Merhaba arkadaşlar.. Hepinize teker teker teşükkür ediyorum.. İyi dilekleriniz için, yanımda olduğunuz için, beni en iyi anlayanlardan olduğunuz için, telkinleriniz için, ve aklıma gelmeyen herşey için çok teşekkür ederim... Dün eşimle de oturup konuştuk.. daha rahatım, o stresi üzerimden atıyorum.. Rabbime şükrediyorum ve hayırlısını diliyorum... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
BİTANEM16 ve TUBANUR hamileymiş... Tebrik ederim ikinizide.. Allah hayırlsıyla kucağınıza almayı nasip etsin...
Belirti aramak gerçekten hikayeymiş arkadaşlar... Bende hiç belirti yoktu.. Hatta bebeğimi düşürdüysem bunun farkına bile varmadım... Gebelik testim negatif çıkmıştı ve o gün regl olmuştum.. Meğer üstüne görüyormuşum...
arkadaşlar ben 16 gün geçiktim sabahları mide bulantım aşırı uyku hali baş dönmesi akıntı bide karnımda karıncalan ma var 7 gün önce test yaptım negetifçıktı ama halen daha adet olmadım:) sizce hamilemiyim....
canım sana geçmiş olsun diyememiştim. hastane işleri felan pek bakamadım topice. sıkma canını,bugün olmazsa yarın olur. Rabbim vereceği zamanı bilir. bide eskiler düşük yapanlara bir ayağı içerde olur hemen peşine geri hamile kalırsın derler. inşallah seninkide öyle olur.
kan testi yaptınmı canım. idrarda her zaman çıkmıyor. burda birçok kez karşılaştık. bence gidip bir kan testi yaptır. İnşallah hamilesindir.
Bu arada Tubanur tebrik ederim. hamileymişsin. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın
saol canım benimmm.darısı başınızaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar ben bugün progesteron baktırdım. sonucu :9,65 çıktı.
doktorom iyi dedi. normali 6 ymış... bende b u ay hamile kalma şansım devam ediyomu diye sordum evet ediyo dedi... çok umutluyum yaa çok fazla istiyorum ... çok korkuyorum bu ayda olmicak diye. doktorum 9 nisanda beta hcg yapalım dedi. inşallah hamileyimdir. ara ara kasık ağrısıoluyo doktorum normal dedi yumurtluyosundur dedi. ama her yumurtlayan hamile kalmazmış oda ayrı bi konu
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım aycha kan tahlililin için söylüyorum benim son adet tarihim 10 kasımdı 19 aralıkta kan testi yaptırdım 0.01 cıktı 4 ocakta baska bi problem vardiye dr a gittim bana söktürcü hap verdi ultrasona soktuktan sonra hemde bi kan tahlili daha yapalım dedi olmaz da dedi
hatta imkansız hamile olman dedi
hastanede bile beklemene gerek yok dedi sonucu ben hastaneden ayrıldım moralim bozuldu tabi bi saati gecmedi özel bi hastane gittiğim yer tlf geldi hamilesiniz sakın verdiğim hapı kullnma diye drum aradı
4+4 günlük hamileymişim demek istediğim şu ben adet olmadan hamile kaldım ayrıcada kan tahlilimde cıkmadı su anda 15 haftalık hamileyim hersey olabilir umutsuzluğa kapılmayın yani en kısa zamanda hayırlı hamilelik diliyorum
bunu başka bir forumdan aldım kan testi negatif çıkıpta adet olmayan arkadaşlar hemen ümitsizliğe kapılamayın herşey olabilir......
selam kızlar doktordan geldim. PCO diye birşey varmış yumurtalıklarımda. gelişmiyorlarmış. dedim doktora buna bir çare bul. ben yumurtanın şeklini değiştiremem dedi. buna çare yok,böyle gidecek dedi.
Pco neymiss tatlim... Gelismesini mi engelliyormus...
Kizlar son postlarinizda hep pko'dan bahsetmissiniz, ama o neyy... Benim hic bir fikrim yok...:26::26::26:
Kizlar acaip strese girmeye basladimmm ben..
