Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yok canım ilaç falan vermedi. daha doğrusu bebek istemesem d.k verecekti ama bebek istiyorum diye vermedi. ki ben zaten 1 sene kullandım yasmin olsa faydası şuan böyle olmazdım..! başta üzüldüm ama burda siz içimi rahatlattınız şuan o kadar karamsar değilim.

şimdi başka doktora gideceğim Allah izin verirse. bakalım bir çözüm bulabilecekmiyim. bide ben biraz doğal yolla olsun istiyordum. yani aşılama falan çok sonra düşünüyordum olmazsa en son çare diyordum. inşallah kendi imkanlarımla hamile kalabilirim. yoksa eşimi doktora götürmek eziyet olur bana:97:

anladım canım ama korunma hapını sormadım ben.klomen diye bi ilaç veriliyo.zaten dr soruyo bebek istiyomusun istemiyomusun diye. eğer bebek isteniyosa klomen veya gerekirse çatlaşma iğnesi.bebek istenmiyosada kist için ilaç veriliyo. klomen sadece hamile kalmayı biraz daha kolaylaştırıyo yani yardımcı destek

yok canım vermedi malesef. önemli birşeyin yok dedi kestirip attı

hazır elimde sonuçlarım var (kan,usg) onlarla yarın başka bi doktora gideyim yada pzrtsi,bakalım ne diyecekler

Hoşbuldum canım ben salı gunü doktora gitcem bakalım ne dicek

aynen canım bende.gebelik yoksa bile nisan ayı için dr klomen vermşti onu kullanırım ve çalışmalara başlarız.ama belkide hava değişiminden de olabiliyomuş böyle geciklemeler tabi en doğrusunu dr lar bilir

yok canım vermedi malesef. önemli birşeyin yok dedi kestirip attı

hazır elimde sonuçlarım var (kan,usg) onlarla yarın başka bi doktora gideyim yada pzrtsi,bakalım ne diyecekler

git canım benim de 8 ayı mı aldı dr anlamadılar sonra ortaya çıktı pkolu oduğum ve tedavimin ilk ayın da da hamile kalabilmiştim.belki yumurtan gelişiyo ama çatlamıyodur.belki de çatlıyo ama yetrince büyüyemiyodur.hep işte bunlar gebeliğe engel

arkadaşlar merhaba..geçen gün yorgunluk şikayetiyle doktora gittim.. kan ölçümü ve idrar testi yaptı bana bence gebelik testi de yapalım şüphlendım dedı ..ancak ben yaptırmadım.. idrar phım 5 çıktı ve kanda wbc değeri sanırım üst sınıra yakın çıktı onların altını çizmiş yani ama ben bişey anlamadım bu durumdan o zaman haftaya gel kan testi yapayım dedi tamam dedim geldim..netten bakıyorum ne alaka diyorum bu değerlerle hamilelikten şüphelenir mi bi doktor

selam canım keşke bi gebelik testi de yaptırsaydın aklında süphe kalmazdı

ya o an istemedım heyecnlandım ama şimdi merak edıyorum neye dayanarak böyle bir şey düşürdü insanın aklına anlamadım valla :)

hadı hayırlısı inşl hamıleyızdır ıkımızde

inşallah sen hamilesindir canım.ben hiçç umutlu değilim.dr bana 21.günde progesteron testi yaptı yumurtan gelişmemiş gebelik yok dedi. ama adetim de gelmedi belki gecikmesi normal o yüzden hiç sevinmiyorum bi an önce gelse de bitsin diye bekliyorum

bişey sorcam bu renkli ve hareketli avatarları hangi adresten bulabilirim.eğer burda açıklanması yasak sa özelden bilen varsa yazabilirmisiniz

Evet tatlim.... cok sevindimmm, bize dua etmeyi unutma...

