Canım seni çok iyi anlıyorum oğluma 8 ay hamile kalamamıştım sürekli akraba tacizi altındaydım ve zaten baskı altındaydım ve bu durum herşeyi daha kötü yapıyordu. İş hayatımla ilgili kararlar da alamıyordum. Sonra baktım olmayacak iş yeri de çok sıkıntılı başka bir yere başvurdum, bu arada bebek konusunu erteledim kafamda, tatile çıktık, dinlendim ve tamamen başvuru yaptığım işi düşünmeye başlaım, nasıl olsa olmuyor diye korunmadık tatilde ama yumurtlama gününe denk getirmemeye çalıştık ve kendimce önlemler aldım filan. Neyse başvurduğum firmadan ararlar belki diye kan testi yaptırmıştım, negatif çıkmıştı, neredeyse emindim olmadığına ama o ay adetim gecikti (9.ay)ve hamile kaldım kızlar:) yaa işte aylarca o kadar konsantre oldum internet sitelerinde tavsiye edilen şeyleri yaptım ama ne fayda, ne zamanki kafamda gerçekten erteledim, o zaman oluverdi, o yüzden söylemesi kolay biliyorum ama nıolur üzmemeye çalışın kendinizi, bunlar geçip gidecek emin olun...
merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum bende anne olmak istiyorum yaww inşallah hepimize allah nasip eder :))
Evet canimmm cok haklisin, kendimizi rahat tutup, cok fazla bebek uzerine kendimizi sartlamamiz gerek...
tabiki tatlim soyle bat'ini ekleyeyim seni listemize...
merhabaaa:) bende sizdenim canımm bende katılmak istiyrm ama bat dediğiniz ne oluyo beklenen adet tariihi falan mı?? anlayamadım şekerim
teşekkür ederim bat (başlangıç adet tarihimi oluyo anlamadımşayet öyleyse 21 mart
aynen oyle canim..:81::81::81:
bat'ini ve yasini soyle ekleyelim seni de listeye....
aynen oyle canim..:81::81::81:
bat'ini ve yasini soyle ekleyelim seni de listeye....
bende şimdi anladım benimde yaşım 21 bat'ımda 21 nisan inşallah olmam of çok umutluyum
bat 16 nisan bitanem. yaşım da 25 bu ilk denememiz hayatım düşündükçe heyecandan kalbim pıt pıt atıyoallahımmm inşallah inşallahhh
bat 16 nisan bitanem. yaşım da 25 bu ilk denememiz hayatım düşündükçe heyecandan kalbim pıt pıt atıyoallahımmm inşallah inşallahhh
tamam kizlar ikinizi de ekliyorum... Bizim listemiz baya ugurludur..insallah hamile kalirsiniz...
allah hayırlısını nasip etsin sorabilirmiyim acaba kaç yıllık evlisiniz benim temmuzda 3. senem olucak :119:
Kizlar ben kaciyorummm, iyi geceler herkese...
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan tarihi ??? mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz??? xtuqcex | 24 | 20 Mart | Nisan tarihi ??? xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz?? kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan tarihi ???
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart | bekliyoruz???
kad_er| ?? | 25 Mart | bekliyoruz??? 9papatya | 31 | 25 Mart | Nisan tarihi ???
tugcemavi| 24 | 25 Mart | bekliyoruz???
ysmglr | 28 | 26 Mart | bekliyoruz???
nazooooo| 25 | 28 Mart | bekliyoruz???
sezen75| 27 | 28 Mart | bekliyoruz??? nihanca | ?? | 28 Mart | Nisan tarihi ??? deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
pocapoca | 27 | 29 Mart | Nisan tarihi ???
