Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Aynı düşünceleri paylaşıyorum seninle canım...Bana o akıntı sorusunu neden sordun bi bildiğin mi varrr...

Kızlar benım yaşım 25 ..yaşımıda ekleyin bari..

Aynı düşünceleri paylaşıyorum seninle canım...Bana o akıntı sorusunu neden sordun bi bildiğin mi varrr...

Akıntılara takılma sen canım, neyi merak ettim biliyormusun, neden akşama çıkarıyorlar sonucu, ben hastanede tahlil yaptırdığımda 1 saate sonucu çıkarıyorlar, polikliniğe verdiysen, başka yerde tahlil yaptırıyor bile olsalar, akşama kadar 5 defa sonuc gelmesi gerekirdi, neden bekletiyorlar bizi yaww, bana bakma sen, beklemeye tahammül kalmayınca insan böyle detaylara takılabiliyor işte))

Canım burası şehire ve hastanelere biraz uzak galiba öğlene kadar testleri topluyorlar birlikte gönderiyorlar...Ancak gitmesi sonuçların çıkması tekrar geri gelmesi normal heralde...Evet bekletmeleri çok kötüü neyse en azından biraz uyurum yemek falan yaparımda geçer zaman şimdilik öpüyorum sizi dua edinde akşam güzel haberlerle geleyim...Gerçi daha 5 gün var adetimeeee...

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım, dualarımız seninle!

isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat

tubaerkan ---------------------- 26 ----------------- 28 Subat

cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart

umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

seme --------------------------- 26 -------------------- 3 Mart

neşelikız ------------------------ ??? ------------------- 4 Mart

hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart

pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart

gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart

kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart

happylife ------------------------ 27 ------------------ 12 Mart

aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart

gida_pinar ----------------------- 25 ---------------- 9 Mart

bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart

derya78_40 --------------------- 29--------------- 12 Mart

ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart

minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart

sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart

elaeze ------------------------ ???------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart

mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart

tuubaaoz --------------------- 25-------------------- 15 Mart

kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart

kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart

birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart

mpb --------------------------- 27 -------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart

wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart

kokohantes ---------------------- 25 ----------------22 Mart

ayyildizim --------------------- ???----------------- 28 Mart

Kızlar iyiki varsınız sizlerle çok mutlu oluyorum...Çevrem çok ama dostum cok az şimdi sizlerde dostum oldunuz hayatımın en güzel ve en kötü anlarını sizlerle paylaşıyorum iyiki varsınız sizi çok seviyorum...Bugün test sonucumu alınca negatif çıkınca üzülmeyeceğim çünkü ilk denememiz daha 24 yaşındayım ve daha 9 aylık evliyim elbet olur birgün allahın izniyle...Sizler gibi dostum olduyaa o da yeter bana ayrıca adetime daha 5 gün var

inşallah canım bende dua ediyorum ama idrar testi yapmışın çıkmamış ama sen yinede üzülme nolur.inşallah kesin sonuş hayırlısıyla pozitif çıkar:18:

Tubacım, idrar testinin adet gecikmesinden 6 gün önce negatif çıkması çok normaldir, hatta şunu söyleyeyim, adet gecikmesinden 6 gün önce kan testinin bile hamile bir kadında negatif çıkma ihtimali var. Bazı kadında adet gecikmesinden 5 gün önce 10-100 arası beta HCG değeri çıkabiliyor, bazı kadınlarda ise 5'ten daha düşük bir rakam çıkar ki, bu durumda doktorlar genellikle 2 gün sonra bu testin tekrarlanmasını isterler. Yani ben umutdeniz kardeşimize, değerinin 10 ile 100 arası olduğu durumda kesinlikle hamilesin diyebilmeyi umut ediyorum. Yok eğer daha düşük bir değer çıkarsa veya tam negatif çıkarsa bile 2 gün sonra testi tekrarlamasını tavsiye edeceğim. Yani kısaca durum şu, negatif ve pozitif olma ihtimalimiz %50/%50. Bize tek kalan dua etmektir. İnşallah ALLAHIM bebişle ödüllendirir bu forumdaki ve bebek isteyen tüm kadınları!

canım bende çevremdeki bir çok kuzenimin bebişini büyüttüm anneleri fosur fosur uyurken ben annesiymiş gibi sabaha kadar nefeslerini dinledim ama dış gebelik geçirdikten sonra kulağıma hiç hoş şeyler gelmedi benim çocuğum olmuyomuşya ben bebeklerini kıskanıyomuşum nasıl yıkıldım üzüldüm asla anlatamam RABBİM inşallah şu mübarek cuma günlerinin yüzü suyu hürmetine bana ve diğer isteyen tüm arkadaşlarımıza sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)

insanoğlu böyle iştee..

İnsanlar bazen öyle konuşurlar, aldırma, kafana da takma, inşallah yakında hamile kalırsın da kapı gibi ultrason kağıdını gözlerine sokusokuverirsin. ALLAHIM en yakın zamanda isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah!

canım çaktım köfteyi

ama ben emin değilim yumurtlama dönemi bitti mi bitmedi ilk kez bu ay takip ediyorum bunu biz dikkat ederiz yinede

benim bugün sağ tarafımda yani ameliyat olduğum yerde ufak ufak yanma tarzı bişiler oluyor kendimi paniğe kaptırmak istemiyorum İnşallah sağlıklı bir hamileliğin başlangıcıdır psikolojim alt üst oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…