evettttt canım..ya bebişim ne kadarlıktır yarın gözükürmü doktorda....
canım 28 marttt
evettttt canım..ya bebişim ne kadarlıktır yarın gözükürmü doktorda....
4 hafta 3 günlük canım,ben benimkini hesaplamıştım,beklenen doğum tarihi de 5 aralık,inş. ben de haftaya öğrenirim de,beraber doğurruz,çok belirtim var ama çift çizgim yok:79::79:
canım inşşş.benimde belirtilerim var gibiydi gögüste falan pazar günü test yaptım tek çizgi çıktı
4 gün sonra yani bgün yaptım çift....o yüzden karamsar olmayalımm
canım benim 4 gün önce gelen 1 damladan sonra devamı gelmedi ki benim adetlerim çok düzenlidir,çoğu zaman değil gününü saatini bile şaşırmaz,adete 6 gün kala yani 9 gün önce kanda 0.1 çıktı,bu sabah idrar testi yaptım çizgi mizgi çıkmadı,dün tansiyonumu ölçtürdüm her zamankine göre düşük,sabahları başım şiddetli dönüyo,öğleden sonra geçiyo,ara ara miğdem bulanıyo,belim de,kasığım da ağrı yok,göğüslerim aşırı sert değil,adet belirtim hiç ama hiç yok,akşamları başım ağrıyo,uykum geliyo,gün boyu gözümü açamıyom,2 ssat aç kalsam elim ayağım titriyo,tartıldım 1 kilo almışım,tanıdık doktorun dediği şu sen kan ilacı,majezik,sinir ilacı kullandın mı,bunlar kanın yapısını değiştirir,adetin 10 gün geçmeden kan da çıkmaz,hele o çubuklarda hiç çıkmaz,ben de ciddi demir eksikliği vardı,2 yıl boyunca kan ilacı içtim,tam 300 tane,sonra 100 kadar lustral,sonra 30 kadar dolaşım bozukluğu ilacı,her adetim de majezik içtim,(5 yıl içinde içtiklerim)sonra 3 ay önce hipotroitim olduğunu ve bütün bu hastalıklarımın nedeninin bu olduğunu öğrendim,boşu boşuna bir sürü ilaç içmişim,bi de üstüne düşük,olsun herşeyde bir hayır var,troit geçen ay düzeldi 2 hafta önce 1.86 ya kadar düşmüştü,ilacı bırakma yine de çeyrek çeyrek al dedi doktorum,troit ilacından dolayı da idrar ve kan da gözükmeyebilirmiş,anlayacağınız,adetim 4 gün geçti,6-7 gün daha bekleyip kan testi yaptıracam,biliyorum hamileyim ama gözükmüyo şimdilik,eşime doğum günü hediyesi verecektim çift çizgiyle ama olmadı,o inanıyorum hamilesin diyo,yoksa mümkün mü 1 damladan sonra devamının gelmemesi,bu kadar belirti diyo
canım benimde pazar günü yani adetten 1 gün önce kahve lekem geldi adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi.ve bugün çift çizgi...inş canım varsa eğer battan 3 4 gün sonra çıkıo
ayyyy heyecanlamdım şimdi aynen canım aynen pazar günü tekrar bir idrar testi alayım,çizgin belirgin mi peki
ayyyy heyecanlamdım şimdi aynen canım aynen pazar günü tekrar bir idrar testi alayım,çizgin belirgin mi peki
evet canım aynı 1. gibi koyu 2. çizgi var
kıslar bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördümmmm HAMiLEYİM galibaaa
gözünaydın cnm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kıslar bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördümmmm HAMiLEYİM galibaaa
tatlım gözün aydın, çok sevindim, desenize aralıkta bir sürü bebişimiz olacak
kızlar bşy sorcam ben en son 28 şubatta regl oldum..acaba bebişim ne kadarlık??yani bilebiliyo muyuz?yarın doktora gidicem inş kese görünür
kızlar bşy sorcam ben en son 28 şubatta regl oldum..acaba bebişim ne kadarlık??yani bilebiliyo muyuz?yarın doktora gidicem inş kese görünür
mrba kızlarr..dün gece kasık ağrısı için dr gttm..pko hastasıyım ztn yine bütün hepsi büyümş catlamıcak galiba((bu ayda olmazsa tedawiye baslıyoruz..moralim cok bozukk ama buraya girip hamile haberlerni okuyunca mutlu oluyorum..allahım en kısa zamanda bizlerede yaşatır o duyguyu inşallah..cok kısır yidim kısır oldum naman allahımm...saka bi yana hepiniz iyiki warsınız umut oluyosunuz bana..ayy cok duygusala bağladımm...bööööö ((
canım ben de ocak ayında düşük yaptım,idrar testim silik çizgi çıkmıştı,adete 6 gün kala hergün 1er damla kahverengi akıntım oldu,adetten 2 gün önce de yoğun bir kanamam oldu,rengi kıpkırmızıydı,aynı gün kocaman bi pıhtı gördüm kanamanın içinde,anladım ki gitti bebiş,yine de emin olmak içn kanamam bitince,(normalde 1 hafta sürer-9.gün bitti tam olarak)kan testi yaptım hcg 0 çıktı,ultrasonla bakıldı tertemiş,kendini toparlamıştı rahim,sonraki ay adet günüm şaşmadı bile,düşüğün nedeni hipotroitmiş,ilaç içtim düzeldi geçen ay,bu ay da günüm geçti işte,çok umutluyum herşeye rağmenn:79::79:
canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz seninle ama bende hiç leke falan gelmiyor herkesin bünyesi farklı tabi.....bende bu ay 24 ünde adet olmam gerekiyordu 18 inde yani 6 gün varken bende kan testi yaptım ondada 0.1 çıkmıştı....inşallah ikimizinki de artar....senin leken yerleşme lekesi olabilir....beklemek çok yorucu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?