Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Merhaba arkadaşlar.. Hepinize teker teker teşükkür ediyorum.. İyi dilekleriniz için, yanımda olduğunuz için, beni en iyi anlayanlardan olduğunuz için, telkinleriniz için, ve aklıma gelmeyen herşey için çok teşekkür ederim... Dün eşimle de oturup konuştuk.. daha rahatım, o stresi üzerimden atıyorum.. Rabbime şükrediyorum ve hayırlısını diliyorum... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

BİTANEM16 ve TUBANUR hamileymiş... Tebrik ederim ikinizide.. Allah hayırlsıyla kucağınıza almayı nasip etsin...

Belirti aramak gerçekten hikayeymiş arkadaşlar... Bende hiç belirti yoktu.. Hatta bebeğimi düşürdüysem bunun farkına bile varmadım... Gebelik testim negatif çıkmıştı ve o gün regl olmuştum.. Meğer üstüne görüyormuşum...

arkadaşlar ben 16 gün geçiktim sabahları mide bulantım aşırı uyku hali baş dönmesi akıntı bide karnımda karıncalan ma var 7 gün önce test yaptım negetif çıktı ama halen daha adet olmadım:) sizce hamilemiyim.... hamile değilim die çok korkuyorum

Son düzenleme:

canım sana geçmiş olsun diyememiştim. hastane işleri felan pek bakamadım topice. sıkma canını,bugün olmazsa yarın olur. Rabbim vereceği zamanı bilir. bide eskiler düşük yapanlara bir ayağı içerde olur hemen peşine geri hamile kalırsın derler. inşallah seninkide öyle olur.

kan testi yaptınmı canım. idrarda her zaman çıkmıyor. burda birçok kez karşılaştık. bence gidip bir kan testi yaptır. İnşallah hamilesindir.

Bu arada Tubanur tebrik ederim. hamileymişsin. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın

saol canım benimmm.darısı başınızaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Meltemcimmm, nasil yani... Her yumurtlayan hamile kalmazmis yazmissin... Anlatsana biraz daha doktorun ne dedi..? Kizlar burda o kadar kolay degil doktora gitmek.. Sizden ogreniyorum bende...

Reyyannncimmm, tebrik ederimmm... Cok kotu birsey ilk doktorun oyle ilac vermesi... Ya icseydin... Neden daha dikkatli olmuyorlar yaaa...

selam kızlar doktordan geldim. PCO diye birşey varmış yumurtalıklarımda. gelişmiyorlarmış. dedim doktora buna bir çare bul. ben yumurtanın şeklini değiştiremem dedi. buna çare yok,böyle gidecek dedi.

Pco neymiss tatlim... Gelismesini mi engelliyormus...
Kizlar son postlarinizda hep pko'dan bahsetmissiniz, ama o neyy... Benim hic bir fikrim yok...:26::26::26:

Kizlar acaip strese girmeye basladimmm ben..
Bugun benim ovulasyon gunum olmali sozde.. Ama testler negatiff cikiyor.. Boyle giderse, ovulasyon gunum, adetim, hepsi gecikecek... Veya belkide gecti bile ama benim haberim yok...

Pco neymiss tatlim... Gelismesini mi engelliyormus...
Kizlar son postlarinizda hep pko'dan bahsetmissiniz, ama o neyy... Benim hic bir fikrim yok...:26::26::26:

Canım valla açıklama yapmadılar sağolsunlar. Ama dediği yumurtaların gelişmiyor. Yapacağım birşey yok. Yumurtanın huyunu değiştiremem. Bide birşeyin yok dedi yani bunun üstüne.

Ay şimdi düşünüyorumda çok sinirdiler. O an kist falan çıkmadı diye sevinmiştim ama sonra düşününce moralim bozuldu.Acayip kalabalıktı doğru düzgün bakmadılar. Başka yere gideceğim hafta başına.

Bu şekilde hamile kalınabiliyormuş ama baktım şimdi forumda var örnekleri.POLİKİSTİK OVER de açılımı

Bugun benim ovulasyon gunum olmali sozde.. Ama testler negatiff cikiyor.. Boyle giderse, ovulasyon gunum, adetim, hepsi gecikecek... Veya belkide gecti bile ama benim haberim yok...

sen ne zaman başladın testi kullanmaya. belkide erken olmuştur. hiç kontrol etmişmiydin?

Ne kadar sacma yaa, duzgun bir sekilde aciklamalari gerek ne varsa... Aciklasalar anlamayacak misin sanki... Sinir oluyorum boylelerine... Dogru duzgun birsey anlatmiyorlar..
Ben cildiyeye gitmistim tr'deyken.. Kadin soyle bir bakti, maximum 10 dakika.. Ne tahlil istedi, ne birsey, 2 ilac yazdi gonderdi... Tabi muayene ucreti olarak 200 lira alip... Verdigi ilaclar da ise yaramadi sonradan...
Canim incir kuru filan var, cesitli kurler var yumurtla gelisimi ile alakali.. Onlari dene istersen...?:97::97::97::97:

sen ne zaman başladın testi kullanmaya. belkide erken olmuştur. hiç kontrol etmişmiydin?

