Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canimm, ben dun yaptim, negatif cikti.. Bugun bir daha yapcam ovulasyn. testi.. Bakalim pozitif cikacak mi?

Ablanin basina ne gelmisti..? Ben okumamisim, kacirmisimmm onlari... Merak ettimmm

hayırlı olsun neşeli kız. hamilelerimiz çoğaldı,çok mutlu oluyorum hamile haberi alınca

korkma sılıkte cıksa oluyo cunku benımkı de oyle oldu bu ayın hamılesıyım ıcını ferah tut bır an once gıt test yaptır ama ıyı haberlerınızı beklıyorum

seninkide hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Alemsin yahu..

slm canlarim nasilsiniz bende umutlu bir sekilde devam umudumuzu kaybetmek yok bu arada kizlar ben 24 marta aybasi oldum 28de bitti 28de sogan kurune basladim acaba yalnis bir zaman ki diye sorayim dedim tskler simiden bu arada sizlerin keyyifleri nasil iyimisiniz bi deiklik oldumu bu arada liste hangi sayfada canlarim tskler

tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün:79::79:

kızlarrrrrrrrrrrr neler yapıosunuzzzzzz :) ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıra :) hiç birşey yapmıyorummm öleee takılıyorummmm yumurtlama zamanıma az kaldıı, ovulasyon testi bile almadım, bu ay çok fazla üstüne düşmemeye çalışıyorum ama her gün aklıma geliyo yine :) bi arkadaşımla görüştüm tedavi gören 1 sene sırf kafama taktığım için olmadı diye söyleyince çok panik oldumm..kendimii farklı şeylere yönlendirmeye çalışıyorummmmmm..öyle işte :)

Canimm, ben dun yaptim, negatif cikti.. Bugun bir daha yapcam ovulasyn. testi.. Bakalim pozitif cikacak mi?

Ablanin basina ne gelmisti..? Ben okumamisim, kacirmisimmm onlari... Merak ettimmm

ablamin sati 3 subatti 15 gun snra idrarda cikti yurt disinda yasiyo oda hemen kan tesi yapmiyolarmis snra drdan randevu aldi normalde bebek 6,7 haftalik olmasi gerekiyomus ama dr bakmis bakmis gorememis en sonunda alttan bakmis noktacigi gormus :) dr demisti bu bebek en fazla 3 haftalik regl gununde fln dollenmis

tam 48 saat oldu,çok şükür adet olmadım,devamı gelmedi sadece 1 dmla kahverengi akıntı gördüm çamaşırım da 2 gün önce,dün adet günümdü,çok halsizim,çok uykum var,sabahları 2 saat aç kalsam elden ayaktan çıkıyom,tansiyonum düşüyo,tuzlu bir ayran içmezsem günlük geçmiyo gözümün önünün kararması,göğüslerim bi acayip zaten aşırı sert değil,ama kocaman ve şiş duruyo,adet olcağım zaman ayaklarım belim acayip ağrırdı,hiç öyle bişeyim yok,bugün test alıp sabaha yapacam,2 gün önce gelen yerleşme kanamasıysa 8 gün önce 0.1 çıkmasına şaşırmadım şu durumda,hayırlısı olsun hepimiz için,çok duygusalım bugünlerde çok alıngan,televizyon da 2 çocuğu şeker toplamaya giden,dönmeyen,cesetleri bulunan annenin feryadını duyunca,annemmm deyince birden hıçkırıklara boğuldum,ne olduğumu anlamadım,eşim tel. u kapattı, noldu dedi korktu,yarın sabah idrar testi yapcam,inş. martın son günlerin de müjdeyi vercem eşimin doğun günü 31 mart,inş. güzel bi doğum günü hediyesi olcak:79::79:

canım ne zaman kullandığının pek bir önemi yokmuş,yani her halukarda faydalı gelirmiş. bende bu ay başlayacağım hastalığımın 2. günü daha 7. günü bekliyorum. bir programda 7. günü başlayın demişti diye hatırlıyorum.

Canimmmm supersinnnn sen.... Insallah bundan sonraki 9 ay naz yaparsin hamile kalip..
Ben de acaip naz yaparim bu arada... Olurda hamile kalirsam esim yandi...

Canim iyi yapiyorsun, cok dusunmemek gerek... Ben de bu ay pek umursamiyor gibiyim.. isnallah boyle devame der hep...

aaa, gec dollenme duymustum da, o kadar gecini ilk defa duyuyorum... idrar testlerine pek guvenmemek gerek yani... beklemek lazim kirmiziyi...

Merhaba canım hoşgeldin... bende günlerdir nerde bu kız diyodum.. Bizler aynı.. bi arkadaş hamileyim die yazdı çok sevindik filan ama listede yokmuş:26: bu akşamda neşelikızımızdan müjdeli haber alacaz inşallah

canim ben almanyadan oldugum icin yildirim nerde bilmiyorum, ama sen belki benim yeri bilirsin kanalboyu diyorlar
biliyorum kanalboyu annemlerin evine çok yakın

hadi inşallah bebiş vardır diyelim öyleyse.. hayırlısı olsun inşallah

bu soğan kürüne adet bitiminden sonra başlıyoruz değil mi? peki ne kadar süre yapılacak nasıl olacak bi tarif geçseniz çünkü bende de ihtihap var diye düşünüyorum :44:

birde yumurtlama gününden sonra diyelim ki döllenme oldu ama biz bu küre bilmeden devam ediyoruz bebişe bir zararı olmaz mı:44: çünkü yengemden duymuştum köyde korunma filan yoktu bizim zamanımızda. bende adetim gecikince bir adet soğanın KABUKLARINI kaynatıp içerdim hemen akşamına hastalanırdım demişti

:) mesaj 3 kere gitmiş hatta.. demekki aralık bereketli olacak hayırlısıyla

Son düzenleme:
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 3 ziyaretçi)
pollyannaa screamaway hatunice nurhan_88 psikolog1707 bitanem16 tatlicadi1 _arzum_ deryam160510 KuPPe+ xtuqcex renewal aysegul21072008 kutaylin

Hay maşşallah bastırın kızlar...

mart ayı topiği olmasına rağmen böyle.. isim güncellense ne olur kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…