Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Merhaba hayatım nasılsın, bendeki pozitiflik burdaki ortamın ve sizlerin pozitifliğidir. İnşalah hep böyle tatlı tatlı devam ederiz Hepinizi çok seviyorum

gittim cnm akşam gelecek sonucu??????

ayyy inşallah pozitif çıkar, ama sen sonucu alınca bize rakamı burada hemen söyle tamammı? oradaki çalışanların yorumuna bakma. bazen 5in altında çıkıyor hamilesiniz diyorlar, sonra da hayal kırıklığı yaşatıyorlar, ok canım?sen sonucu alır almaz, bize söyleyiver, çatlıyoruz zaten meraktan

Evet ya özel polikliniğe gittim canım 25 tl ye yapıyorlar kanı alıp hastaneye gönderiyorlarmış...Çok umutlu değilim ama (daha doğrusu umutlanmak istemiyorum)bakalım akşam sonuç belli olacak...

inşaallah bugün mutluluklar bizimle olsun pozitif düşünelim pozitif olsun ve gelsin bebişşşşşşşşşşşş.akşamı merakla bekliyorum canımmm hemen haber ver.

çok yorulmuşsundur canım koşuşturmaktan şimdi güzel bir uyku uyu dinlen
yarın görüşürüz iyi geceler

Görümcemler gelmişti, kızı da 5 yaşında, benim kendi kızım gibi oldu o da, kucağımda büyüdü çünkü. Bize geldimi tamam, beni hapsediyor oyunlara, oynaya oynaya çocuk oluyorum ben de. Bir de bende bir şey var, nedir bilmiyorum, tüm çocukları çekerim kendime mıknatıs gibi, nereye gitsem her yerde çocuklar beni bulur, benimle oynamak isterler. Ben de böyle oldukça da artık tecrübelileşmişim mecbur))), yeni oyunlar üretmekte üstüme yoktur)))

canım benim ya yazık benim arkadaşıma Allah yardımcın olsun canım eminim yorulmuşsunudr ama misafire ikram ve hizmette ibadet

yarın görüşmek üzere inşallah canım benim

sağol tatlım, yok fazla yorulmadım, sadece oyun oynadım saatlerce)))kızımla, yeğenimle yani. Onu da bir görseniz yersiniz, bebekliğinden beri dikkat şeken bir çocuk, sokağa çıkardıkmı herkes ona bakar, okulundaki çocuklar onu kıskanır, öyle tatlı birşeydir işte. bal kızım benim, kucağımda büyüdü o benim, zaten o olmasaydı belki 5 yıl çocuğu erteleyemezdik eşimle, çocuk açlığını onunla giderdik hep.

Kadriyecim, dediğin durumlar düşüğe pek neden olmaz, ama tabi anlatmakta zorlanacağım sanırım, eşinizin ... uzunluğu ve kalınlığı önem taşır, çok uzunsa rahmin içine kadar ulaşabilir demektir, bu da bebişi tehlikeye sokabilir, ama ihtimal %si çok düşüktür. En güzeli şu: yumurtladığınızdan eminseniz, yumurtlama dönemi geçtikten sonra da ilişkiye devam edin ama fazla derine girmeden. Umarım anlatabilmişimdir.

AYYY canım haberi alır almaz size söyleyeceğim zaten inş. güzel sonuç çıkar yaaaa

inşaallah bugün mutluluklar bizimle olsun pozitif düşünelim pozitif olsun ve gelsin bebişşşşşşşşşşşş.akşamı merakla bekliyorum canımmm hemen haber ver.

İnş. canım benim dua ediyorum...Listenin başındaki bebişimiz olsunnnnn herkese uğur getirsin..

Teyzoşlar yaaa biraz önce bi akıntım oldu koyu beyaz katı kıvamda bişey o ne olabilir adet oluyorum sandımmm???

gittim cnm akşam gelecek sonucu??????

hayırlısı negatfise negatif pozitfse pozitif çıksın inşallah.. negatif çıkacak diye senaryolar kur kafanda. kocaman 0,1 yazısını hayal et dur ki hayal kırıklığı olmasın.. hemen bildir meraklandım..

Ayyy canım ne desem boşşş negatif hayal ediyorum pozitif çıkacak gibi geliyor içimden pozitif hayal ediyorum negatif çıkacak gibi geliyorrrr.....kafayı yicem ya kadar(((((((((((((

Aynen katılıyorum, o 0,1 yazısını görecekmişsin gibi hazırla kendini Umutdeniz, tatlım, hayal kırıklığına uğramanı hiçbirimiz istemiyoruz, Hayırlısı olsun bitanem

İnş. kızlar sizin gibi arkadaşlar edindiğime çok mutluyum....o akıntı ne olabilir kızlar bilgisi olan varmı???

isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat

tubaerkan ---------------------- 26 ----------------- 28 Subat

cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart

umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

seme --------------------------- 26 -------------------- 3 Mart

neşelikız ------------------------ ??? ------------------- 4 Mart

hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart

pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart

gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart

kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart

happylife ------------------------ 27 ------------------ 12 Mart

aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart

gida_pinar ----------------------- ???---------------- 9 Mart

bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart

derya78_40 --------------------- 29--------------- 12 Mart

ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart

minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart

sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart

elaeze ------------------------ ???------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart

mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart

tuubaaoz --------------------- 25-------------------- 15 Mart

kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart

kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart

birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart

mpb --------------------------- 27 -------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart

wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart

kokohantes ---------------------- 25 ----------------22 Mart

ayyildizim --------------------- ???----------------- 28 Mart

Son düzenleme:
İnş. kızlar sizin gibi arkadaşlar edindiğime çok mutluyum....o akıntı ne olabilir kızlar bilgisi olan varmı???

Canim o akinti benim bildigim kadariyla yumurtalamanin bittigi anlamina gelir ve eger o akinti regl gününe kadar azalmazsa hamilelik belirtileri arasinda ki ben umutluyum güzel sonuclar vereceginden bize insallah yani canim Devamli geliyormu yoksa bi kere geldi bittimi ??

Ağzından bal damlıyor canım yaaa:)))Sürekli sıvı akıntım varda az az ama bu şekilde bir kere oldu ve bitti sonra olurmu bilmem ...????

Ağzından bal damlıyor canım yaaa:)))Sürekli sıvı akıntım varda az az ama bu şekilde bir kere oldu ve bitti sonra olurmu bilmem ...????

aksam ögreniceksin demi sonucunu düsünme artik rahat birak kendini insallah hayirlisiysa tabi güzel haberler vericeksin bize. Olmazsada sakin üzülme mutlaka vardir bi hayri saglikli olalim yeter mutlaka olur eninde sonunda bebisimiz
Sana diyorum ama inan benimde yumurtalama dönemim gecti simdi asiri heyecan var üstümde hic rahat degilim yani ne oldu die bu stres hic iyi degil aslinda ama korkuyorum gene üzülmekten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…