Sanirim dedigini buldum fmkcimmm, internette doktordevra diye bir sitede anovulasyon diye bir yazi buldum... Sebeplerini yaziyor... Stresde varmis icinde.. Kendimi rahatttt birakmaliyimmmm...
Akintidan anlasilabiliyor biliyorum canim, benim 2-3 gundur akinti var ama cok hafif... Iki aydir tam ovulasyon gunu farkli akinti oluyordu, daha o sekilde olmadi.. Birde kasiklarimda 2-3 gundur agri var...
Aksam eve gidince yine ov. testi yapacagim...Bakalim yine negatif mi olacak.. :97::97::97:
Kızlar,kan tahlili sonucunu aldım veeee hamileyimmm
Değerim 78.8 miş. Ordaki bayan daha yeni dedi.
Ay çok heyecanlıyım
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım aycha kan tahlililin için söylüyorum benim son adet tarihim 10 kasımdı 19 aralıkta kan testi yaptırdım 0.01 cıktı 4 ocakta baska bi problem vardiye dr a gittim bana söktürcü hap verdi ultrasona soktuktan sonra hemde bi kan tahlili daha yapalım dedi olmaz da dedi
hatta imkansız hamile olman dedi
hastanede bile beklemene gerek yok dedi sonucu ben hastaneden ayrıldım moralim bozuldu tabi bi saati gecmedi özel bi hastane gittiğim yer tlf geldi hamilesiniz sakın verdiğim hapı kullnma diye drum aradı
4+4 günlük hamileymişim demek istediğim şu ben adet olmadan hamile kaldım ayrıcada kan tahlilimde cıkmadı su anda 15 haftalık hamileyim hersey olabilir umutsuzluğa kapılmayın yani en kısa zamanda hayırlı hamilelik diliyorum
bunu başka bir forumdan aldım kan testi negatif çıkıpta adet olmayan arkadaşlar hemen ümitsizliğe kapılamayın herşey olabilir......
canım 2 günde bir yapsan daha iyi olmazmı. sabah olmayan akşam oluyormu? gerçi bilmiyorum tamda ama bu benim kendi şahsi kanatimdi tamamiyle.
Bazen, bir döngü icinde yumurtlama olusmaz , bu döngüleri anovulatuar devir denir. ovulasyon gerçekleşmedigi zaman bile bir kadın adet olabilir. Bir kadının yumurtlama yeteneği aydan aya değişebilir.
buda son satirlarin tercümesi
mutlaka testinde devam et ama negatif yada positif bebis calismalarini ihmal etme
bende henüz adet olmadim.. ama gebelikten ümidim yok.. önümüzdeki dönem bende tekrar ovulasiontesti almak istiyorum ama cok pahali yahu
kizlarrrr HAMILEYIM
AY SOKTAYIM RESMEN HIC BIR BELIRTIDE YOKTU
kızlar bende hala kırmızılar yokkk yaa valla cok hheyecanlanıyom acaba bebek varmıkı dıye bakalım pazartesıyı beklıcem nasp inşallah vardır:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
selam kızlar doktordan geldim. PCO diye birşey varmış yumurtalıklarımda. gelişmiyorlarmış. dedim doktora buna bir çare bul. ben yumurtanın şeklini değiştiremem dedi. buna çare yok,böyle gidecek dedi.
selam kızlar.ben de hala kırmızıları görmedim. gelemedi bi türlü
kıslar bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördümmmm HAMiLEYİM galibaaa
baktim , 3 gun gecmis seninnn.... insallah hamilesindir....:81::81::81:
kızlar bende hala kırmızılar yokkk yaa valla cok hheyecanlanıyom acaba bebek varmıkı dıye bakalım pazartesıyı beklıcem nasp inşallah vardır:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Tatlimmm, neden test yapmiyorsun bu kadar merak ediyorsan?:26:
selam canım benimde 3 gün geçti hala kırmızılar da tıkkk yok.senin kadar geçti bi de herhangi bi belirtin var mı canım
Selam kızlar ben hala adet olmadım yaaaaaaaaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?