kasıklarım ve goguslerım cok arıyoo ve goguslerım şiş akıntım var ne bılıyom bunlar belırtı sanırsam benım ılk olucak çunkı
selam canım.bende de pko var ben tedavimin ilk ayında hamile kalmıştım sakın üzülme hamile kalamayacağım diye.polikistik over yumurta gelişmesine ve çatlamamasına sebeb ama şimdi ilaçlarla herşey yapılıyo.dr sana ilaç vermedi mi canım
selam canım hoşgeldin.bende daha adet olmadım
yok canım ilaç falan vermedi. daha doğrusu bebek istemesem d.k verecekti ama bebek istiyorum diye vermedi. ki ben zaten 1 sene kullandım yasmin olsa faydası şuan böyle olmazdım..! başta üzüldüm ama burda siz içimi rahatlattınız şuan o kadar karamsar değilim.
şimdi başka doktora gideceğim Allah izin verirse. bakalım bir çözüm bulabilecekmiyim. bide ben biraz doğal yolla olsun istiyordum. yani aşılama falan çok sonra düşünüyordum olmazsa en son çare diyordum. inşallah kendi imkanlarımla hamile kalabilirim. yoksa eşimi doktora götürmek eziyet olur bana:97:
anladım canım ama korunma hapını sormadım ben.klomen diye bi ilaç veriliyo.zaten dr soruyo bebek istiyomusun istemiyomusun diye. eğer bebek isteniyosa klomen veya gerekirse çatlaşma iğnesi.bebek istenmiyosada kist için ilaç veriliyo. klomen sadece hamile kalmayı biraz daha kolaylaştırıyo yani yardımcı destek
Hoşbuldum canım ben salı gunü doktora gitcem bakalım ne dicek
yok canım vermedi malesef. önemli birşeyin yok dedi kestirip attı
hazır elimde sonuçlarım var (kan,usg) onlarla yarın başka bi doktora gideyim yada pzrtsi,bakalım ne diyecekler
selam canım benimde 3 gün geçti hala kırmızılar da tıkkk yok.senin kadar geçti bi de herhangi bi belirtin var mı canım
arkadaşlar merhaba..geçen gün yorgunluk şikayetiyle doktora gittim.. kan ölçümü ve idrar testi yaptı bana bence gebelik testi de yapalım şüphlendım dedı ..ancak ben yaptırmadım.. idrar phım 5 çıktı ve kanda wbc değeri sanırım üst sınıra yakın çıktı onların altını çizmiş yani ama ben bişey anlamadım bu durumdan o zaman haftaya gel kan testi yapayım dedi tamam dedim geldim..netten bakıyorum ne alaka diyorum bu değerlerle hamilelikten şüphelenir mi bi doktor
hadı hayırlısı inşl hamıleyızdır ıkımızde
ya o an istemedım heyecnlandım ama şimdi merak edıyorum neye dayanarak böyle bir şey düşürdü insanın aklına anlamadım valla :)
canım zaten artık korunmuyoruz, denk gelirse olur olmazsa olmaz yani kafama takmıyorum bu ay :) özellikle ovulasyon testi falan almadımm..mr da iki tane fıtık çıktı, sinirlerimi bozduu, onun stresi de var, doktor ameliyat diyo, ben istemem diyorum şimdilik durum bu ..bu ay biraz karışık kafam anlayacağın, sağlıklı şekilde düşünemiyorum hiç bir şeyi :)Evet tatlim.... cok sevindimmm, bize dua etmeyi unutma...
Kuppecimmm, denemeyecek misiniz Nisanda? Canim bu arada hayirdir, mr'da bisi cikmadi insallah...
canım idrar ile çalışanların daha iyi olduğunu duymuştum, clear blue diye bir ovulasyon testi var, dijital, yumurtlama günündeysen gülen yüz çıkıyor, çok kullanışlı, ben kullandım memnunda kalmıştım..kızlar ne olur cevap verin bana..
ben ovulasyon testi almayı düşünüyorum..hangi marka iyidir..bi de tükürükle çalışan mı yoksa idrarla çalışan mı iyidir..ayrıca bir jel var onu da alsam nasıl olur..
sakınnn ve sakınnn ağlama, ne dedik ağlamak üzülmek yok, çünkü Allah bize hakkımızda hayırlı olanı veriyor mutlaka ki, biz ağlarsak, üzülürsek, sağlığımızın bozulmasından başka ne geçer elimize tatlım, o zaman da sağlığımız bozulduğu için bebiş sahibi olamayız..lütfen moral bozmak yok, Allah sağlık verdikçe denemeye devam..mutlaka güzel haberler gelecek senden fıstığım..İyi akşamlar arkadaşlar.
