umudu yitirmek yok,senin bayağı geçmiş,2i kan testini yaptırsana,ben de pazt-salı falan yaparm heralde
tatlım hiç canını sıkma, bende de polikistikover vardı, en son 26 aralık 2010 da adet gördüm, üç ay adet görmedim, doktor şeker ilacına başladı, yine adet olmadım, en sonunda sana adet söktürücü vereyim gebelik yok dedi, ilacı içtim 10 gün geçti bende tık yok, sonra evde idrar testi yaptım, çift çizgi gördüm, inanamadım, dedim herhalde bi yanlışlık var, sonra kan testi verdim, doktor hamilesin sevinsene dedi, ben hala inanamıyorum, o yüzden umudunu kesme, Allah ne zaman isterse o zaman veriyor insana bebişi
bende pazartesi yi bekliyorum doktor haftaya gel dedi utanıyorum artık her gün her gün doktora gitmekten........insan bi düşük yapınca içinde hep korku oluyor....ümidimi kaybetmedim ... 1,5 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 4 ay oldu....ilk ayda hemen hamile kaldım düşük oldu hamile olduğumu bilmiyordum ailevi üzücü olaylardan dolayı düşük yaptım.....1 ay yine ara verdik...2 aydır sabırsızlıkla bekliyoruz Allah aratmasın isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin....
kızlar ya bendede hala kırmılar yokkkkk bendedemı bebebı var ne acaba tubacım hayırlı olsun allah kucanada almayı nasıp eder ınsallahhhhhhhh :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: :1haydı bebısler cogaldıııııııııııı 6:yasasınnnnnn
kıslar bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördümmmm HAMiLEYİM galibaaa
selam kızlar doktordan geldim. PCO diye birşey varmış yumurtalıklarımda. gelişmiyorlarmış. dedim doktora buna bir çare bul. ben yumurtanın şeklini değiştiremem dedi. buna çare yok,böyle gidecek dedi.
selam kızlar doktordan geldim. PCO diye birşey varmış yumurtalıklarımda. gelişmiyorlarmış. dedim doktora buna bir çare bul. ben yumurtanın şeklini değiştiremem dedi. buna çare yok,böyle gidecek dedi.
tatlım korkocak birşey yok bunda, benim doktorum çok iyi ve bu sorunu çözmem için çok yardımcı oldu, bana glifor diye bir ilaç verdi(şeker ilacı) onu 1 ay kullandım ve yumurtlamam normale döndü, bi başka doktora danış, ben şimdi hamileyim, hemde 3 ay adet görmediğim halde, moralini bozma
cnm ben de pko hastasıyım o gelişmeyenler için çare yok diolar cnm ama bebiş istiosan bazı ilaçlarla yumurtanın gelişmesini sağlanıo moralinibozma pko olupda bisürü hamile kalan var. ben de 1senedirkorunmuorum ama olmadı 2aydır klomen tedavisi görüorum yine yok ama inş. olacak bigün inanıyorum buna.
inşallah hamişsindir canım senin kaç gün geçti........
nasıl yanı ben anlamadım canım nolcak şimdiiiiii uzulme yaaaaa
valla bende bilmiyorum. hem birşeyin yok dedi hemde pco var dedi doktor. yumurtaların zor gelişiyor ama buna yapacak birşey yok dedi.
kist falan çıkmadığı için mutluyum ama buda hiç iyi olmadı doğrusu
gerçektenmi canım. ay valla biraz içime su serpildi. başka doktora gideyim ben en iyisi. belki ilaç falan verirler. bugünki doktor d.k vericekti,çocuk istiyorum diye vermedi. hem çocuk yapmaya yardımcı hemde düzenleyici ilaç yokmu acaba? kendisi bana söylemedi...!
canım valla bende kullanayım istiyordum o yumurta geliştirici ilaçlardan ama bana 1 sene korunmadan olmazsa 1 sene sonunda kısırlık bölümüne gel eşinle beraber dedi doktor.
inşallah bir sıkıntı yaratmaz.
e sen hamıle deyılmısınnnnnnn
tatlım bende önceden yasmin kullanıyordumi çocuk istediğim için bıraktım,sonra adet olamayınca doktora gittim pko teşhisi koydu, yumurtlamayı tetiklemesi için glifor diye ilaç verdi, bu şeker ilacı zaten yumurtlamayı sağlıyormuş, bu ilacı 6 ay kullan dedi, ben 1 ay kullandım adet olmadım diye tekrar gittim doktora, oda ultrasonla baktı, yumurtan çatlamış dedi, ama hamilelik yok adet söktürücü vereyim kullan dedi, bende kullandım, adet olmayınca evde test yaptım pozitif çıktı,sonra kana baktırdım yine pozitif, böylelikle hamile olduğumu öğrendim, bence sende de eşinde de bir sıkıntı yoktur, önemli olan doktorunu bulabilmek, iyi bi araştır, öyle git doktora, benim ilk gittiğim senin çocuğun olmayabilir tüp bebek yaparız dedi ama diğer doktorum bi ilaçla işi bitirdi.
deyılmıssın lısteye baktım allahmı solettı neeeeeeeeeee acaba uzme kendını bak dıyer arkadas ne anlatmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?