Kuppecimmm, denemeyecek misiniz Nisanda? Canim bu arada hayirdir, mr'da bisi cikmadi insallah...
canım zaten artık korunmuyoruz, denk gelirse olur olmazsa olmaz yani kafama takmıyorum bu ay :) özellikle ovulasyon testi falan almadımm..mr da iki tane fıtık çıktı, sinirlerimi bozduu, onun stresi de var, doktor ameliyat diyo, ben istemem diyorum şimdilik durum bu ..bu ay biraz karışık kafam anlayacağın, sağlıklı şekilde düşünemiyorum hiç bir şeyi :)
canım idrar ile çalışanların daha iyi olduğunu duymuştum, clear blue diye bir ovulasyon testi var, dijital, yumurtlama günündeysen gülen yüz çıkıyor, çok kullanışlı, ben kullandım memnunda kalmıştım..

sakınnn ve sakınnn ağlama, ne dedik ağlamak üzülmek yok, çünkü Allah bize hakkımızda hayırlı olanı veriyor mutlaka ki, biz ağlarsak, üzülürsek, sağlığımızın bozulmasından başka ne geçer elimize tatlım, o zaman da sağlığımız bozulduğu için bebiş sahibi olamayız..lütfen moral bozmak yok, Allah sağlık verdikçe denemeye devam..mutlaka güzel haberler gelecek senden fıstığım..
yaaa kizzlarrrr, benim hala ov. testim negatif cikiyor... puffff.. ne yapacagimi sasirdim... bazi aylarda LH artmiyor ve ovulasyon gerceklesmiyor olabilir mi??:97::97::97::97:
kuzu, ovulasyon testine pek takılma bence, onun pozitif çıkmasını beklersen belki hatalıdır ne biliim, bence sen çalışmalara başla gün aşırı...
kıslar bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördümmmm HAMiLEYİM galibaaa
canım tebrik ederimmmmm..çok mutlu oldum..
Kızlar dün giremedim pek,bitanem16 da hamileymiş,çok tebrik ediyorum onu,aynı zamanlarda doğurucaz onunla inşallah :81: :81:
neşelikız bende seni ve bitanem16yı tebrik ediyorummm..darısı bizlerin başına :)
Sen de mi gormedin canim daha? Seninle ayni zamandi bat'larimiz... Bugun mutlaka gormem gerekiyor benim.. Benim hesaplarima gore bugundu ovulasyonum... Ya insallah testlerde problem yoktur.. Yoksa kaciracagiz bu ayi...
dediğim gibi çalışmalara başlaaa canımmm..gün aşırı geçircen yoksa vakti..

bişey sorcam bu renkli ve hareketli avatarları hangi adresten bulabilirim.eğer burda açıklanması yasak sa özelden bilen varsa yazabilirmisiniz

Nihanca, tatlim ben senin avatarini cokkkk begeniyordummm.. ama degistirmissinnn...:26::26:

Kuppecimm, iyi bakalim insallah hamile kalirsin bu ay... fitik konusunu biraz umursa bence, onemli cunku, baska doktora filan da gostersen... baska fikir almadan ameliyata kalkisma bence...
Kuppecim, ov. beklemek zorundayim, cunku bir kez deniyorummm....

ve kizlar ben halaaaa ovulasyonu bekliyorummm.... kafayi yicem yakinda... hala negatif...
uffff menapoza filan mi giriyorum ben yaa...:97::97::97:

Son düzenleme:
eee kızlar hamile arkadaşlar için başka bi süreç başlıyor artık.Biz ise çalışmalara devam ediyoruz.birazda bunları paylaşalım.siz neler yapıyorsunuz hamile kalabilmek için.ben yaklaşık iki haftadır incir kürü uyguluyorum ama eşime keçi boynuzu kürü uygulamakta zoranıyorum.tadını hiç sevmedi ve içirmekte zorlanıyorum ama bebek istiyosan içeceksin diyorum zorla içiyor

selam kızlar doktordan geldim. PCO diye birşey varmış yumurtalıklarımda. gelişmiyorlarmış. dedim doktora buna bir çare bul. ben yumurtanın şeklini değiştiremem dedi. buna çare yok,böyle gidecek dedi.

cnm bendede war pco hiç moralini bozmaa...ama dr cok önemli bu pco da..ilaçla catlatcak bnm yumurtacıklarıda spor yapman ve kilo vermen gerekiyo..ayrıca incir kürünü bi dene derim..

eşime küsüm içerde hor hor uyuyor umurunda bile değil ben uyuyamıyorum (

tatlım bnd bi elimde keç,boynuzu bi elimde bal polen karışımı evde eşimi kovalıyorummbnd 21 günü tamamladım incir küründe ara verdim..snd akıntı yaptımı bnd inanılmaz işe yaradı o konuda ama hamile kalmam zor gibi tedawisiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…