canım malesef öyle insanlara çocuk düşünmüyoruz diyosun sonra duyuyosunki çocukları olmuyo o yüzden öyle diyorlar biz 2009 kasımda evlendik 2010 kasımda korunmayı bıraktık aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama o da dış gebelikti bu ikinci denememiz Rabbimden tek dileğim o acıyı birdaha yaşatmasın ne bana nede başklarına tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin çok zor gerçekten ben hamile olduğumu öğrendiğimden ameliyata kadar geçen o 3 haftalık süreçte neler yaşadım hiç kimse bilemez kimse senin psikolojine bakmıyoki ağzı olan konuşuyor biz önümüze bakalım inşallah bu ay herkesden güzel haberler alacağız :)
Canlarımmm yaaa inanın çok mutlu oluyorum birbirimize duyduğumuz sevgi bağı için....Allah bu dostluğumuzu bozmasın hiçççç....Ben olumlu sonuç almasamda sizlerin olumlu sonuçlarıda beni çok mutlu edecektir hadi arkadaşlar büyük atak istiyorum bu topiktennnn
Kızlar, hadi toparlanın bakiim, daha fazla ağlamak yok, duygularımızı paylaşmak güzeldir ama yaralarımızı eşip de kendimizi üzmeyelim olurmu? Hamile adaylarısınız,kızlar , strese, üzüntüye yer yok hayatımızda. Bebiş istiyorsak üzülmek yok , canlarım benim, anlaştıkmı?
Canlarımmm yaaa inanın çok mutlu oluyorum birbirimize duyduğumuz sevgi bağı için....Allah bu dostluğumuzu bozmasın hiçççç....Ben olumlu sonuç almasamda sizlerin olumlu sonuçlarıda beni çok mutlu edecektir hadi arkadaşlar büyük atak istiyorum bu topiktennnn
evet canım öyle gerçekten bir köyde öğretmenim ve dedikodudan geçilmiyor valla her gören bebek varmı diyor laf yetiştir işin yoksa.içim acıyor ama kimseyi kırmayım diyorum ama benim kalbim paramparça.allah kimseyi böyle sınamasın çok güç kardeşimin 2 yaşındaki kızını görenler hala yokmu diyorlar.zor ggerçekten hemde çok.inşaallah bu ay hepimizin bebişi gelir bekletmeden.
seni biz çok iyi anlıyoruz canım kulağını tıka boşver stres bebişlerimize iyi gelmez bigün göbişimiz kocaman dolanacaz ortalıkta inşallah
inşaallah bitanem inşaallah siz olmasanız zaten çok zordu şükür sizler gibi dostlarım var.bizi ancak biz anlarız.ama evet üzülmek yok artık gülmek mutlu haberler duymak varrrr.haydi bebişler gelin artık annelerinizeeeeee.
Kızlar dayanamayıp 6 ya çeyrek kala arayacağım polikliniği....İlk burada paylaşacağım akşama menümde güzel eşime güzel bir sürpriz yaparım inş...
Kızlar dayanamayıp 6 ya çeyrek kala arayacağım polikliniği....İlk burada paylaşacağım akşama menümde güzel eşime güzel bir sürpriz yaparım inş...
Az kaldı geliyorlar canım inşallah kavuşacaz meleklerimize cennet kokularını doya doya çekecez içimize
Acaba bundan sonra amannnn neydi de doğurdum ben bu çocuğu dermiyiz yaramazlıklarındaaa
Ayyy canım ne desem boşşş negatif hayal ediyorum pozitif çıkacak gibi geliyor içimden pozitif hayal ediyorum negatif çıkacak gibi geliyorrrr.....kafayı yicem ya kadar(((((((((((((
Acaba bundan sonra amannnn neydi de doğurdum ben bu çocuğu dermiyiz yaramazlıklarındaaa
demeyiz bitanem o bile güzel görünür sanırım.ben yeğenime bile kızamıyorum cadı yaramazlıkta yapsa bişey yapıyor yumuşatıyor.
yaramazlıklarına kızabiliriz ama niye doğurdum demem diyemem Ameliyattan sonra odama çıktığımda doğum yapanlar katına almışlardı(aslında çok yanlış) yan odadan bebek sesleri geldikçe benim için parçalandı açık karın ameliyatı oldum (sezeryan) inan acısı bile aklıma gelmedi kalbimdeki acı daha büyüktü yanımda bebek yatağı vardı eşim çıkarttırdı kimsenin yanında ağlamadım hep geceleri ağladım sessizce Rabbim beni bebeğime kavuştursun asla böyle bir şey demem
demeyiz bitanem o bile güzel görünür sanırım.ben yeğenime bile kızamıyorum cadı yaramazlıkta yapsa bişey yapıyor yumuşatıyor.
evet, aynen öyle olur, ne kadar çocuklarımızın yaramazlığına kızsak da, kızgımız bir kaç saniyeden fazla süremez, çünkü onlar bizim canlarımız, bizden bir parça (yani olursa olucak inşallah) ay kıyamam ben onlara, yenidoğan bebeği kucağıma ble almaya korkuyorum ben, biyerine bişey olur diye korkuyorum. çok zayıf ve korunmasız oluyorlar, ayyy, ALLAHIM hepimize yenidoğan bebeklerimizi kucağımıza alıp emzirmeyi nasip etsin inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?