İnsanlar bazen öyle konuşurlar, aldırma, kafana da takma, inşallah yakında hamile kalırsın da kapı gibi ultrason kağıdını gözlerine sokusokuverirsin. ALLAHIM en yakın zamanda isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah!
ay inşallah! gerisini söylemiyorum, seni çok fazla ümitlendirmekten korkuyorum. akşam olsa çabucak
Sen gerisini deme anladım ben Ayyy hadi inş. yaaaaa Allahım lütfen bize bebişlerimizi hediye etttt Daha fazla ağlatma yarabbim beni onu o kadar çok istiyorum ki şuan göz yaşlarımdann anlaşılıyor bu zaten yalnızlığımı onunla doldur yarabbimmmm Kızlar biliyorum hepimiz çok istiyoruz hepimizin istekleri türlü türlü ama ben onu yalnızlığımı dindirsin bana yoldaş olsun diye çok istiyorummmmm
insanoğlu böyle iştee..
Sen gerisini deme anladım ben Ayyy hadi inş. yaaaaa Allahım lütfen bize bebişlerimizi hediye etttt Daha fazla ağlatma yarabbim beni onu o kadar çok istiyorum ki şuan göz yaşlarımdann anlaşılıyor bu zaten yalnızlığımı onunla doldur yarabbimmmm Kızlar biliyorum hepimiz çok istiyoruz hepimizin istekleri türlü türlü ama ben onu yalnızlığımı dindirsin bana yoldaş olsun diye çok istiyorummmmm
canım benim ya ağlama sakın emin ol seni bizden başka anlayan olmaz inşallah hamilesindir canım şuan ezan okunuyor okunan ezanların yüzü suyu hürmetine,mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah canım emin ol dualarımız seninle inan ben sendende heyecanlıyım akşama güzel haberlerini duyacaz inşallah hep beraber sevinçten ağlıycaz seninle beraber
Benim de beklenen adet tarihim
12.03.2011 de
Bugün 14. günüm
Bügün ovulasyon testi yaptim ve cift cizgi tam belirgin cikti
sağol canlarım yaa....Ben 9 ay önce zorluklarla evlendim eşimle sevgiliydik ve nişan yaptık annem kansere yakalandı yatağa düştü 1,5 sene çekti eridi resmen kadın gözlerimizin önünde daha 44 yaşındaydı ve dr lar ümidi kesti bizde hemen nikah yaptık annem görsün diye anlayacağınız herşey arar topar oldu herşeyim tam oldu ama hiçbişeyde büyük mutluluğu yaşayamadım eşime aşığım o dünyada tek bneim için evlendik annemi kaybettik doğum gününde 45 yaşına giremeden öldü annem yapayalnız kaldım o yüzden bebeişimi çok istiyorummm o yüzden ağlıyorummm
canım arkadaşım başın saolsn anne çok farklı benimde eşim senin gibi baba vefat etmiş,anne vefat etmiş,kardeşi yok.bu bebişi bu yüzden çok istiyorum canından bir parça olsun diye.elimizden ne gelirki sabredip tevekkül etmekten başka.ağlama arkadaşım herşey yoluna girer inşaallah.
sağol canlarım yaa....Ben 9 ay önce zorluklarla evlendim eşimle sevgiliydik ve nişan yaptık annem kansere yakalandı yatağa düştü 1,5 sene çekti eridi resmen kadın gözlerimizin önünde daha 44 yaşındaydı ve dr lar ümidi kesti bizde hemen nikah yaptık annem görsün diye anlayacağınız herşey arar topar oldu herşeyim tam oldu ama hiçbişeyde büyük mutluluğu yaşayamadım eşime aşığım o dünyada tek bneim için evlendik annemi kaybettik doğum gününde 45 yaşına giremeden öldü annem yapayalnız kaldım o yüzden bebeişimi çok istiyorummm o yüzden ağlıyorummm
Sağol canım herkeste var dedim ya istekler ağlamamk için kendimi tutuyorum ama olmuyor içimde ümitsizlik var olumsuz çıkacakmış gibi...
Erkekler genelde birilerini arayıp dertleşmezler o yüzden bayanlara daha zor oluyor...Düşünsene bişey olunca annemi arayayım diyorum ama yokkkkk....Malesef bi internet bi ben çevrem çok ama anne gibi olmuyor kötü bile olsa anne oluyor...Bende sizler gibi bir an önce anne olmak istiyorummm
Tatlım benim ya benide ağlattın Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin...
Allahım daha fazla ağlatmasın seni inşallah kavuştursun bebeğine ben inanıyorum arkadaşım senin güzel haberlerini alacağız akşama sen çok iyi ve güzel bir anne olacaksın canım benim hadi ağlama gözünden akan yaşların sebebi mutluluktan olsun
kızlar geldim sonunda eve hemen netin başına işten gelene kadar meraktan çatladım.2.5 saat var daha meraktan öleceğim.hayırlı haberlerle inşaallah.söylenen şeyler çok oluyor.milletin ağzı durmuyo maalesef.bizde evleneli 1.5 sene oldu.milletin lafı yetti eşimi de hastaneye sürükledim sonunda.bişey çıkmadı bendede ondada.klomen kullanıyorum şimdi hızlandırmak için süreci.son günü klomenin hayırlı rabbimden hepimiz için ama sözler çok batıyor gerçekten.
Bugünlerde çok duygusalım tutamıyorum kendimi helede bi müzik açayım anında açılıyor benim musluklar inş. canım dualarımız hepimiz için....Allah kimseyi ağlatmasın eğer hayırlısıysa kavuşalım evlatlarımıza...iyiki varsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?