Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

İnşallah canım benim inşallah Allah dualarımızı kabul etsin mübarek günde :)

ay inşallah! gerisini söylemiyorum, seni çok fazla ümitlendirmekten korkuyorum. akşam olsa çabucak

Sen gerisini deme anladım benAyyy hadi inş. yaaaaa Allahım lütfen bize bebişlerimizi hediye ettttDaha fazla ağlatma yarabbim beni onu o kadar çok istiyorum ki şuan göz yaşlarımdann anlaşılıyor bu zaten yalnızlığımı onunla doldur yarabbimmmmKızlar biliyorum hepimiz çok istiyoruz hepimizin istekleri türlü türlü ama ben onu yalnızlığımı dindirsin bana yoldaş olsun diye çok istiyorummmmm

canım benim ya ağlama sakın emin ol seni bizden başka anlayan olmaz inşallah hamilesindir canım şuan ezan okunuyor okunan ezanların yüzü suyu hürmetine,mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah canım emin ol dualarımız seninle inan ben sendende heyecanlıyım akşama güzel haberlerini duyacaz inşallah hep beraber sevinçten ağlıycaz seninle beraber

artık yalnız değilsin, biz varız ama tabi bebişin yerini asla tutamayız, inşallah senin kalbinde onun için kurduğun tahta çabucak gelir oturuverir)) gel bebiş gel çabuk gel

Benim de beklenen adet tarihim

12.03.2011 de

Bugün 14. günüm

Bügün ovulasyon testi yaptim ve cift cizgi tam belirgin cikti

kızlar geldim sonunda eve hemen netin başına işten gelene kadar meraktan çatladım.2.5 saat var daha meraktan öleceğim.hayırlı haberlerle inşaallah.söylenen şeyler çok oluyor.milletin ağzı durmuyo maalesef.bizde evleneli 1.5 sene oldu.milletin lafı yetti eşimi de hastaneye sürükledim sonunda.bişey çıkmadı bendede ondada.klomen kullanıyorum şimdi hızlandırmak için süreci.son günü klomenin hayırlı rabbimden hepimiz için ama sözler çok batıyor gerçekten.

sağol canlarım yaa....Ben 9 ay önce zorluklarla evlendim eşimle sevgiliydik ve nişan yaptık annem kansere yakalandı yatağa düştü 1,5 sene çekti eridi resmen kadın gözlerimizin önünde daha 44 yaşındaydı ve dr lar ümidi kesti bizde hemen nikah yaptık annem görsün diye anlayacağınız herşey arar topar oldu herşeyim tam oldu ama hiçbişeyde büyük mutluluğu yaşayamadım eşime aşığım o dünyada tek bneim için evlendik annemi kaybettik doğum gününde 45 yaşına giremeden öldü annem yapayalnız kaldım o yüzden bebeişimi çok istiyorummm o yüzden ağlıyorummm

ben 1 yil hap kullandim ocakta hap almayi biraktim martta tam 3 ay olucak korunmayali bakalim normalde dr. hemen hamile kalabilirsin dedi ama 2 aydir olmadi birsey bakalim bu 3. ayimizda ne olucak merak ediyorum dogrusu

canım arkadaşım başın saolsn anne çok farklı benimde eşim senin gibi baba vefat etmiş,anne vefat etmiş,kardeşi yok.bu bebişi bu yüzden çok istiyorum canından bir parça olsun diye.elimizden ne gelirki sabredip tevekkül etmekten başka.ağlama arkadaşım herşey yoluna girer inşaallah.

Sağol canım herkeste var dedim ya istekler ağlamamk için kendimi tutuyorum ama olmuyor içimde ümitsizlik var olumsuz çıkacakmış gibi...
Erkekler genelde birilerini arayıp dertleşmezler o yüzden bayanlara daha zor oluyor...Düşünsene bişey olunca annemi arayayım diyorum ama yokkkkk....Malesef bi internet bi ben çevrem çok ama anne gibi olmuyor kötü bile olsa anne oluyor...Bende sizler gibi bir an önce anne olmak istiyorummm

Tatlım benim ya benide ağlattın Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin...
Allahım daha fazla ağlatmasın seni inşallah kavuştursun bebeğine ben inanıyorum arkadaşım senin güzel haberlerini alacağız akşama sen çok iyi ve güzel bir anne olacaksın canım benim hadi ağlama gözünden akan yaşların sebebi mutluluktan olsun

hayatım, ALLAH rahhmet eylesin annene, nurlarda yatsın, inşallah kızı hamiş olunca o da sevinecektir. Annesizlik zor, bunu ancak annesini kaybedenler anlar. ALLAH sabır versin bitanem, İnşallah bugün güzel haberini alırız. Bi nebze acın diner inşallah!

allahım şu cuma günü hürmetine dualarımızı kabul eyle ya rabbim.umutsuz olma bitanem haklısın anne gibi kimse olamaz eşimde kapalı kutu dediğin gibi hiç paylaşmıyor ama ne kadar özlediğini hissedebiliyorum.ama eşim için ben senin içinde eşin var ve inşaallah yuvamız bir bebekle taçlanır.

Bugünlerde çok duygusalım tutamıyorum kendimi helede bi müzik açayım anında açılıyor benim musluklar inş. canım dualarımız hepimiz için....Allah kimseyi ağlatmasın eğer hayırlısıysa kavuşalım evlatlarımıza...iyiki varsınızzzzz

canım malesef öyle insanlara çocuk düşünmüyoruz diyosun sonra duyuyosunki çocukları olmuyo o yüzden öyle diyorlar biz 2009 kasımda evlendik 2010 kasımda korunmayı bıraktık aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama o da dış gebelikti bu ikinci denememiz Rabbimden tek dileğim o acıyı birdaha yaşatmasın ne bana nede başklarına tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin çok zor gerçekten ben hamile olduğumu öğrendiğimden ameliyata kadar geçen o 3 haftalık süreçte neler yaşadım hiç kimse bilemez kimse senin psikolojine bakmıyoki ağzı olan konuşuyor biz önümüze bakalım inşallah bu ay herkesden güzel haberler alacağız :)

Canlarımmm yaaa inanın çok mutlu oluyorum birbirimize duyduğumuz sevgi bağı için....Allah bu dostluğumuzu bozmasın hiçççç....Ben olumlu sonuç almasamda sizlerin olumlu sonuçlarıda beni çok mutlu edecektir hadi arkadaşlar büyük atak istiyorum bu topiktennnn

sende iyiki varsın canım kafanı rahat tutmaya çalış sen pozitif düşün birde selavatı şerife çek bol bol iki selavatı şerife arasındaki dualar redolunmazmış inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…