aksam ögreniceksin demi sonucunu düsünme artik rahat birak kendini insallahhayirlisiysa tabi güzel haberler vericeksin bize. Olmazsada sakin üzülme mutlaka vardir bi hayri saglikli olalim yeter mutlaka olur eninde sonunda bebisimiz
Sana diyorum ama inan benimde yumurtalama dönemim gecti simdi asiri heyecan var üstümde hic rahat degilim yani ne oldu die bu stres hic iyi degil aslinda ama korkuyorum gene üzülmekten ...
isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc
_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???
maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat
tubaerkan ---------------------- 26 ----------------- 28 Subat
cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart
umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart sonucunu merakla bekliyoruz canim ???
seme --------------------------- 26 -------------------- 3 Mart
neşelikız ------------------------ ??? ------------------- 4 Mart
hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart
hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart
pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart
gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart
kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart
happylife ------------------------ 27 ------------------ 12 Mart
aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart
gida_pinar ----------------------- ???---------------- 9 Mart
bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart
derya78_40 --------------------- 29--------------- 12 Mart
ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart
minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart
alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart
sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart
elaeze ------------------------ ???------------------- 13 Mart
pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart
mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart
tuubaaoz --------------------- 25-------------------- 15 Mart
kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart
kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart
birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart
mpb --------------------------- 27 -------------------- 18 Mart
KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart
Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart
wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart
kokohantes ---------------------- 25 ----------------22 Mart
ayyildizim --------------------- ???----------------- 28 Mart
Aynı düşünceleri paylaşıyorum seninle canım...Bana o akıntı sorusunu neden sordun bi bildiğin mi varrr...
Akıntılara takılma sen canım, neyi merak ettim biliyormusun, neden akşama çıkarıyorlar sonucu, ben hastanede tahlil yaptırdığımda 1 saate sonucu çıkarıyorlar, polikliniğe verdiysen, başka yerde tahlil yaptırıyor bile olsalar, akşama kadar 5 defa sonuc gelmesi gerekirdi, neden bekletiyorlar bizi yaww, bana bakma sen, beklemeye tahammül kalmayınca insan böyle detaylara takılabiliyor işte))
Canım burası şehire ve hastanelere biraz uzak galiba öğlene kadar testleri topluyorlar birlikte gönderiyorlar...Ancak gitmesi sonuçların çıkması tekrar geri gelmesi normal heralde...Evet bekletmeleri çok kötüü neyse en azından biraz uyurum yemek falan yaparımda geçer zaman şimdilik öpüyorum sizi dua edinde akşam güzel haberlerle geleyim...Gerçi daha 5 gün var adetimeeee...
Aynı düşünceleri paylaşıyorum seninle canım...Bana o akıntı sorusunu neden sordun bi bildiğin mi varrr...
Canım sen diğer topikteydin aynı konu başlığından 2 tane var ama istersen ver batını aborjinos eklesin senide
Ağzından bal damlıyor canım yaaa:)))Sürekli sıvı akıntım varda az az ama bu şekilde bir kere oldu ve bitti sonra olurmu bilmem ...????
İnş. canım benim dua ediyorum...Listenin başındaki bebişimiz olsunnnnn herkese uğur getirsin..
sürekli sıvı olan akıntın şeffafmıdır beyazmıdır sarımıdır?
inşallah canım bende dua ediyorum ama idrar testi yapmışın çıkmamış ama sen yinede üzülme nolur.inşallah kesin sonuş hayırlısıyla pozitif çıkar:18:
sağol tatlım, yok fazla yorulmadım, sadece oyun oynadım saatlerce)))kızımla, yeğenimle yani. Onu da bir görseniz yersiniz, bebekliğinden beri dikkat şeken bir çocuk, sokağa çıkardıkmı herkes ona bakar, okulundaki çocuklar onu kıskanır, öyle tatlı birşeydir işte. bal kızım benim, kucağımda büyüdü o benim, zaten o olmasaydı belki 5 yıl çocuğu erteleyemezdik eşimle, çocuk açlığını onunla giderdik hep.
Valla canım su gibi iştee....
insanoğlu böyle iştee..canım bende çevremdeki bir çok kuzenimin bebişini büyüttüm anneleri fosur fosur uyurken ben annesiymiş gibi sabaha kadar nefeslerini dinledim ama dış gebelik geçirdikten sonra kulağıma hiç hoş şeyler gelmedi benim çocuğum olmuyomuşya ben bebeklerini kıskanıyomuşum nasıl yıkıldım üzüldüm asla anlatamam RABBİM inşallah şu mübarek cuma günlerinin yüzü suyu hürmetine bana ve diğer isteyen tüm arkadaşlarımıza sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)
canım bende çevremdeki bir çok kuzenimin bebişini büyüttüm anneleri fosur fosur uyurken ben annesiymiş gibi sabaha kadar nefeslerini dinledim ama dış gebelik geçirdikten sonra kulağıma hiç hoş şeyler gelmedi benim çocuğum olmuyomuşya ben bebeklerini kıskanıyomuşum nasıl yıkıldım üzüldüm asla anlatamam RABBİM inşallah şu mübarek cuma günlerinin yüzü suyu hürmetine bana ve diğer isteyen tüm arkadaşlarımıza sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)
Kadriyecim, dediğin durumlar düşüğe pek neden olmaz, ama tabi anlatmakta zorlanacağım sanırım, eşinizin ... uzunluğu ve kalınlığı önem taşır, çok uzunsa rahmin içine kadar ulaşabilir demektir, bu da bebişi tehlikeye sokabilir, ama ihtimal %si çok düşüktür. En güzeli şu: yumurtladığınızdan eminseniz, yumurtlama dönemi geçtikten sonra da ilişkiye devam edin ama fazla derine girmeden. Umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?