Bugün doktora gittim ve kapısından çıkar çıkmaz hıçkıra hıçkıra ağladım
Vajinal usg de hiçbirşey görünmemesine rağmen, 17 martta regl olmama rağmen, b-hcg değerim 605.04 çıktı... Doktor önce beni tebrik etmişti... ama sonra muhtemelen kısa süre önce düşük yaptığımı veya şu ara yapabileceğimi söyledi.Dünya başıma yıkılıyo zannettim... Eşim halime dayanamayıp işten izin alıp geldi.. yatış verdiler kızım küçük diye kabul etmedim... Şuan bunları yazarken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...
Cuma günü tekrar kan vermeye gidicem.. Durum o zaman netlik kazanacak... Değer düşüyosa eğer geçenki reglimde bebeğimi kaybettim demek
kuzu, ovulasyon testine pek takılma bence, onun pozitif çıkmasını beklersen belki hatalıdır ne biliim, bence sen çalışmalara başla gün aşırı...yaaa kizzlarrrr, benim hala ov. testim negatif cikiyor... puffff.. ne yapacagimi sasirdim... bazi aylarda LH artmiyor ve ovulasyon gerceklesmiyor olabilir mi??:97::97::97::97:
canım tebrik ederimmmmm..çok mutlu oldum..kıslar bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördümmmm HAMiLEYİM galibaaa
neşelikız bende seni ve bitanem16yı tebrik ediyorummm..darısı bizlerin başına :)Kızlar dün giremedim pek,bitanem16 da hamileymiş,çok tebrik ediyorum onu,aynı zamanlarda doğurucaz onunla inşallah :81: :81:
dediğim gibi çalışmalara başlaaa canımmm..gün aşırıSen de mi gormedin canim daha? Seninle ayni zamandi bat'larimiz... Bugun mutlaka gormem gerekiyor benim.. Benim hesaplarima gore bugundu ovulasyonum... Ya insallah testlerde problem yoktur.. Yoksa kaciracagiz bu ayi...
bişey sorcam bu renkli ve hareketli avatarları hangi adresten bulabilirim.eğer burda açıklanması yasak sa özelden bilen varsa yazabilirmisiniz
canım zaten artık korunmuyoruz, denk gelirse olur olmazsa olmaz yani kafama takmıyorum bu ay :) özellikle ovulasyon testi falan almadımm..mr da iki tane fıtık çıktı, sinirlerimi bozduu, onun stresi de var, doktor ameliyat diyo, ben istemem diyorum şimdilik durum bu ..bu ay biraz karışık kafam anlayacağın, sağlıklı şekilde düşünemiyorum hiç bir şeyi :)
kuzu, ovulasyon testine pek takılma bence, onun pozitif çıkmasını beklersen belki hatalıdır ne biliim, bence sen çalışmalara başla gün aşırı...
dediğim gibi çalışmalara başlaaa canımmm..gün aşırıgeçircen yoksa vakti..
selam kızlar doktordan geldim. PCO diye birşey varmış yumurtalıklarımda. gelişmiyorlarmış. dedim doktora buna bir çare bul. ben yumurtanın şeklini değiştiremem dedi. buna çare yok,böyle gidecek dedi.
eee kızlar hamile arkadaşlar için başka bi süreç başlıyor artık.Biz ise çalışmalara devam ediyoruz.birazda bunları paylaşalım.siz neler yapıyorsunuz hamile kalabilmek için.ben yaklaşık iki haftadır incir kürü uyguluyorum ama eşime keçi boynuzu kürü uygulamakta zoranıyorum.tadını hiç sevmedi ve içirmekte zorlanıyorum ama bebek istiyosan içeceksin diyorum zorla içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?