Canim 28ince basladim... Kacirmayayim diye sabah aksam denedim testi.. ufff yok bisi daha... sinir oldum.. Bissuru de para gidiyor bunlara...
son iki aydir yine boyle denemistim, ve onlarda cikmisti...

merhabalar öncelikle yeni hamislerimizi tebrik ediyorum mutlulugunuzu paylasiyorum

screamaway canim belki bu ay yumurtlamiyordursun.. bende de olmustu, ilk denemelrimizde ovulasion testleri kulandim ve iki ayda bir ovulasion´u tesbit edebildim. Bunun üzerine nette arastirdim ve mümkünmüs her ay yumurta olusacak diye bir sey yok mus yumurta olusmadan da adet olunuyormus. Her düzenli adet görme düzenli yumurtlama anlamina gelmiyormus. benim bildigim bu sekilde. sende bi arasitir istersen.

Son düzenleme:

fmkcimmm, nasil yaniiiii... bu ay yumurtlamiyorsam bu ay hamilelik sancim da yok o zaman??
Ben her ay yumurtluyoruz saniyordum... bunu ilk defa duyuyorum.. arastircam netten... cok saol canim....

fmkcimmm, nasil yaniiiii... bu ay yumurtlamiyorsam bu ay hamilelik sancim da yok o zaman??
Ben her ay yumurtluyoruz saniyordum... bunu ilk defa duyuyorum.. arastircam netten... cok saol canim....

belki gec yumurticaksindir bilemem tabi.. ama bi ay yumurta olusmamasi mümkün bende bilmiyordum ovulasion testinde (üstelik güya pahalisini almistim saglam olsun diye) ovulasion tesbit edemedikten sonra arasirtim ama türkce mi yada almanca mi arastirdim bilmiyorum bende senin tekrar bi göz atayim.

bide söyle bir sey var canim.. yumurtanin catlayip catlamamasini akintindan da anlaya biliyorsun..

canım valla bende sinir oldum.şimdi okuyorum bu POLİKİSTİK OVER neymiş diye. sadece adet düzensizliği mevzusunu yaşıyorum geri kalan belirtilerini taşımıyorum. Anladığım kadarıyla yumurta çok kalın bir zarla kaplıymış ve bu yüzden sperm tarafından delinemiyor ve birde tam gelişemiyor.
etrafında küçük kistler olan türüde varmış ama bende varmı bilmiyorum onu. sorun yok dediğine göre kist yok sanırım.erkeklik hormonu çok olurmuş pcolularda ve kıllanma vb gibi durumlara yol açarmış. bunuda taşımıyorum. terimleride tam bilmediğim için anlamaya çalışıyorum 2 saattir. özele gideyimde açıklasınlar bana şu mevzuyu.

senin durumuna gelincede bir arkadaşımızda demiş her ay yumurtlama olmaz diye bende duymuştum onu. ama doğrumudur bilemiyorum. Ayrıca sen neden tükürük testi almadın canım. hem daha uygun olur. ve her zaman yapabilirsin testi. ben kullanmadım ama düşünüyorum şahsen.

yurtdisindan yasadigini biliyorum hangi ülkedesin bilmiyorum. herseye rahemen eklemek istiyorum sana söylediklerimin ayinisi burda yaziyor

Unter Eisprung (Ovulation) versteht man die Freisetzung einer reifen Eizelle (Ovum) aus einem der Eierstöcke. Die Freisetzung ermöglicht die Befruchtung der Eizelle durch eine der männlichen Samenzellen. Normalerweise wird bei jeder Ovulation nur eine Eizelle freigesetzt. Der Eisprung findet ungefähr alle vier Wochen statt, etwa 14 Tage vor dem Beginn der nächsten Menstruation.

Wenn die Eizelle nicht befruchtet wird, stirbt sie ab (degeneriert sie) und wird vom Körper aufgenommen. Die Gebärmutterschleimhaut, die sich zur Vorbereitung für die Aufnahme der befruchteten Eizelle entwickelt hat, wird abgestoßen, wodurch die Menstruation ungefähr zwei Wochen nach dem Eisprung beginnt.

Gelegentlich wird in einem Zyklus keine Eizelle freigesetzt; diese Zyklen werden als anovulatorische Zyklen bezeichnet. Eine Frau kann auch dann ihre Menstruation bekommen, wenn kein Eisprung stattfindet. Die Ovulationsfähigkeit einer Frau kann von Monat zu Monat unterschiedlich sein.

Sanirim dedigini buldum fmkcimmm, internette doktordevra diye bir sitede anovulasyon diye bir yazi buldum... Sebeplerini yaziyor... Stresde varmis icinde.. Kendimi rahatttt birakmaliyimmmm...

Akintidan anlasilabiliyor biliyorum canim, benim 2-3 gundur akinti var ama cok hafif... Iki aydir tam ovulasyon gunu farkli akinti oluyordu, daha o sekilde olmadi.. Birde kasiklarimda 2-3 gundur agri var...
Aksam eve gidince yine ov. testi yapacagim...Bakalim yine negatif mi olacak.. :97::97::97:

canım 2 günde bir yapsan daha iyi olmazmı. sabah olmayan akşam oluyormu? gerçi bilmiyorum tamda ama bu benim kendi şahsi kanatimdi tamamiyle.

Bazen, bir döngü icinde yumurtlama olusmaz , bu döngüleri anovulatuar devir denir. ovulasyon gerçekleşmedigi zaman bile bir kadın adet olabilir. Bir kadının yumurtlama yeteneği aydan aya değişebilir.

buda son satirlarin tercümesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…