ben çalışmıyorum ev hanımıyım çoook teşekkür ettim bende senin haberini bekleyeceğim tatlım. evet canım haklısın bende etkilendim bu yaşadıklarımdan ya bidaha düşerse die ama şuan evlat için yanıp tutuşuyorum. şimdi arkama baktığımda neler yaşamışım diyorum ama inşallah güzel günler önümüzde tatlı heyecanlar bunlar paha biçilemez ne kadar zahmetlide olsa değer yani (çokkonuştumgaliba:)
olur mu canım konuşacaksın tabi ben de senin gibi kafamı dağıtıyorum okudukca yazdıkca. bi de ew hanımısın senin kafa dağıtmaya benden çok ihtiyacın wardır. sana moral olur mu biilemem ama 21 yaşındasın hiçbişi için geç değil hatta erken bileerken olması da ayrı bi güzellik genç anneleri sewerim: bat ında 21 nisan off benim de 16 nisan daha çok warmış gibi geliyo:18::18::18:
benim daha nerdeyse 1 ay var ben napimmmm...
yarın bitiyor Allahın izniyle tekrar çalışmalar başlayacak. üff ya o işin zevki bile kaçtı bebek düşünmeye başlayalı.
olur mu canım konuşacaksın tabi ben de senin gibi kafamı dağıtıyorum okudukca yazdıkca. bi de ew hanımısın senin kafa dağıtmaya benden çok ihtiyacın wardır. sana moral olur mu biilemem ama 21 yaşındasın hiçbişi için geç değil hatta erken bileerken olması da ayrı bi güzellik genç anneleri sewerim: bat ında 21 nisan off benim de 16 nisan daha çok warmış gibi geliyo:18::18::18:
sorma yaa en kötü yanı oinsan kendini şartlanmış hissediyo eskisi gibi değil ama düzelir elbette canım bebiş olsun da İNŞALLAH TABİ
bugün doktorum dio bu tedavi çok nankör bi tedavi tatlı olduğu kadar çünkü yapacak bişi yok sadece sabırla beklemek varya işte orası hastalarımın en zorlandığı kısım:)))
sorma yaa en kötü yanı oinsan kendini şartlanmış hissediyo eskisi gibi değil ama düzelir elbette canım bebiş olsun da İNŞALLAH TABİ
ya cnm ben bu konuda pek bi cahilim çatlatma iğnei falan. iğneden sonra ne kadar bekleniyo ilişkiye girilmiyo mu ondan sonra
canım benim iğneden 36 saat ve sonraki günler ilişki olucak ve muhtemelen 8 9 gün sonra ultrason ve test isteyecek doktor ve adet günüm gelmeden mühjdeyi verebilicek biraz karışıkinşallah bunları öğrenmen gerekmeden bebişin gelir
hafta sonu buraya da kimse takılmıyor ..herkes gezmelerde..oohh..
kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor bende geldi pembemsi birkaç damla ama ne olduğunu anlayamadım
yardım edin
kızlar aksam bende kahverengı leke geldı amam başka bıse yok bat mart 30du bu ne anlamadım yaaa cvp lutfen bılgısı olan varmı
eeeeeeeeeeeee noşcak pekı bızım haLIMIZ BOLE NIHANCIMMMM IKIMIZDE AYNI BAKSANA HAKKIMIZDA HAYIRLISI BAKALIM
iyi akşamlar canım.benim bat 28 5 gün gecikti şimidi de kahverengi akıntım geliyo bende anlamadım.2 günden beri elim kolum kalkmaz oldum şu an bile pc başında uyuyabilirim
herkesin farklı olur arklar ama benim gebeliğimde adet geçikmesinden itibaren karın ve kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrılar olmuştu, bide göbeğimin aşağı kısmı dışarı çıkacakmış gibi,düşecekmiş gibi ağrırdı 5. haftada bendede kahverengi akıntı olmuştu korkulacak bişey değil yani kırmızı berrak akıntılardan çekinin. 12. haftaya kadaradet belirtileri gibi sancılar, gögüslerde hassasiyet falan devam etmişti,Allahım hayırlı bebişler nasib etsin tüm isteyenlere inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?