Bugun benim ovulasyon gunum olmali sozde.. Ama testler negatiff cikiyor.. Boyle giderse, ovulasyon gunum, adetim, hepsi gecikecek... Veya belkide gecti bile ama benim haberim yok...
kızlarrrr sağlık ocaklarıda yapılan kan testleri ücretli mii acaba ????
Canım valla açıklama yapmadılar sağolsunlar. Ama dediği yumurtaların gelişmiyor. Yapacağım birşey yok. Yumurtanın huyunu değiştiremem. Bide birşeyin yok dedi yani bunun üstüne.
Ay şimdi düşünüyorumda çok sinirdiler. O an kist falan çıkmadı diye sevinmiştim ama sonra düşününce moralim bozuldu.Acayip kalabalıktı doğru düzgün bakmadılar. Başka yere gideceğim hafta başına.
Bu şekilde hamile kalınabiliyormuş ama baktım şimdi forumda var örnekleri.POLİKİSTİK OVER de açılımı
sen ne zaman başladın testi kullanmaya. belkide erken olmuştur. hiç kontrol etmişmiydin?
Kizlar acaip strese girmeye basladimmm ben..
Bugun benim ovulasyon gunum olmali sozde.. Ama testler negatiff cikiyor.. Boyle giderse, ovulasyon gunum, adetim, hepsi gecikecek... Veya belkide gecti bile ama benim haberim yok...
screamaway canim beki bu ay yumurlamiyordursun.. bende de olsu ilk denemelrimizde bende ovulasion testleri kulandim ve iki ayda bir ovulasion´u tesbit edebildm. Bunun üzerine nette arastirdim ve mümkünmüs her ay yumurta olusacak diye bir sey yok mus yumurta olusmadanda adet olunuyormus. Her düzenli adet görme düzenli yumurtlama anlamina gelmiyormus. benim bildigim bu sekilde. sende bi arasitir istersen.
fmkcimmm, nasil yaniiiii... bu ay yumurtlamiyorsam bu ay hamilelik sancim da yok o zaman??
Ben her ay yumurtluyoruz saniyordum... bunu ilk defa duyuyorum.. arastircam netten... cok saol canim....
Ne kadar sacma yaa, duzgun bir sekilde aciklamalari gerek ne varsa... Aciklasalar anlamayacak misin sanki... Sinir oluyorum boylelerine... Dogru duzgun birsey anlatmiyorlar..
Ben cildiyeye gitmistim tr'deyken.. Kadin soyle bir bakti, maximum 10 dakika.. Ne tahlil istedi, ne birsey, 2 ilac yazdi gonderdi... Tabi muayene ucreti olarak 200 lira alip... Verdigi ilaclar da ise yaramadi sonradan...
Canim incir kuru filan var, cesitli kurler var yumurtla gelisimi ile alakali.. Onlari dene istersen...?:97::97::97::97:
Canim 28ince basladim... Kacirmayayim diye sabah aksam denedim testi.. ufff yok bisi daha... sinir oldum.. Bissuru de para gidiyor bunlara...
son iki aydir yine boyle denemistim, ve onlarda cikmisti...
belki gec yumurticaksindir bilemem tabi.. ama bi ay yumurta olusmamasi mümkün bende bilmiyordum ovulasion testinde (üstelik güya pahalisini almistim saglam olsun diye) ovulasion tesbit edemedikten sonra arasirtim ama türkce mi yada almanca mi arastirdim bilmiyorum bende senin tekrar bi göz atayim.
bide söyle bir sey var canim.. yumurtanin catlayip catlamamasini akintindan da anlaya biliyorsun..
Sanirim dedigini buldum fmkcimmm, internette doktordevra diye bir sitede anovulasyon diye bir yazi buldum... Sebeplerini yaziyor... Stresde varmis icinde.. Kendimi rahatttt birakmaliyimmmm...
Akintidan anlasilabiliyor biliyorum canim, benim 2-3 gundur akinti var ama cok hafif... Iki aydir tam ovulasyon gunu farkli akinti oluyordu, daha o sekilde olmadi.. Birde kasiklarimda 2-3 gundur agri var...
Aksam eve gidince yine ov. testi yapacagim...Bakalim yine negatif mi olacak.. :97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?