Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ah o kadar haklısınki canım. bende böyle düşünüyorum ama uygulamada problemim var ne yazikki:78:

benim kız kardeşim 2 bebeğinede korunurken hamile kaldı. gel görki benim 6 aydır olmuyor.

ama öyle canım o zaman herşeyi bırakalım sabahtan akşama kadar ağlıyalım kendimizi hayattan soyutlayalım.bizi bizden başka kimse teselli edemez.allaha çok şükür umudumuzu yitirmiş değiliz biz duamızı edlim allahımızadan isteyelim oda elbet bi gün hayırlısıyla nasip edecek.allah dua için açan ellerimizi boş çevirmesin

walla pek öyle olmadı :)))o yüzden fena dedim:)Şuan öyle diyodur ama o an hiç öyle olmadı :)

canım bende sezaryen oldum onun için nasıl bi ağrı biliyorum.sadece o gün ağrıyo ama bebeğimi kucağıma alsaydım eminim bütüm ağrımı unuturdum

Genel anestezide mi daha çok ağrı oluyo,yoksa epiduralde mi çok merak ediorum tecrübesi olan varsa yazabilir mi kızlar..

inşallah bebişin de yoldadır canım..

hiç umudum yok canım ama iyi dileğin çok sağol rabbim inşallah sanada en yakın zaman da nasip eder.çok güzel tarifsiz bi duygu insanın ayakları sanki yerden kesiliyo ben o güzel duyuguyu sadece 2 ay yaşayabildim ama inşallah allahım budan sonra devamını getirir

canım ben bu ay incir havuç kürüne başlıcam çok faydasını gören var deneyecem bakalım ne kaybederim ki belki faydasını görürüm.bide duaya başlıcam kızlar salat-ı tefriciye 4444 kez okuyacam allah nasip ederse inşallahhhhh

tatlim neden oyle diyorsunn? insallah hamilesindir.. belli olmaz hicc... insallah kirmizilari gormezsin hicc...
Insallah bende gormem bu ay... Nisani hamile kapatirim...

tatlim neden oyle diyorsunn? insallah hamilesindir.. belli olmaz hicc... insallah kirmizilari gormezsin hicc...
Insallah bende gormem bu ay... Nisani hamile kapatirim...

inşallah canım benim inşallah ay valla ağzından bal damlıyo hepimiz bu ay buraya bizde HAMİLEYİZZZZZ diya yazarız ya

kızlar bu gün fal baktırdım ama fincana değil öyle yüzüne bakarak anlatan birine herşeyi bildi şok oldum ve bana 3 defa sen hamilesin dedi çok şaşırdım ama sorunlu bir gebelik olucak dedi saat 6 gibi wc ye girdim ve çamaşırımda kahve rengi leke vardı ama bir daha hiç gelmedi ne olabilir acaba yaa bat 29 marttı 1 hafta sonra test yaptır hayırlı sonuç alıcaksın dedi çok heyecanlandım fala inanma ama falsızda kalma demişler ark babasının hastalanıcanı ve hangi gün ölüceğini bilmişti ne dediyse çıkmıştı benimkide çıkıcak mı acaba ne dersiniz :18:

vayyyyyy insallah oyledir canimmm....

canım o falcı nerde bulup bizde gidelim.ama inşallah doğru bilmiştir bebeğin seninledir

kızlar nasılsınızzz ??? benim gögüslerim çok agrıyorrr ince ince sızlıyolarr bide pembe pembe ince damarlar varr anlamadım gıttı ılk defa bole bısey oluyorrr

inşallah canım yeterki bilsin msnden görüntülü baktırırım size ama 10 tl yollarsınız öyle bakıyor ben ayarlarım yeter ki çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…