Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

evet canım öyle gerçekten bir köyde öğretmenim ve dedikodudan geçilmiyor valla her gören bebek varmı diyor laf yetiştir işin yoksa.içim acıyor ama kimseyi kırmayım diyorum ama benim kalbim paramparça.allah kimseyi böyle sınamasın çok güç kardeşimin 2 yaşındaki kızını görenler hala yokmu diyorlar.zor ggerçekten hemde çok.inşaallah bu ay hepimizin bebişi gelir bekletmeden.

Kızlar, hadi toparlanın bakiim, daha fazla ağlamak yok, duygularımızı paylaşmak güzeldir ama yaralarımızı eşip de kendimizi üzmeyelim olurmu? Hamile adaylarısınız, kızlar , strese, üzüntüye yer yok hayatımızda. Bebiş istiyorsak üzülmek yok , canlarım benim, anlaştıkmı?

inşallah canım ya inşallahhhhhhhhhhhhhhh

dimi nihalcim strese girip bebişlerimizide üzmeyelim bir su damlası içimizde can oluyor Rabbimin en büyük lütfu kadınlar için hepimizin iiçine bir melek konsun inşallah

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnn.benim içinde hepiniz ayrı ayrı önemlisiz cidden.herşeyi birlikte yaşayalım inşaaallah bebişimizin haberini,mutluluğumuzu,duygularımızı.ataklar başlasınnnnnnn

seni biz çok iyi anlıyoruz canım kulağını tıka boşver stres bebişlerimize iyi gelmez bigün göbişimiz kocaman dolanacaz ortalıkta inşallah

seni biz çok iyi anlıyoruz canım kulağını tıka boşver stres bebişlerimize iyi gelmez bigün göbişimiz kocaman dolanacaz ortalıkta inşallah

inşaallah bitanem inşaallah siz olmasanız zaten çok zordu şükür sizler gibi dostlarım var.bizi ancak biz anlarız.ama evet üzülmek yok artık gülmek mutlu haberler duymak varrrr.haydi bebişler gelin artık annelerinizeeeeee.

Kızlar dayanamayıp 6 ya çeyrek kala arayacağım polikliniği....İlk burada paylaşacağım akşama menümde güzel eşime güzel bir sürpriz yaparım inş...

Az kaldı geliyorlar canım inşallah kavuşacaz meleklerimize cennet kokularını doya doya çekecez içimize

Acaba bundan sonra amannnn neydi de doğurdum ben bu çocuğu dermiyiz yaramazlıklarındaaa

Ayyy canım ne desem boşşş negatif hayal ediyorum pozitif çıkacak gibi geliyor içimden pozitif hayal ediyorum negatif çıkacak gibi geliyorrrr.....kafayı yicem ya kadar(((((((((((((

amaaaaaaaaaaaaan boşver en iyisi. bu saatten sonra sonucun değişeceği yok ya.. varsa var yoksa yok...

Acaba bundan sonra amannnn neydi de doğurdum ben bu çocuğu dermiyiz yaramazlıklarındaaa

yaramazlıklarına kızabiliriz ama niye doğurdum demem diyemem Ameliyattan sonra odama çıktığımda doğum yapanlar katına almışlardı(aslında çok yanlış) yan odadan bebek sesleri geldikçe benim için parçalandı açık karın ameliyatı oldum (sezeryan) inan acısı bile aklıma gelmedi kalbimdeki acı daha büyüktü yanımda bebek yatağı vardı eşim çıkarttırdı kimsenin yanında ağlamadım hep geceleri ağladım sessizce Rabbim beni bebeğime kavuştursun asla böyle bir şey demem

demeyiz bitanem o bile güzel görünür sanırım.ben yeğenime bile kızamıyorum cadı yaramazlıkta yapsa bişey yapıyor yumuşatıyor.

Ayyy cadıların yaramazlığı deyince size bişey anlatayım kızlar birazda olsa gülelim....

Bi tanıdığımın yeğeni vardı o gün çok yaramazlık yapmış çok huysuzlaşmış(3 4 yaşlarında)Hadi teyzecim gel uyuyalım birazcık demiş...Götürmüş yatağa zorla tabi çocuk mızmızlanmaya devam hırçın cokta sevimli bişey....Hadi kuzum beraber dua edip uyuyalım demiş teyzesi aralarındaki diyalog şöyle:

(teyzesi)Yattım allah
(çocuk hemen bağırıyo)YATMICAMMMM
(Teyzesi)Kalktım allah
(çocuk bağırıyo)KALKMICAMMMM
(Teyzesi)Nur içinde yatır allahh
(çocuk bağırıyo)YATIRMASIN YAAAAA....diyee bağırarak kaçıyo tanıdığın ellerinden muzurluğa devam ediyorrr

Odaya gidiyor tizeeee şen duaya devam ittt men geliyom demiş...koptuk yaaa anlatım tarzıylaaa

iyi düşünelim iyi olsun bitanem geçmişi geride bırakırız inşaallah allahım birgün bizimde kucağımızı doldursun.bu ay bize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin bebişlerimiz gelsinnnnnnnnnn.

demeyiz bitanem o bile güzel görünür sanırım.ben yeğenime bile kızamıyorum cadı yaramazlıkta yapsa bişey yapıyor yumuşatıyor.

evet, aynen öyle olur, ne kadar çocuklarımızın yaramazlığına kızsak da, kızgımız bir kaç saniyeden fazla süremez, çünkü onlar bizim canlarımız, bizden bir parça (yani olursa olucak inşallah) ay kıyamam ben onlara, yenidoğan bebeği kucağıma ble almaya korkuyorum ben, biyerine bişey olur diye korkuyorum. çok zayıf ve korunmasız oluyorlar, ayyy, ALLAHIM hepimize yenidoğan bebeklerimizi kucağımıza alıp emzirmeyi nasip etsin inşallah!

Aminnnnnnnnnnnnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…