ah o kadar haklısınki canım. bende böyle düşünüyorum ama uygulamada problemim var ne yazikki:78:
benim kız kardeşim 2 bebeğinede korunurken hamile kaldı.gel görki benim 6 aydır olmuyor.
walla pek öyle olmadı :)))o yüzden fena dedim:)Şuan öyle diyodur ama o an hiç öyle olmadı :)
Nihacacimmm canim benim, insallah hamilesindirrr...:81::81:
canım yazdığını görmemişim kusura bakma. yok canım ya ben sana başındann beri söylüyodum ümidim yok diye zaten bi kaç güne kadar gelir kırmızılar.ama inşallah senin hamile haberini alırım canım
canım bende sezaryen oldum onun için nasıl bi ağrı biliyorum.sadece o gün ağrıyo ama bebeğimi kucağıma alsaydım eminim bütüm ağrımı unuturdum
Genel anestezide mi daha çok ağrı oluyo,yoksa epiduralde mi çok merak ediorum tecrübesi olan varsa yazabilir mi kızlar..
inşallah bebişin de yoldadır canım..
dediğin gibi oluyor ama üstüne görmede olabilir bat ne zaman
canım yazdığını görmemişim kusura bakma. yok canım ya ben sana başındann beri söylüyodum ümidim yok diye zaten bi kaç güne kadar gelir kırmızılar.ama inşallah senin hamile haberini alırım canım
tatlim neden oyle diyorsunn? insallah hamilesindir.. belli olmaz hicc... insallah kirmizilari gormezsin hicc...
Insallah bende gormem bu ay... Nisani hamile kapatirim...
kızlar bu gün fal baktırdım ama fincana değil öyle yüzüne bakarak anlatan birine herşeyi bildi şok oldum ve bana 3 defa sen hamilesin dedi çok şaşırdım ama sorunlu bir gebelik olucak dedi saat 6 gibi wc ye girdim ve çamaşırımda kahve rengi leke vardı ama bir daha hiç gelmedi ne olabilir acaba yaa bat 29 marttı 1 hafta sonra test yaptır hayırlı sonuç alıcaksın dedi çok heyecanlandım fala inanma ama falsızda kalma demişler ark babasının hastalanıcanı ve hangi gün ölüceğini bilmişti ne dediyse çıkmıştı benimkide çıkıcak mı acaba ne dersiniz :18:
kızlar bu gün fal baktırdım ama fincana değil öyle yüzüne bakarak anlatan birine herşeyi bildi şok oldum ve bana 3 defa sen hamilesin dedi çok şaşırdım ama sorunlu bir gebelik olucak dedi saat 6 gibi wc ye girdim ve çamaşırımda kahve rengi leke vardı ama bir daha hiç gelmedi ne olabilir acaba yaa bat 29 marttı 1 hafta sonra test yaptır hayırlı sonuç alıcaksın dedi çok heyecanlandım fala inanma ama falsızda kalma demişler ark babasının hastalanıcanı ve hangi gün ölüceğini bilmişti ne dediyse çıkmıştı benimkide çıkıcak mı acaba ne dersiniz :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?