ayyy canimmm yaaa.. soylemeseydin keske... cunku o zaman arkadaslarinla filan hep bu konusuluyor, onlar da takip ediyorlar oldu mu olmadi mi diye... seninde surekli aklinda kaliyor...
insallah biran once hamile kalirsin da, ondan sonra onlar oldu mu oluyor mu diye sorarken sen en azindan icinden hamileyim diye gecirirsin...
bu arada hamileligi de bence bir sure saklamak gerek... En azindan 2-3 aya kadar... Bilmiyorum ben yapabilirmiyim ama, oyle daha iyi olur sanki:97::97:
öyle gülüm dediğin gibi aynen öyle dokunuyorki artık arkadaşlardan biride bu ay yada önümüzdeki ay bırakacak 2. döneme gelsin doğum diye malum izin için bizim böyle oluyor genellikle biribirimizden bu yüzden haberimiz oluyor.yakında oda hamileyim diye gelir.düşün bendeki durumu.ayrıca köydeki arkadaşım hemşire köyde ona gebelik takibine gelenlere öyle içim gide gide bakıyorumki birde unut diyorlar.NASIL?heran görüyorken nasıl unutayım.
tatlim ben senin yazilarini okurken cokk uzuluyorummm yaa... cokk iyi anliyabiliyorum seni cunku... kendim icin dua ederken senin icin de dua etcem insallahhhhhh.....
Nisan ayinda hamile kalirsin canimmm insallah... Allah yardimcin olsunnn... Allah sana biran once saglikli sihhatli bir bebek versin canim....
amin gülüm aminnnn hepimize inşaallah en kısa zamanda inşaallah.üzülme gülüm kıyamam ben üzülmen için yazmadım inan duygularımız aynı allahım sabırlar versin hepimize bende senin için dua edicem canım arkadaşım benim.tefriciyeyi ben ezbere biliyorum ben hepimiz için aklıma geldikçe okuyacağım gülüm.allah en yakın zamanda bebişlerimizi bize bağışlasın inşaallah.
Cok tesekkurler canim...Aminnn canim....
Ben ezberleyemedim tefriciyeyi... Annem de kiziyor...
Benim de internetten bakip, okumam gerek yavas yavas.... Benim ovulasyon yeni gecti... Simdi testi bekliyorum.. Tam bu aralar okusam cok iyi olur sanirim...:97::97: Bu aralar kritik gunler...:97:
kuzu sen niye ovulasyon zamanını bir kere deneyerek geçiriyorsun ki, böyle yapınca ihtimal çok düşmez mi??daha önce de yazdım sana okudun mu?ovulasyon testi yumurtlama gününü tam olarak söylemiyor ki..Kuppe butun belirtileri yazmisti onceki sayfalardan birinde canim.. Istersen onlara bak... Istemedigin kadar belirti yaziyor..
Evet parrhisiacim, hic kaldiramam ben oyle surekli noldu, noldu diye soylemleri... O yuzden herkesten gizli... Sadece burda paylasiyorum... Annemlere, arkadaslara daha zamani gelmedi diyorum...:97:
Kalbimin, Benim esimde onceleri hiccc istemiyordu.. Su an acaip istiyor.. :97::97: Bende her bebek gordugumde bu durumlari dusunuyorum.. ve uzuluyorum...
Bogurtlen kurunu ilk defa duyuyorum.. Kacirmisim herhalde onun hakkinda yazilanlari... ben bir arastirayim onu....:97::97:
Ama kizlarr, Yarin baya kotu olacak benim icin... Gelecek herkesin cocugu var.. Bir o arkadasla ben vardim.. O da hamileligini aciklicak... (Bana soylemisti daha once, tabiki cok sevinip tebrik ettim.. ama bende hamile olabilseydim keske... yasi benden kucuk, ve evliligi benimkine kiyasla cok cok yeni...)
Herkes onu tebrik etcek, ve sonra (ve ve en kotusu bu..) sonra bana laf atcaklar, sen daha istemiyorsun, bak, sende dusunmeye basla bence dicekler...Ben de icimden bisssuru sey gecirmeme ragmen, yok cok yogunum is yerinde bu aralar olmaz dicem...
kuzu sen niye ovulasyon zamanını bir kere deneyerek geçiriyorsun ki, böyle yapınca ihtimal çok düşmez mi??daha önce de yazdım sana okudun mu?ovulasyon testi yumurtlama gününü tam olarak söylemiyor ki..
Salat-ı Tefriciye
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
namaz hocasinda bu dua var mi bilmiyorum. Ablamda sifali dualar kitabi var, onda yazardir yada kayit edirip yarin bi yerde yazdirayim bu dayi.. Haberdar degildim burdaki yazismalarinizdan okudu. Dua herzaman icin cok hayirlidir bende okumaya niyet edecegim allahin izniyle. yalniz ezbere bilmiyorum kagitdan okusam 4444 defa da kabul olur mu acaba?
Kuppecimm, sana cevap yazamadim... mesaj kutun doluymuss...:97:
hayirli gec kizlar.. bende bu ay sogan kürünü uygulamak istiyorm ama nezaman baslamam gerekiyor bilmiyorum.. 1 Nisan da adet oldum! burda ki yazida yaziyor ama ben anlayamiyorum kanama bittikten 7 gün sonra mi yada adet gördükten 7 gün sonra mi baslanmali? bana yardimci olursaniz sevinirim.
1 adet orta boy kuru beyaz soğanı kabuklarını soyduktan sonra 4 eşit parçaya bölün ve daha evvelden kaynatılmış olan 2 su bardağı kadar su (klorsuz olmak zorunda) içerisine koyup kapağı kapalı şekilde 5 dakikaya kadar kaynatın. İçerisine herhangi birşey eklemeden öğle ve akşam yemeklerinden evvel 1 bardak için. (soğan yenmeyecek).
Soğan suyu kürünü adet dönemlerinizde de uygulayabilirsiniz. En etkili zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlar.
Kürü uyguladıktan sonra ikinci kez adet görmeden 10 önce tekrar 5 veya 7 günlük bir soğan suyu kürü uygulamalısınız.
Bu kürün 15 günden fazla uygulanması kesinlikle tavsiye edilmez!
Soğan suyu kürü adet düzensizliği ve polikistik over rahatsızlıkları için müthiş bir etkiye sahiptir. Yumurtalık kistini tamamen ortadan kaldırır.
acaba incir kürünü deneyen arkadaşlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?