Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

öyle gülüm dediğin gibi aynen öyle dokunuyorki artık arkadaşlardan biride bu ay yada önümüzdeki ay bırakacak 2. döneme gelsin doğum diye malum izin için bizim böyle oluyor genellikle biribirimizden bu yüzden haberimiz oluyor.yakında oda hamileyim diye gelir.düşün bendeki durumu.ayrıca köydeki arkadaşım hemşire köyde ona gebelik takibine gelenlere öyle içim gide gide bakıyorumki birde unut diyorlar.NASIL?heran görüyorken nasıl unutayım.

tatlim ben senin yazilarini okurken cokk uzuluyorummm yaa... cokk iyi anliyabiliyorum seni cunku... kendim icin dua ederken senin icin de dua etcem insallahhhhhh.....
Nisan ayinda hamile kalirsin canimmm insallah... Allah yardimcin olsunnn... Allah sana biran once saglikli sihhatli bir bebek versin canim....

amin gülüm aminnnn hepimize inşaallah en kısa zamanda inşaallah.üzülme gülüm kıyamam ben üzülmen için yazmadım inan duygularımız aynı allahım sabırlar versin hepimize bende senin için dua edicem canım arkadaşım benim.tefriciyeyi ben ezbere biliyorum ben hepimiz için aklıma geldikçe okuyacağım gülüm.allah en yakın zamanda bebişlerimizi bize bağışlasın inşaallah.

Cok tesekkurler canim... Aminnn canim....
Ben ezberleyemedim tefriciyeyi... Annem de kiziyor...
Benim de internetten bakip, okumam gerek yavas yavas.... Benim ovulasyon yeni gecti... Simdi testi bekliyorum.. Tam bu aralar okusam cok iyi olur sanirim...:97::97: Bu aralar kritik gunler...:97:

iyi olur birtanem inşaallah dualarımız rabbimin katında makbul olur.bende okuyacağım ve nisana hepimiz hamiş olarak girerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

hayirli gec kizlar.. bende bu ay sogan kürünü uygulamak istiyorm ama nezaman baslamam gerekiyor bilmiyorum.. 1 Nisan da adet oldum! burda ki yazida yaziyor ama ben anlayamiyorum kanama bittikten 7 gün sonra mi yada adet gördükten 7 gün sonra mi baslanmali? bana yardimci olursaniz sevinirim.
1 adet orta boy kuru beyaz soğanı kabuklarını soyduktan sonra 4 eşit parçaya bölün ve daha evvelden kaynatılmış olan 2 su bardağı kadar su (klorsuz olmak zorunda) içerisine koyup kapağı kapalı şekilde 5 dakikaya kadar kaynatın. İçerisine herhangi birşey eklemeden öğle ve akşam yemeklerinden evvel 1 bardak için. (soğan yenmeyecek).

Soğan suyu kürünü adet dönemlerinizde de uygulayabilirsiniz. En etkili zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlar.

Kürü uyguladıktan sonra ikinci kez adet görmeden 10 önce tekrar 5 veya 7 günlük bir soğan suyu kürü uygulamalısınız.

Bu kürün 15 günden fazla uygulanması kesinlikle tavsiye edilmez!

“Soğan suyu kürü” adet düzensizliği ve polikistik over rahatsızlıkları için müthiş bir etkiye sahiptir. Yumurtalık kistini tamamen ortadan kaldırır.

Son düzenleme:
kuzu sen niye ovulasyon zamanını bir kere deneyerek geçiriyorsun ki, böyle yapınca ihtimal çok düşmez mi??daha önce de yazdım sana okudun mu?ovulasyon testi yumurtlama gününü tam olarak söylemiyor ki..

kızlar içimden gelerek sizinle birşeyler paylaşmak istiyorum..
Ben bu hayatın bazı düzenler içerisinde kurulduğuna inanıyorum, bu düzenleri koyan yaradan, herşeyi o kadar güzel bir dengeyle hazırlamış ki, hiçbir şey fazla yada eksik değil..herkes için hayırlı olan olayları nasip etmiş hep..bazı zamanlar başımıza gelen kötü bir olay yüzünden ağlayıp, bu olayın neticesinde sevineceğimiz bir olayın gündeme geldiği hiç olmuyor mu?ben şahsen bir kaç kez yaşadım ve vay be üzülmüştüm ama demek ki hakkımda hayırlısı buymuş dedim..hayattaki bazı süregelişler bizi de içerisine çekiyor, mesela çoğu insanın bir bebek sahibi olması, bizimde olması gerektiği düşüncesini aklımıza sokuyor ve belirli bir süre geçtikten sonra benim niye yok demeye başlayıp, kendimizi içten içe strese sokuyoruz, ama başta da bahsettiğim gibi hayatın o kadar güzel bir dengesi var ki, herşeyin bir zamanı var..elbette bizim için hayırlı olacaksa o gün mutlaka gelecektir, Allah bize de nasip edecektir, tek yapmamız gereken, yaradandan istemek, sağlığımıza dikkat etmek ve beklemek..ben böylelikle güzel günler geleceğine inanıyorum, beklediğimize değecek günler..sakın ve sakın, ağlamak, üzülmek, kendimizi yıpratmak yok..hayat her zaman yaradanın sunduğu süprizlerle dolu..beklemek elbette zor ama neticesinde beklediğimize değeceğine inanıyorum..lütfennn kızlar, bu söylediklerimi unutmayınn..Allahımıza şükürler olsun, verdiklerine de vermediklerine de..o isterse herşey olur..kesinlikle olamaz denilen şeyler bile.. (sizi seviyorummm tanımasam bile, burdan üzüldüğünüzü okuyunca içim bi tuhaf oluyo )

