bursani neresindensiniz??
cnm sen ovulasyon testiyle kullaniyordun dimi ? hemen bi test yap ve degerlendir bnce :) birde ablamin basina gelenleri yazmistim daha once o olaydan sonra ovulasyon fln hesaplamiycam ben bata kdr gun asiri denemek en dogrusu heralde
bu arada hala kirmizilari gormedim cnm gecikmenin 7. gunu idrar testi yaptm ama ngatif bgnde olmazsam yrn dr a gideyim diyorum hayirlisi bakalimm...
bu arada dun kuzenim dogum yapti ziyarete gittik hastane sanci sesleriyle bagiranlarin sesiyle yankilaniyoduu korktum biraz ama bebisi gorunce buna deger dedimm
Kızlar şu an çok heyecanlıyım,elimde idrar gebelik testim var,ve 2.çizgi silik kesinlikle,kahverengi akıntımda yok ama sol kasığım ve belim çok ağrıyor.
Hastaneyi aradım öğlen kan testine gidicem,akşamüstü haber vericem sizlere
korkma sılıkte cıksa oluyo cunku benımkı de oyle oldu bu ayın hamılesıyım ıcını ferah tut bır an once gıt test yaptır ama ıyı haberlerınızı beklıyorum
kızlar dün adet oldum ya :97: akşam eşimle aramızda geçen konuşma ;
_ aşkım ben bugün kan tahlili yaptıracaktım ya gerek kalmadı hamile değilmişim
_ canımız saolsun hatun.. vaktimiz çok.. olur hayırlısıyla
_ (bir haftalık hamile olma ihtimalinde alışkanlık yaptı ya bende naz yapmak )şeyyyyyaa ben normalde bugün de ütüleri yaparım hafta sonuna iş kalmaz diyodum ama çok sancım var yaa kem kümmmm sen diyorum yardım etsennn
_ yemezleeeeeerrrr... acele etme canım haftaya yaparsın haftaya
_ iyi beeee! yaparım ben
geçen hafta ne güzel yapıyodu ama her dediğimi
arkadaşlar hepinize selamlar, hamile kalmaktan ümidi kesmişken son bir kez daha test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm inanamadım, ertesi gün kan testi yaptırdım beta hcg 279 çıktı, yani hamileyimRabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin, bugün tekrar tahlil verdim, betahcg 614, yani herşey yolunda, bebişim geliyor
bursa yıldırım canım.. sen
Canimm, ben dun yaptim, negatif cikti.. Bugun bir daha yapcam ovulasyn. testi.. Bakalim pozitif cikacak mi?
Ablanin basina ne gelmisti..? Ben okumamisim, kacirmisimmm onlari... Merak ettimmm
slm canlarim nasilsiniz bende umutlu bir sekilde devam umudumuzu kaybetmek yok bu arada kizlar ben 24 marta aybasi oldum 28de bitti 28de sogan kurune basladim acaba yalnis bir zaman ki diye sorayim dedim tskler simiden bu arada sizlerin keyyifleri nasil iyimisiniz bi deiklik oldumu bu arada liste hangi sayfada canlarim tskler
kızlar dün adet oldum ya :97: akşam eşimle aramızda geçen konuşma ;
_ aşkım ben bugün kan tahlili yaptıracaktım ya gerek kalmadı hamile değilmişim
_ canımız saolsun hatun.. vaktimiz çok.. olur hayırlısıyla
_ (bir haftalık hamile olma ihtimalinde alışkanlık yaptı ya bende naz yapmak )şeyyyyyaa ben normalde bugün de ütüleri yaparım hafta sonuna iş kalmaz diyodum ama çok sancım var yaa kem kümmmm sen diyorum yardım etsennn
_ yemezleeeeeerrrr... acele etme canım haftaya yaparsın haftaya
_ iyi beeee! yaparım ben
geçen hafta ne güzel yapıyodu ama her dediğimi
kızlarrrrrrrrrrrr neler yapıosunuzzzzzz :) ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıra :) hiç birşey yapmıyorummm öleee takılıyorummmm yumurtlama zamanıma az kaldıı, ovulasyon testi bile almadım, bu ay çok fazla üstüne düşmemeye çalışıyorum ama her gün aklıma geliyo yine :) bi arkadaşımla görüştüm tedavi gören 1 sene sırf kafama taktığım için olmadı diye söyleyince çok panik oldumm..kendimii farklı şeylere yönlendirmeye çalışıyorummmmmm..öyle işte :)
ablamin sati 3 subatti 15 gun snra idrarda cikti yurt disinda yasiyo oda hemen kan tesi yapmiyolarmis snra drdan randevu aldi normalde bebek 6,7 haftalik olmasi gerekiyomus ama dr bakmis bakmis gorememis en sonunda alttan bakmis noktacigi gormus :) dr demisti bu bebek en fazla 3 haftalik regl gununde fln dollenmis
kızlarrrrrrrrrrrr neler yapıosunuzzzzzz :) ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıra :) hiç birşey yapmıyorummm öleee takılıyorummmm yumurtlama zamanıma az kaldıı, ovulasyon testi bile almadım, bu ay çok fazla üstüne düşmemeye çalışıyorum ama her gün aklıma geliyo yine :) bi arkadaşımla görüştüm tedavi gören 1 sene sırf kafama taktığım için olmadı diye söyleyince çok panik oldumm..kendimii farklı şeylere yönlendirmeye çalışıyorummmmmm..öyle işte :)
biliyorum kanalboyu annemlerin evine çok yakıncanim ben almanyadan oldugum icin yildirim nerde bilmiyorum, ama sen belki benim yeri bilirsin kanalboyu diyorlar
tam 48 saat oldu,çok şükür adet olmadım,devamı gelmedi sadece 1 dmla kahverengi akıntı gördüm çamaşırım da 2 gün önce,dün adet günümdü,çok halsizim,çok uykum var,sabahları 2 saat aç kalsam elden ayaktan çıkıyom,tansiyonum düşüyo,tuzlu bir ayran içmezsem günlük geçmiyo gözümün önünün kararması,göğüslerim bi acayip zaten aşırı sert değil,ama kocaman ve şiş duruyo,adet olcağım zaman ayaklarım belim acayip ağrırdı,hiç öyle bişeyim yok,bugün test alıp sabaha yapacam,2 gün önce gelen yerleşme kanamasıysa 8 gün önce 0.1 çıkmasına şaşırmadım şu durumda,hayırlısı olsun hepimiz için,çok duygusalım bugünlerde çok alıngan,televizyon da 2 çocuğu şeker toplamaya giden,dönmeyen,cesetleri bulunan annenin feryadını duyunca,annemmm deyince birden hıçkırıklara boğuldum,ne olduğumu anlamadım,eşim tel. u kapattı, noldu dedi korktu,yarın sabah idrar testi yapcam,inş. martın son günlerin de müjdeyi vercem eşimin doğun günü 31 mart,inş. güzel bi doğum günü hediyesi olcak:79::79:
canım ne zaman kullandığının pek bir önemi yokmuş,yani her halukarda faydalı gelirmiş. bende bu ay başlayacağım hastalığımın 2. günü daha 7. günü bekliyorum. bir programda 7. günü başlayın demişti diye hatırlıyorum.
tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün:79::79:
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 3 ziyaretçi)
pollyannaa screamaway hatunice nurhan_88 psikolog1707 bitanem16 tatlicadi1 _arzum_ deryam160510 KuPPe+ xtuqcex renewal aysegul21072008 kutaylin
Hay maşşallah bastırın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?