vasfiyeee | 21 | 29 Mart | bekliyoruz??? neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 30 Mart |
tubaerkan | 26 | 30 Mart | bekliyoruz bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
ferosbodrum | ?? | 30 Mart | bekliyoruz kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
gida_pinar | 25 | 31 Mart | bekliyoruz atlanta | 26 | 31 Mart | Nisan tarihi ??? dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
pembiq | 28 | 2 Nisan| bekliyoruz
meltemali | ?? | 3 Nisan| bekliyoruz
sentez | 27 | 4 Nisan| bekliyoruz
missvikvik | 25 | 4 Nisan| bekliyoruz
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz
Alisaa | 29 | 6 Nisan| bekliyoruz
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
selin7 | ?? | 10 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
han0144 | ?? | 12 Nisan
kayyum | ?? | 13 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
pollyannaa | 26 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
peri_m | 25 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
azra3434| 30 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
hakem | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
tirilaylom | 28 | 21 Nisan
leplepi | 21 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
| | |
Amiin canım inşallah. bizimde eylül de 3 yıl dolacak:) daha geciktirmeylm dedik bebiş isteğimiz kabardı birdentabi Allah bilir zamanını cnm siz ne zamandır istiyosunuz??
kızlar içimden gelerek sizinle birşeyler paylaşmak istiyorum..
Ben bu hayatın bazı düzenler içerisinde kurulduğuna inanıyorum, bu düzenleri koyan yaradan, herşeyi o kadar güzel bir dengeyle hazırlamış ki, hiçbir şey fazla yada eksik değil..herkes için hayırlı olan olayları nasip etmiş hep..bazı zamanlar başımıza gelen kötü bir olay yüzünden ağlayıp, bu olayın neticesinde sevineceğimiz bir olayın gündeme geldiği hiç olmuyor mu?ben şahsen bir kaç kez yaşadım ve vay be üzülmüştüm ama demek ki hakkımda hayırlısı buymuş dedim..hayattaki bazı süregelişler bizi de içerisine çekiyor, mesela çoğu insanın bir bebek sahibi olması, bizimde olması gerektiği düşüncesini aklımıza sokuyor ve belirli bir süre geçtikten sonra benim niye yok demeye başlayıp, kendimizi içten içe strese sokuyoruz, ama başta da bahsettiğim gibi hayatın o kadar güzel bir dengesi var ki, herşeyin bir zamanı var..elbette bizim için hayırlı olacaksa o gün mutlaka gelecektir, Allah bize de nasip edecektir, tek yapmamız gereken, yaradandan istemek, sağlığımıza dikkat etmek ve beklemek..ben böylelikle güzel günler geleceğine inanıyorum, beklediğimize değecek günler..sakın ve sakın, ağlamak, üzülmek, kendimizi yıpratmak yok..hayat her zaman yaradanın sunduğu süprizlerle dolu..beklemek elbette zor ama neticesinde beklediğimize değeceğine inanıyorum..lütfennn kızlar, bu söylediklerimi unutmayınn..Allahımıza şükürler olsun, verdiklerine de vermediklerine de..o isterse herşey olur..kesinlikle olamaz denilen şeyler bile.. (sizi seviyorummm tanımasam bile, burdan üzüldüğünüzü okuyunca içim bi tuhaf oluyo)
:) ayy inşallah olur bebişiniz neşe getirir size benim uzuuun bir hikayem var bizde ilk 8 ayımıza kadar istememeiştik sonra 9. ayımda bebişim geldi ama tadı damağımda kaldı 3 aylıkken düştü sonra 3 ay sonra gene hamile akldım oda uçtu gitti 2 aylıktı geçen sene aralıkta düştü ben çok etkilendim 1 sene korunduk geçen ay doktora başladık herşeyi araştırdık geçen ay olmadı artık bu aya kaldı umudumuz inşallah gene düşmez tabi olursa :) olmayadabilir :) yaa rabbim sizede nasip etsin hepimize ya :))
canımm çok üzzüldüm ya ben düşük kelimesinden çok fazla etkilenir oldum Rabbim inşallah bu sefer gönlündekini verir senin, hepimzin. senin güzel haberini beklicem. bu arada çalışıyo musun ev hn mısın cnm?
dunedain ve kutayinannesi ikinizide kutluyorum. Sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza inşallah.
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz.
ben 2 gündür falan burdan uzak durmaya çalışıyorum,düşünmim fazla diye. gerçi pek işe yaramıyor ama işte yinede ara ara atıyorum kafamdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?