Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

umudu yitirmek yok,senin bayağı geçmiş,2i kan testini yaptırsana,ben de pazt-salı falan yaparm heralde

bende pazartesi yi bekliyorum doktor haftaya gel dedi utanıyorum artık her gün her gün doktora gitmekten........insan bi düşük yapınca içinde hep korku oluyor....ümidimi kaybetmedim ... 1,5 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 4 ay oldu....ilk ayda hemen hamile kaldım düşük oldu hamile olduğumu bilmiyordum ailevi üzücü olaylardan dolayı düşük yaptım.....1 ay yine ara verdik...2 aydır sabırsızlıkla bekliyoruz Allah aratmasın isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin....

haklısın canım galiba daha zamanı war..sanırım bnde senin gibi olucam hamile kalırsam inanamıcam..yine ve herzman hayırlısı tatlım tsk edrm:))

amin canım,merak etme olacak olcak inş.

kızlar ben bugün progesteron baktırdım. sonucu :9,65 çıktı.
doktorom iyi dedi. normali 6 ymış... bende b u ay hamile kalma şansım devam ediyomu diye sordum evet ediyo dedi... çok umutluyum yaa çok fazla istiyorum ... çok korkuyorum bu ayda olmicak diye. doktorum 9 nisanda beta hcg yapalım dedi. inşallah hamileyimdir. ara ara kasık ağrısıoluyo doktorum normal dedi yumurtluyosundur dedi. ama her yumurtlayan hamile kalmazmış oda ayrı bi konu

kızlar ya bendede hala kırmılar yokkkkk bendedemı bebebı var ne acaba tubacım hayırlı olsun allah kucanada almayı nasıp eder ınsallahhhhhhhh:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::1haydı bebısler cogaldıııııııııııı 6:yasasınnnnnn

inşallah hamişsindir canım senin kaç gün geçti........

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım aycha kan tahlililin için söylüyorum benim son adet tarihim 10 kasımdı 19 aralıkta kan testi yaptırdım 0.01 cıktı 4 ocakta baska bi problem vardiye dr a gittim bana söktürcü hap verdi ultrasona soktuktan sonra hemde bi kan tahlili daha yapalım dedi olmaz da dedi
hatta imkansız hamile olman dedi
hastanede bile beklemene gerek yok dedi sonucu ben hastaneden ayrıldım moralim bozuldu tabi bi saati gecmedi özel bi hastane gittiğim yer tlf geldi hamilesiniz sakın verdiğim hapı kullnma diye drum aradı
4+4 günlük hamileymişim demek istediğim şu ben adet olmadan hamile kaldım ayrıcada kan tahlilimde cıkmadı su anda 15 haftalık hamileyim hersey olabilir umutsuzluğa kapılmayın yani en kısa zamanda hayırlı hamilelik diliyorum

bunu başka bir forumdan aldım kan testi negatif çıkıpta adet olmayan arkadaşlar hemen ümitsizliğe kapılamayın herşey olabilir......

selam kızlar doktordan geldim. PCO diye birşey varmış yumurtalıklarımda. gelişmiyorlarmış. dedim doktora buna bir çare bul. ben yumurtanın şeklini değiştiremem dedi. buna çare yok,böyle gidecek dedi.

selam kızlar doktordan geldim. PCO diye birşey varmış yumurtalıklarımda. gelişmiyorlarmış. dedim doktora buna bir çare bul. ben yumurtanın şeklini değiştiremem dedi. buna çare yok,böyle gidecek dedi.

tatlım korkocak birşey yok bunda, benim doktorum çok iyi ve bu sorunu çözmem için çok yardımcı oldu, bana glifor diye bir ilaç verdi(şeker ilacı) onu 1 ay kullandım ve yumurtlamam normale döndü, bi başka doktora danış, ben şimdi hamileyim, hemde 3 ay adet görmediğim halde, moralini bozma

cnm ben de pko hastasıyım o gelişmeyenler için çare yok diolar cnm ama bebiş istiosan bazı ilaçlarla yumurtanın gelişmesini sağlanıo moralinibozma pko olupda bisürü hamile kalan var. ben de 1senedirkorunmuorum ama olmadı 2aydır klomen tedavisi görüorum yine yok ama inş. olacak bigün inanıyorum buna.

gerçektenmi canım. ay valla biraz içime su serpildi. başka doktora gideyim ben en iyisi. belki ilaç falan verirler. bugünki doktor d.k vericekti,çocuk istiyorum diye vermedi. hem çocuk yapmaya yardımcı hemde düzenleyici ilaç yokmu acaba? kendisi bana söylemedi...!

canım valla bende kullanayım istiyordum o yumurta geliştirici ilaçlardan ama bana 1 sene korunmadan olmazsa 1 sene sonunda kısırlık bölümüne gel eşinle beraber dedi doktor.

inşallah bir sıkıntı yaratmaz.

tatlım bende önceden yasmin kullanıyordumi çocuk istediğim için bıraktım,sonra adet olamayınca doktora gittim pko teşhisi koydu, yumurtlamayı tetiklemesi için glifor diye ilaç verdi, bu şeker ilacı zaten yumurtlamayı sağlıyormuş, bu ilacı 6 ay kullan dedi, ben 1 ay kullandım adet olmadım diye tekrar gittim doktora, oda ultrasonla baktı, yumurtan çatlamış dedi, ama hamilelik yok adet söktürücü vereyim kullan dedi, bende kullandım, adet olmayınca evde test yaptım pozitif çıktı,sonra kana baktırdım yine pozitif, böylelikle hamile olduğumu öğrendim, bence sende de eşinde de bir sıkıntı yoktur, önemli olan doktorunu bulabilmek, iyi bi araştır, öyle git doktora, benim ilk gittiğim senin çocuğun olmayabilir tüp bebek yaparız dedi ama diğer doktorum bi ilaçla işi bitirdi.

Allah razı olsun canım ya. çok moralim bozulmuştu ama şimdi biraz rahatladım sen böyle deyince.

deyılmıssın lısteye baktım allahmı solettı neeeeeeeeeee acaba uzme kendını bak dıyer arkadas ne anlatmıs

canım değilim hamile. inşallah Allah söyletmiştirde bende annelik duygusunu tadarım tez zamanda.

Allah isteyen kimsenin kucağını boş koymasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…