Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum bende anne olmak istiyorum yaww inşallah hepimize allah nasip eder :))

Evet canimmm cok haklisin, kendimizi rahat tutup, cok fazla bebek uzerine kendimizi sartlamamiz gerek...

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum bende anne olmak istiyorum yaww inşallah hepimize allah nasip eder :))

tabiki tatlim soyle bat'ini ekleyeyim seni listemize...

merhabaaa:) bende sizdenim canımm bende katılmak istiyrm ama bat dediğiniz ne oluyo beklenen adet tariihi falan mı?? anlayamadım şekerim

Evet canimmm cok haklisin, kendimizi rahat tutup, cok fazla bebek uzerine kendimizi sartlamamiz gerek...

tabiki tatlim soyle bat'ini ekleyeyim seni listemize...

teşekkür ederim bat (başlangıç adet tarihimi oluyo anlamadım şayet öyleyse 21 mart

bende şimdi anladım benimde yaşım 21 bat'ımda 21 nisan inşallah olmam of çok umutluyum

bat 16 nisan bitanem. yaşım da 25 bu ilk denememiz hayatım düşündükçe heyecandan kalbim pıt pıt atıyo allahımmm inşallah inşallahhh

tamam kizlar ikinizi de ekliyorum... Bizim listemiz baya ugurludur.. insallah hamile kalirsiniz...

bat 16 nisan bitanem. yaşım da 25 bu ilk denememiz hayatım düşündükçe heyecandan kalbim pıt pıt atıyo allahımmm inşallah inşallahhh

allah hayırlısını nasip etsin sorabilirmiyim acaba kaç yıllık evlisiniz benim temmuzda 3. senem olucak :119:

Kizlar ben kaciyorummm, iyi geceler herkese...

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan tarihi ??? mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz??? xtuqcex | 24 | 20 Mart | Nisan tarihi ??? xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz?? kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan tarihi ???
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart | bekliyoruz???
kad_er| ?? | 25 Mart | bekliyoruz??? 9papatya | 31 | 25 Mart | Nisan tarihi ???
tugcemavi| 24 | 25 Mart | bekliyoruz???
ysmglr | 28 | 26 Mart | bekliyoruz???
nazooooo| 25 | 28 Mart | bekliyoruz???
sezen75| 27 | 28 Mart | bekliyoruz??? nihanca | ?? | 28 Mart | Nisan tarihi ??? deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
pocapoca | 27 | 29 Mart | Nisan tarihi ???
vasfiyeee | 21 | 29 Mart | bekliyoruz??? neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 30 Mart |
tubaerkan | 26 | 30 Mart | bekliyoruz bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
ferosbodrum | ?? | 30 Mart | bekliyoruz kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
gida_pinar | 25 | 31 Mart | bekliyoruz atlanta | 26 | 31 Mart | Nisan tarihi ??? dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
pembiq | 28 | 2 Nisan| bekliyoruz
meltemali | ?? | 3 Nisan| bekliyoruz
sentez | 27 | 4 Nisan| bekliyoruz
missvikvik | 25 | 4 Nisan| bekliyoruz
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz
Alisaa | 29 | 6 Nisan| bekliyoruz
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
selin7 | ?? | 10 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
han0144 | ?? | 12 Nisan
kayyum | ?? | 13 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
pollyannaa | 26 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
peri_m | 25 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
azra3434| 30 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
hakem | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
tirilaylom | 28 | 21 Nisan
leplepi | 21 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
|||

allah hayırlısını nasip etsin sorabilirmiyim acaba kaç yıllık evlisiniz benim temmuzda 3. senem olucak :119:

Amiin canım inşallah. bizimde eylül de 3 yıl dolacak:) daha geciktirmeylm dedik bebiş isteğimiz kabardı birden tabi Allah bilir zamanını cnm siz ne zamandır istiyosunuz??

bitanesin inşallah elin uğurlu gelecek iiyi geceler diliyorum

Amiin canım inşallah. bizimde eylül de 3 yıl dolacak:) daha geciktirmeylm dedik bebiş isteğimiz kabardı birden tabi Allah bilir zamanını cnm siz ne zamandır istiyosunuz??

:) ayy inşallah olur bebişiniz neşe getirir size benim uzuuun bir hikayem var bizde ilk 8 ayımıza kadar istememeiştik sonra 9. ayımda bebişim geldi ama tadı damağımda kaldı 3 aylıkken düştü sonra 3 ay sonra gene hamile akldım oda uçtu gitti 2 aylıktı geçen sene aralıkta düştü ben çok etkilendim 1 sene korunduk geçen ay doktora başladık herşeyi araştırdık geçen ay olmadı artık bu aya kaldı umudumuz inşallah gene düşmez tabi olursa :) olmayadabilir :) yaa rabbim sizede nasip etsin hepimize ya :))

çok haklısın cnm mantık çerçevesinde düşününce çook haklısın.ama doğanın dengesinde anne olma güdüsü de war ki we ben bikaç aydır daha çok yeni, fazlasıyla odaklandım. işyerinde ne zaman fırsat bulsam sitelerde fink atıyorum aman bişi daha öğrensem kardır diye :18: günlük hayatımda aklımdan bi an bile çıkmıyo. ayaklarım beni hep çocuk reyonlarına götürüyo eşimlesohbet konularım tamamen değişti. hayallrin içinde yaşıyorum hayatı.. hatta eşimle tartışıyorum şöle olsun böle olsun ben böle istiyorum diye.. çok abarttığımın farkındayım ama ne yapayım.. biliyorum böyle hisseden tek kişi değiillim ne ben hayal kırıklığı yaşamak istiyorum ne de başkaları yaşasın. rabbim isteyen herkesi anneliği yaşatsın İNŞALLAH..
Olmazsa da dediğin gibi Allahımıza şükürler olsun, verdiklerine de vermediklerine de

canımm çok üzzüldüm ya ben düşük kelimesinden çok fazla etkilenir oldum Rabbim inşallah bu sefer gönlündekini verir senin, hepimzin. senin güzel haberini beklicem. bu arada çalışıyo musun ev hn mısın cnm?

dunedain ve kutayinannesi ikinizide kutluyorum. Sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza inşallah.

yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz.

ben 2 gündür falan burdan uzak durmaya çalışıyorum,düşünmim fazla diye. gerçi pek işe yaramıyor ama işte yinede ara ara atıyorum kafamdan.

ben çalışmıyorum ev hanımıyım çoook teşekkür ettim bende senin haberini bekleyeceğim tatlım. evet canım haklısın bende etkilendim bu yaşadıklarımdan ya bidaha düşerse die ama şuan evlat için yanıp tutuşuyorum. şimdi arkama baktığımda neler yaşamışım diyorum ama inşallah güzel günler önümüzde tatlı heyecanlar bunlar paha biçilemez ne kadar zahmetlide olsa değer yani (çokkonuştumgaliba:)

hoşbulduk saolun bende bu aralar ayrılamaz oldum kafa dağıtıyorum benim için çok ii oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…