kızlarrr test yapsanızaaaaa ayyyy heyecanlandım yawww
yok canım ya ben 3 .günü yaptım negatifti.bende çook heycanla yapmıştım ama gerisi gelmedi
ya ben tecrübesizim ama şunu biliyorum en azından, kahverengi akıntılar yerleşme kanaması oluyormuş ve adet geciktiği zaman gelirmiş tabi doktora gitmeden de emin olunmaz hayatım inşallah hamilesindir
nihancım adetin kaç gün geciktiki, çubuk testler en erken adet 4-5 gün geçiktikten sonra sonuç veriyo benim o zaman bile silik çıkmıştı, yumurtlama günününde sonuca atkisi oluyo yani diyelimki her ay 1inde adte olluyosun ama geçtiğimiz ay yumurtlaman ayın 16 sında oldu, o zaman adetinde 4 gün sarkarak ayın 4ü yada 5inde olması lazım onun üstünede 4-5 gün ekle 8i falan en erken belli olur heralde:44: ay ne zor işler yahu. Rabbim hesap kitap yapmadan birden veriversin inş. ya
amin inş. canım, aslında ne zaman kafanda bitirirsen o zman oluyo, ben hastanede çalıştım kadın doğum polk. de hamile kontrollerinden birinde kadın dediki 10 yıl uğraştık yumurta çatlatmaydı aşılamaydı olmadı ne zamanki doktor artık yapcak bişey yok ancak tüp bebek dedi bizdede onu yaptırcak para yok bende bıraktım nolcaksa olsun dedim, bi dahaki ay adetim gecikti şimdi hamileyim yani asıl sorun kafada bitiyo, ben şu sperm yokluğu azlığı olayınında pek ciddi bişey olmadığını yine hastanede anladım 32 yaşında hamile kont. biri bigün eşimde gelcek girebilirmi dedi, ben çağrdım işte kadının adını söyleyip içeri ak sakallı bi dede girdi amca kime baktın dedim beni çağırdın ya kızım dedi
Benim BAT yarın kızlar,
test yapmadım hala 2 gün önce negatifti test.
Belirti pek yok,ama akıntım var
Şuanda da hafif bi regl ağrısı var sanki bakalım
iyi akşamlar canım.benim bat 28 5 gün gecikti şimidi de kahverengi akıntım geliyo bende anlamadım.2 günden beri elim kolum kalkmaz oldum şu an bile pc başında uyuyabilirim
Benim BAT yarın kızlar,
test yapmadım hala 2 gün önce negatifti test.
Belirti pek yok,ama akıntım var
Şuanda da hafif bi regl ağrısı var sanki bakalım
ne güzel canım bi mucize olmuş tam ümitler bitti derken allah nasip etmiş vermiş allahım bizede böyle hiç ummadığımız bi anda versin.canım zaten bende kafamdan attım artık hiç takmıyorum umursamıyorum bile. üzülsek sadece kendimize ve sevdiklerimize oluyo elimizdende bişey de gelmiyo ki olmuyosa vardır hikmeti vakti zamanı demek
kızlarr bi yakınımız mecburi bi sezeryan oldu onu gördüm zaten çok fena oldum ,bu bebişlerin doğması var bi de:)))
ben de bu ay cokk rahatim.. Olursa olur olmazsa olmaz...Insallah hep boyle gider de, bat'a yakin strese girmem...
kızlarr bi yakınımız mecburi bi sezeryan oldu onu gördüm zaten çok fena oldum ,bu bebişlerin doğması var bi de:)))
en güzeli canım boşver unut gitsin.ya hayatı kendinize bile bile zehir ediyoruz yaşanmaz hale getiriyoruz hesaplamalarla günlerle aslında hepsi boşş olacağı varsa zaten bi şekilde rabbim onu nasip eder.şimdi ne güzel yavaş yavaş bahar geliyobence bunların tadını çıkaralım bebek bebek diye diye hayatı kaçırıyoruz evliliğimiz zehir oluyo valla
arkadaşımın doğum haberini aldım az önce. prematüre doğmuş ama şuan iyiymiş şükürki
bir iki güne gözümlede görmeye gideceğim. inşallah 9 ay sonrada o beni görmeye gelir
evet canım biraz ağrı sızı oluyo ama sonra bi bakıyosun bebiş kucağında bütün ağrlar geçmiş
walla pek öyle olmadı :)))o yüzden fena dedim:)Şuan öyle diyodur ama o an hiç öyle olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?