Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

olur mu canım konuşacaksın tabi ben de senin gibi kafamı dağıtıyorum okudukca yazdıkca. bi de ew hanımısın senin kafa dağıtmaya benden çok ihtiyacın wardır. sana moral olur mu biilemem ama 21 yaşındasın hiçbişi için geç değil hatta erken bile erken olması da ayrı bi güzellik genç anneleri sewerim: bat ında 21 nisan off benim de 16 nisan daha çok warmış gibi geliyo:18::18::18:

benim daha nerdeyse 1 ay var ben napimmmm...
yarın bitiyor Allahın izniyle tekrar çalışmalar başlayacak. üff ya o işin zevki bile kaçtı bebek düşünmeye başlayalı.

benim daha nerdeyse 1 ay var ben napimmmm...
yarın bitiyor Allahın izniyle tekrar çalışmalar başlayacak. üff ya o işin zevki bile kaçtı bebek düşünmeye başlayalı.

sorma yaa en kötü yanı o insan kendini şartlanmış hissediyo eskisi gibi değil ama düzelir elbette canım bebiş olsun da İNŞALLAH TABİ

ya gerçekten artık tanıdık kimseyle konuşmak istemiyorum kestirip atıyorum konuşunca olay başka yerlere gidiyor burası benim için çok iyi oldu:) evet ben çok istemiştim ama nasip işte sizinde tam zamanı seninle sayarım artık günleri ben yarın akşam çatlatma iğnesi vurulacağım adım adım ilerlioz:) hem tabikide moral olur bende çok severim genç anneleri ve tabikide bebişlerii:))

Son düzenleme:
sorma yaa en kötü yanı o insan kendini şartlanmış hissediyo eskisi gibi değil ama düzelir elbette canım bebiş olsun da İNŞALLAH TABİ

bugün doktorum dio bu tedavi çok nankör bi tedavi tatlı olduğu kadar çünkü yapacak bişi yok sadece sabırla beklemek varya işte orası hastalarımın en zorlandığı kısım:)))

bugün doktorum dio bu tedavi çok nankör bi tedavi tatlı olduğu kadar çünkü yapacak bişi yok sadece sabırla beklemek varya işte orası hastalarımın en zorlandığı kısım:)))

ya cnm ben bu konuda pek bi cahilim çatlatma iğnei falan. iğneden sonra ne kadar bekleniyo ilişkiye girilmiyo mu ondan sonra

canlarım benim çıkmam lazım hiç farketmemişim konu bebiş olunca zaman çok hızlı geçmiş hepinize iyi geceler tekrar görüşmek dileğiyle bebişli rüyalr:))

ya cnm ben bu konuda pek bi cahilim çatlatma iğnei falan. iğneden sonra ne kadar bekleniyo ilişkiye girilmiyo mu ondan sonra

canım benim iğneden 36 saat ve sonraki günler ilişki olucak ve muhtemelen 8 9 gün sonra ultrason ve test isteyecek doktor ve adet günüm gelmeden mühjdeyi verebilicek biraz karışıkinşallah bunları öğrenmen gerekmeden bebişin gelir

inşallah canım benim sana iyi uykular.. sonra görüşürüz yine

kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor bende geldi pembemsi birkaç damla ama ne olduğunu anlayamadım
yardım edin

Son düzenleme:
kızlar aksam bende kahverengı leke geldı amam başka bıse yok bat mart 30du bu ne anlamadım yaaa cvp lutfen bılgısı olan varmı

kızlar aksam bende kahverengı leke geldı amam başka bıse yok bat mart 30du bu ne anlamadım yaaa cvp lutfen bılgısı olan varmı

iyi akşamlar canım.benim bat 28 5 gün gecikti şimidi de kahverengi akıntım geliyo bende anlamadım.2 günden beri elim kolum kalkmaz oldum şu an bile pc başında uyuyabilirim

herkesin farklı olur arklar ama benim gebeliğimde adet geçikmesinden itibaren karın ve kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrılar olmuştu, bide göbeğimin aşağı kısmı dışarı çıkacakmış gibi,düşecekmiş gibi ağrırdı 5. haftada bendede kahverengi akıntı olmuştu korkulacak bişey değil yani kırmızı berrak akıntılardan çekinin. 12. haftaya kadaradet belirtileri gibi sancılar, gögüslerde hassasiyet falan devam etmişti,Allahım hayırlı bebişler nasib etsin tüm isteyenlere inş.

evet canım haklısın herkesin bir olmuyo çok farklı belirtiler de olabiliyo.benim adetim 5 gün geckti dün açık renkte pembe bı alkıntım oldu şimdide kahverenge dönüştü bilmiyorum niye ama belkide sökülüyodur adetim gelecketir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…