Beendeee hep yoğunluktan ötürü yetişemiyorum yazılara.Ama sağolun arkadaşlar sorularıma hep yanıt yazıyorlar teşekkürler arkadaşlarrr.canım kızım var, Allah bağışlarsa daha 1,5 yaşında.. ama eşimi ikna etmek zor olduğu için ben şimdiden başlıyorum istemeye.. geçen ay tutmadı.. kısmet bakalım olursa b
Öğleden bu yana ne kadar ilerlemişsiniz tam 13 sayfa okudum yaw... hepinize iyi akşamlar hanımlar
bu arada yaşımda 27 oldu maalesef iki gün önce:84:
bu arada yaşımda 27 oldu maalesef iki gün önce:84:
valla nihalcim elimde deil kendimi dinlemekten geri kalmıyorum arada kasıklarım arıyo dikişlerim sızlıyor yeni ameliyat olduğum için dikişimin olduğu yer ve biraz üst kısımları hissiz taş gibi zaten hiç bişeyi ayırt edemiyorum napalım ALLAH KERİMDİR herşeyin hayırlısı olsun inşallah :)
nice senelerebenim de 4 gün önce 27 oldu
Tuğbacım, Kadriyecim, canlarım, kusura bakmayın, bugün misafirim vardı, pek fazla yazamadım size. arada koştur koştur kime yetişebildiysem, yetiştimyarın inşallah sohbet ederiz. iyi geceler herkese tatlı kardeşlerim benim
canım seninde yeni yaşın kutlu olsun
doğum günlerinin ardından inşallah hamilehaberlerini alırız
kadriyecim nasılsın fatmagül bitti yoksun hala
bugün hiç denk gelmedik nihallede konuşamadım sende yoksun
Tuğbacım, Kadriyecim, canlarım, kusura bakmayın, bugün misafirim vardı, pek fazla yazamadım size. arada koştur koştur kime yetişebildiysem, yetiştimyarın inşallah sohbet ederiz. iyi geceler herkese tatlı kardeşlerim benim
ok iyi düşünmek lazım, bunu herkese söylüyorum, bana da söyleyen lazımmışinsan kendisi söyleyince ikna olmuyor her halde. belki de arkadaşlardan duymak iyi geliyor :86:
Kızlar, kardeşim gibi oldunuz, Tuba, Kadriye, Lachesis sağolun canlarım, iyi ki varsınız. İnşallah yakında beni teyze edersiniz de, o zaman da iyi ki doğurdunuz deriz artık
İsmini yazamadıklarım alınmasın sakın, hepinize çok bağlandım. ALLAH gönlünüze göre versin kızlar!
kızlar slm çok sık giremediğim için oku oku bitiremedim. inşallah yüce rabbim bütün isteyenlere tez zamanda anne olmayı nasip etsinn...bu arada benimde yaşım 26.bende 3 martı bekliyorum ve çok heyecanlıyım :18:.ama burda yazılanları ve destek verenleri görünce insan rahatlıyo.inşallah bu ay bir sürü hamiş haberi alırızyalnız benide kasıklarımda batma var ve göğüsleri çok ağrıyoo ama aynı regl belirtileri gibi olmicak diye çok korkuyorum
(((kızlar bende bişey sormak istiyorum sizlere.yumurtlama döneminde olduda tutturduk hamile kaldık diyelim fakat bilmiyoruz.daha sonra çalışmalara devam ediyoruz adet olasıya kadar.sorumda şu eğer hamile kaldıysak ve adete yakın ilşkiye girdiysek düşük oluyormuş yani yumurtlama bittikten sonra eşlerin içe boşalması spermler tarafından tehlike yaratıyormuş.buda bebeğin düşmesine sebepmiş bu ne kadar doğrudur bileniniz varmı gözünüzü seveyim hadi bir yazıverin ya)))))))))
arkadaşlar geçmiş konularda böyle bir yazı buldum sizce doğrumudur ya hamileysek ya böyle riske girersek offf ya alt üst beynim yaaaaa :18:
ben ilk kez senden duyuyorum böle bişeyi pek mantıklı gelmedi bana bilen biri varsa bende öğreneyım vala
Arkidişler gece uyuyamadım sabaha kadar:18::18:tuhaf tuhaf rüyalar kasık ağrısı sık sık idrar çıkmalar ne bu yaaaa:26::26:Bugün test için hastaneye gidicem öğleden sonra sizlere haber verirrim nolur dua edinde pozitif çıksın hüsranla gelmeyeyim buraya
canım pozitif için değil hayırlı ve sağlıklı bir bebek için dua et..dua ederken dikkatli olun.. pozitiften sonra ya düşük olursa?? çok önemli dua ederken ağzımızdan çıkanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?