Evet canım orası öyle kim isterki zaten dediklerini hayırlısıyla pozitif çıksın inş...nasılsın iyimisin...
sağol iyiyim sen:) gittinmi teste??
canım yazını yeni gördüm malum okadar hızlı ilerliyorki :)
sende bizim için öylesin nihalcim çok sıcakkanlı çok pozitifsin iyiki tanımışım seni ve burdaki diğer bütün arkadaşlarımı hepiniz öyle sıcakkanlısınızki çok mutlu oluyorum burda
gittim cnm akşam gelecek sonucu??????
Evet ya özel polikliniğe gittim canım 25 tl ye yapıyorlar kanı alıp hastaneye gönderiyorlarmış...Çok umutlu değilim ama (daha doğrusu umutlanmak istemiyorum)bakalım akşam sonuç belli olacak...
çok yorulmuşsundur canım koşuşturmaktan şimdi güzel bir uyku uyu dinlen
yarın görüşürüz iyi geceler
canım benim ya yazık benim arkadaşıma Allah yardımcın olsun canım eminim yorulmuşsunudr ama misafire ikram ve hizmette ibadet
yarın görüşmek üzere inşallah canım benim
(((kızlar bende bişey sormak istiyorum sizlere.yumurtlama döneminde olduda tutturduk hamile kaldık diyelim fakat bilmiyoruz.daha sonra çalışmalara devam ediyoruz adet olasıya kadar.sorumda şu eğer hamile kaldıysak ve adete yakın ilşkiye girdiysek düşük oluyormuş yani yumurtlama bittikten sonra eşlerin içe boşalması spermler tarafından tehlike yaratıyormuş.buda bebeğin düşmesine sebepmiş bu ne kadar doğrudur bileniniz varmı gözünüzü seveyim hadi bir yazıverin ya)))))))))
arkadaşlar geçmiş konularda böyle bir yazı buldum sizce doğrumudur ya hamileysek ya böyle riske girersek offf ya alt üst beynim yaaaaa :18:
ayyy inşallah pozitif çıkar, ama sen sonucu alınca bize rakamı burada hemen söyle tamammı? oradaki çalışanların yorumuna bakma. bazen 5in altında çıkıyor hamilesiniz diyorlar, sonra da hayal kırıklığı yaşatıyorlar, ok canım?sen sonucu alır almaz, bize söyleyiver, çatlıyoruz zaten meraktan
inşaallah bugün mutluluklar bizimle olsun pozitif düşünelim pozitif olsun ve gelsin bebişşşşşşşşşşşş.akşamı merakla bekliyorum canımmm hemen haber ver.
gittim cnm akşam gelecek sonucu??????
hayırlısı negatfise negatif pozitfse pozitif çıksın inşallah.. negatif çıkacak diye senaryolar kur kafanda. kocaman 0,1 yazısını hayal et dur ki hayal kırıklığı olmasın.. hemen bildir meraklandım..
hayırlısı negatfise negatif pozitfse pozitif çıksın inşallah.. negatif çıkacak diye senaryolar kur kafanda. kocaman 0,1 yazısını hayal et dur ki hayal kırıklığı olmasın.. hemen bildir meraklandım..
İnş. canım benim dua ediyorum...Listenin başındaki bebişimiz olsunnnnn herkese uğur getirsin..
İnş. kızlar sizin gibi arkadaşlar edindiğime çok mutluyum....o akıntı ne olabilir kızlar bilgisi olan varmı???
Canim o akinti benim bildigim kadariyla yumurtalamanin bittigi anlamina gelir ve eger o akinti regl gününe kadar azalmazsa hamilelik belirtileri arasinda ki ben umutluyum güzel sonuclar vereceginden bize insallah yani canimDevamli geliyormu yoksa bi kere geldi bittimi ??
Ağzından bal damlıyor canım yaaa:)))Sürekli sıvı akıntım varda az az ama bu şekilde bir kere oldu ve bitti sonra olurmu bilmem ...????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?