süper bi haberr
benim daha 12 gün var yaa..

hatunice alemsin vallah, profiline bakmistim bursadan missin bende bursaliyim.
neselikiz dan hamile haberi alcaz galiba aksama onun bati benimle birlikteydi yani yarin, bakalim benden yarin ne haber gelecek pek umutlu degilim ama hayirlisi, dünkü gelen o acik kahverengi akintidan sonra hala cok sükür birsey gelmedi.

hadi bakalim aksama parti var hanimlar oooohhhhhhhhhh oooohhhhhhhhh:90::90::90:

ya aslında doktorun hamıle kalınca önlem amaclı kullandırması lazım bebek aspırınını

cnm sen ovulasyon testiyle kullaniyordun dimi ? hemen bi test yap ve degerlendir bnce :) birde ablamin basina gelenleri yazmistim daha once o olaydan sonra ovulasyon fln hesaplamiycam ben bata kdr gun asiri denemek en dogrusu heralde
bu arada hala kirmizilari gormedim cnm gecikmenin 7. gunu idrar testi yaptm ama ngatif bgnde olmazsam yrn dr a gideyim diyorum hayirlisi bakalimm...
bu arada dun kuzenim dogum yapti ziyarete gittik hastane sanci sesleriyle bagiranlarin sesiyle yankilaniyoduu korktum biraz ama bebisi gorunce buna deger dedimm

Bitanem16, Canim ben Bursada yasamiyorum.. Yurtdisindayim.. Ama esim Bursali, ve ailem kismen Bursali...

Nurhannnn tatlim postlarimi okumadin mii? Bana bat'ini soylesene seni de ekleyelim listemize hamile olarak... Listemiz senlensin...

canim bende bursada yasamiyorum, almanya dogma büyüme ama ailemin memleketi bursa, gecen sene 10. ayda ordaydim on sdnedir gitmemistim cok özlemisim. /COLOR]

kızlar dün adet oldum ya :97: akşam eşimle aramızda geçen konuşma ;

_ aşkım ben bugün kan tahlili yaptıracaktım ya gerek kalmadı hamile değilmişim
_ canımız saolsun hatun.. vaktimiz çok.. olur hayırlısıyla
_ (bir haftalık hamile olma ihtimalinde alışkanlık yaptı ya bende naz yapmak )şeyyyy yaa ben normalde bugün de ütüleri yaparım hafta sonuna iş kalmaz diyodum ama çok sancım var yaa kem kümmmm sen diyorum yardım etsennn
_ yemezleeeeeerrrr... acele etme canım haftaya yaparsın haftaya
_ iyi beeee! yaparım ben

geçen hafta ne güzel yapıyodu ama her dediğimi

Son düzenleme:
İnşallah güzel haberler gelir yaaa... Bugünlerde müjdeli haberi alan arkadaşlar muhtemelen Aralık ayının ilk doğum yapanları olacak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…