yawww ben niye yok oldum listeden aaaa valla küsücem heee niye çıkardınız beni hamilemiyim yoksa içinize mi doğdu
Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnn!!!bugün çok güzel bir günnnnn.
yawww ben niye yok oldum listeden aaaa valla küsücem heee niye çıkardınız beni hamilemiyim yoksa içinize mi doğdu
Tamam canım yarın Allahın izniyle mutlaka kan testi için gidicem hastaneye yaptırayım negatif çıkarsa sorun değil zaten adetime daha var pozitif çıkarsa öğrenmiş oluruz sabah giderim sizlere hemen yazarım canım benim teşekkür ederimmm....
Arkidişler gece uyuyamadım sabaha kadar:18::18:tuhaf tuhaf rüyalar kasık ağrısı sık sık idrar çıkmalar ne bu yaaaa:26::26:Bugün test için hastaneye gidicem öğleden sonra sizlere haber verirrim nolur dua edinde pozitif çıksın hüsranla gelmeyeyim buraya
Günaydınnn canım hayırdır...
dualarımız seninle canım benim bende sabırsızlanıyorum öğlensonra zol gelecek.inşaallah kocaman bir hamileyimmm yazısı olur.
dualarımız seninle canım benim bende sabırsızlanıyorum öğlensonra zol gelecek.inşaallah kocaman bir hamileyimmm yazısı olur.
Günaydınnn canım hayırdır...
Canım hastaneye gittim kan verdim 6 da belli olacak sonucu...Bu arada dayanamadım idrar testi yaptım negatiffff
canım arkadaşım hemen çıkmıyorki idrar testinde adetten sonra 5-6 gün sonra belki çıkıyor hassas gebelik testiyle ölçtüysen bilemiyorum ama.
Yok canım hassas test değildi normal test...Bakalım akşam diğerinden ne cevap gelecek:18::18::18:
ya niye okadar bekletiyorlarki insan meraktan heyecandan bebeğini düşürür.inşaallah hayırlı haberler verirsin canım bende benim olmuş kadar çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?