Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Beendeee hep yoğunluktan ötürü yetişemiyorum yazılara.Ama sağolun arkadaşlar sorularıma hep yanıt yazıyorlar teşekkürler arkadaşlarrr.

kadriyecim nasılsın fatmagül bitti yoksun hala
bugün hiç denk gelmedik nihallede konuşamadım sende yoksun

Tuğbacım, Kadriyecim, canlarım, kusura bakmayın, bugün misafirim vardı, pek fazla yazamadım size. arada koştur koştur kime yetişebildiysem, yetiştim yarın inşallah sohbet ederiz. iyi geceler herkese tatlı kardeşlerim benim

çok yorulmuşsundur canım koşuşturmaktan şimdi güzel bir uyku uyu dinlen
yarın görüşürüz iyi geceler

kadriyecim nasılsın fatmagül bitti yoksun hala
bugün hiç denk gelmedik nihallede konuşamadım sende yoksun

canım fatmagül bitti ama malum cuma gecesi ya tesbih çektim hepimiz için dua ettim bide eşim tepemdeyken rahat olamıyorum her yazımı okumak istiyor bazı şeyleri kafama takıyorum diye kızıyor bende o uyuyunca daha rahat giriyorum :)

nasılsın tuğbacım yoktur bir sıkıntı inşallah

Son düzenleme:

canım benim ya yazık benim arkadaşıma Allah yardımcın olsun canım eminim yorulmuşsunudr ama misafire ikram ve hizmette ibadet

yarın görüşmek üzere inşallah canım benim

canım yazını yeni gördüm malum okadar hızlı ilerliyorki :)

sende bizim için öylesin nihalcim çok sıcakkanlı çok pozitifsin iyiki tanımışım seni ve burdaki diğer bütün arkadaşlarımı hepiniz öyle sıcakkanlısınızki çok mutlu oluyorum burda

yawww ben niye yok oldum listeden aaaa valla küsücem heee niye çıkardınız beni hamilemiyim yoksa içinize mi doğdu

kızlar slm çok sık giremediğim için oku oku bitiremedim. inşallah yüce rabbim bütün isteyenlere tez zamanda anne olmayı nasip etsinn...bu arada benimde yaşım 26.bende 3 martı bekliyorum ve çok heyecanlıyım :18:.ama burda yazılanları ve destek verenleri görünce insan rahatlıyo.inşallah bu ay bir sürü hamiş haberi alırız yalnız benide kasıklarımda batma var ve göğüsleri çok ağrıyoo ama aynı regl belirtileri gibi olmicak diye çok korkuyorum

(((kızlar bende bişey sormak istiyorum sizlere.yumurtlama döneminde olduda tutturduk hamile kaldık diyelim fakat bilmiyoruz.daha sonra çalışmalara devam ediyoruz adet olasıya kadar.sorumda şu eğer hamile kaldıysak ve adete yakın ilşkiye girdiysek düşük oluyormuş yani yumurtlama bittikten sonra eşlerin içe boşalması spermler tarafından tehlike yaratıyormuş.buda bebeğin düşmesine sebepmiş bu ne kadar doğrudur bileniniz varmı gözünüzü seveyim hadi bir yazıverin ya)))))))))
arkadaşlar geçmiş konularda böyle bir yazı buldum sizce doğrumudur ya hamileysek ya böyle riske girersek offf ya alt üst beynim yaaaaa :18:

Son düzenleme:

canım hemen korkma bence kasıklarda batma hamilelik belirtiside olabiliyor ben ilk hamileliğimde kasığımdaki ağrılardan uyuyamıyordum birde yürürken bile göğüslerim acıyordu inşallah hamilesindir canım benim kafanı rahat tutmaya çalış

ben ilk kez senden duyuyorum böle bişeyi pek mantıklı gelmedi bana bilen biri varsa bende öğreneyım vala

Arkidişler gece uyuyamadım sabaha kadar:18::18:tuhaf tuhaf rüyalar kasık ağrısı sık sık idrar çıkmalar ne bu yaaaa:26::26:Bugün test için hastaneye gidicem öğleden sonra sizlere haber verirrim nolur dua edinde pozitif çıksın hüsranla gelmeyeyim buraya

canım pozitif için değil hayırlı ve sağlıklı bir bebek için dua et..dua ederken dikkatli olun.. pozitiften sonra ya düşük olursa?? çok önemli dua ederken ağzımızdan çıkanlar...

Son düzenleme:
canım pozitif için değil hayırlı ve sağlıklı bir bebek için dua et..dua ederken dikkatli olun.. pozitiften sonra ya düşük olursa?? çok önemli dua ederken ağzımızdan çıkanlar...

Evet canım orası öyle kim isterki zaten dediklerini hayırlısıyla pozitif çıksın inş...nasılsın iyimisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…