Salat-ı Tefriciye

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

namaz hocasinda bu dua var mi bilmiyorum. Ablamda sifali dualar kitabi var, onda yazardir yada kayit edirip yarin bi yerde yazdirayim bu dayi.. Haberdar degildim burdaki yazismalarinizdan okudu. Dua herzaman icin cok hayirlidir bende okumaya niyet edecegim allahin izniyle. yalniz ezbere bilmiyorum kagitdan okusam 4444 defa da kabul olur mu acaba?

Son düzenleme:

tatlim ne ezberleyerek mi, yoksa biryerden bakarak mi okudugunun bir onemi yok.. sen yeter ki oku... bize de dua et...
ben az once netten bakarak okudum biraz...:97::97:

Son düzenleme:
|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan tarihi ??? mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz??? xtuqcex | 24 | 20 Mart | Nisan tarihi ??? xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz?? kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan tarihi ???
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart | bekliyoruz???
kad_er| ?? | 25 Mart | bekliyoruz??? 9papatya | 31 | 25 Mart | Nisan tarihi ???
tugcemavi| 24 | 25 Mart | bekliyoruz???
ysmglr | 28 | 26 Mart | bekliyoruz???
nazooooo| 25 | 28 Mart | bekliyoruz???
sezen75| 27 | 28 Mart | bekliyoruz??? nihanca | ?? | 28 Mart | Nisan tarihi ??? deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
pocapoca | 27 | 29 Mart | Nisan tarihi ???
vasfiyeee | 21 | 29 Mart | bekliyoruz??? neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 30 Mart |
tubaerkan | 26 | 30 Mart | bekliyoruz bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
ferosbodrum | ?? | 30 Mart | bekliyoruz
gida_pinar | 25 | 31 Mart | bekliyoruz atlanta | 26 | 31 Mart | Nisan tarihi ??? dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
pembiq | 28 | 2 Nisan| bekliyoruz
meltemali | ?? | 3 Nisan| bekliyoruz
sentez | 27 | 4 Nisan| bekliyoruz
missvikvik | 25 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
Alisaa | 29 | 6 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
selin7 | ?? | 10 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
han0144 | ?? | 12 Nisan
kayyum | ?? | 13 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
pollyannaa | 26 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
azra3434| 30 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
hakem | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
tirilaylom | 28 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
|||

Son düzenleme:

fmkcim yine yeniden aynı topikte karsılastık hatırladınmı benı bılmıyorum sogan kurunu ben cok arastırdım canım adetının bıttıgı gunden itibaren 10 gun sonra baslanılacak ılk ay 15 gun ıcıyorsun ara verıyorsun daha sonrakı ay ıse 10 gun yapıyosun bu arada hamılelık varsa hemen kesıyorsun umarım yardımcı olabılmısımdır

Bogurtlen kurunu ilk defa duyuyorum.. Kacirmisim herhalde onun hakkinda yazilanlari... ben bir arastirayim onu....:97::97:

Ama kizlarr, Yarin baya kotu olacak benim icin... Gelecek herkesin cocugu var.. Bir o arkadasla ben vardim.. O da hamileligini aciklicak... (Bana soylemisti daha once, tabiki cok sevinip tebrik ettim.. ama bende hamile olabilseydim keske... yasi benden kucuk, ve evliligi benimkine kiyasla cok cok yeni...)
Herkes onu tebrik etcek, ve sonra (ve ve en kotusu bu..) sonra bana laf atcaklar, sen daha istemiyorsun, bak, sende dusunmeye basla bence dicekler... Ben de icimden bisssuru sey gecirmeme ragmen, yok cok yogunum is yerinde bu aralar olmaz dicem...[/QUOTE]

Canım seni çok iyi anlıyorum oğluma 8 ay hamile kalamamıştım sürekli akraba tacizi altındaydım ve zaten baskı altındaydım ve bu durum herşeyi daha kötü yapıyordu. İş hayatımla ilgili kararlar da alamıyordum. Sonra baktım olmayacak iş yeri de çok sıkıntılı başka bir yere başvurdum, bu arada bebek konusunu erteledim kafamda, tatile çıktık, dinlendim ve tamamen başvuru yaptığım işi düşünmeye başlaım, nasıl olsa olmuyor diye korunmadık tatilde ama yumurtlama gününe denk getirmemeye çalıştık ve kendimce önlemler aldım filan. Neyse başvurduğum firmadan ararlar belki diye kan testi yaptırmıştım, negatif çıkmıştı, neredeyse emindim olmadığına ama o ay adetim gecikti (9.ay)ve hamile kaldım kızlar:) yaa işte aylarca o kadar konsantre oldum internet sitelerinde tavsiye edilen şeyleri yaptım ama ne fayda, ne zamanki kafamda gerçekten erteledim, o zaman oluverdi, o yüzden söylemesi kolay biliyorum ama nıolur üzmemeye çalışın kendinizi, bunlar geçip gidecek emin olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…