Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım geçmiş olsun. ne yaptın gittinmi doktora. sonucunu yaz bize. umarım bebişin seni bırakmaz.

kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.

canım sanada geçmiş olsun. ben ne kadar üzüldüm seni düşünemiyorum.. sebebi neymiş canım doktor ne dedi? lütfen canını sıkmamaya çalış. ne kadar çabuk toplanırsan o kadar çabuk tekrar başlarsın çalışmalara.

ikinizde umutsuzluğa kapılmayın. Allahım gönlünüze göre versin tez zamanda bebişleriniz kucaklarınız doldursun bu üzüntüyü unuttursun inşallahhh...

neşelikız ve derya çok üzüldüm kızlar geçmiş olsun ....Allah şifa versin........

kızlar bende hasta oldum bugün beni de eklyebilirsiniz listeye.....ben bugün doktara muayene olacaktım adetken muayene oluyor mu olmuyor mu okanuda bir bilginiz var mı gitsem boşa mı gitmiş olurum.......

bende bu ayda olmassa bi muayene olmak istiyorum istedigim iki sey var biri hormonlarima bakilmasi ikinciside yumurtalamamin olup olmadigi cok endiseleniyorum engel olamiyorum kendime aklima hep kotu seyler geliyor. Ozellikle okuyup bilgi sahibi oldukca dahada cok kuruyorum galiba:26: Merak ettigim hormon testi ve yumurtalik kontrolu yada takibi adetliykenmi oluyor yoksa adetten sonrami kizlar bilen varmi aranizda

Canim seni bulamadim listede... Hic eklememismiydik seni?:26:

hormon testi adetin 3. günü oluyor. ama öncesinde gidip hormon testi yaptıracam demen gerekebilir.

ultrasonada adetliyken alıyorlar. ben 4. günü gittim aldılar adet olduğum halde. birşey değişmiyor yani.
ben devlete gitmiştim. prezevatif takıyorlar zaten kamerasına. o yüzden bir farkı omuyor

gidebilirsiniz

epey anne adayı var bizde gebeleniriz inşşşşşşş

canım yaaaa derya ya çok çok üzüldüm benimde korkularımın başında gebe kalıp sonra kaybetmek maalesefki yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum derya yı

geçmişe bakmasaydım keşke moralim altüst oldu neşelikız noldu son durum

şimdi gördüm canım mesajını.. buyur sor tabii

canım sen bende intihap var demiştin önceki mesajlarda...

bu intihabı doktormu söyledi sana. ben 1 hafta önce gittim bişey demedi ama olabilirmi? adetetim bitti şimdi ilişkiden sonra tuhaf bir koku oluyor bende? bu intihap nasıl kokuyor. bana bir bilgi versen gülüm.:78:

canım ben evlendikten bir kaç gün sonra, ilişki esnasında ilişkinin başında aşırı ağrım olmaya başlamıştı.
bazen de durduk yere birden sızı saplanıyordu.
hani yeniyken dikkat etmek gerekirmiş ya ben edememişim demek ki :78:
akıntım çok olurdu bir de o ağrıdan sızıdan şikayetlerim devam edince 1 aylık evliyken doktor yolu göründü bana :94:
yoksa öyle koku filan yoktu
muayene etti doktor ( alttan )
'' ooo çok iltihabın var senin '' diyerekten 1 fitil 1 hap ve 1 tüp te kremi elime tutuşturup gönderdi :97:
ilaçlarım bitince gidecektim güya.. çok bekler

şimdi 8 aylık evliyim ama hala daha ağrım olur o yüzden de sanırım yine iltihap var bende :97:
soğan kürüne başlamayı düşünüyorum bu yüzden

benimde 1-2 aydır bir ağrım var sorma gitsin. bide şimdi bu koku kafamı karıştırdı. ama öle çok akıntım olmuyor. bende alltan muayne oldum.. (malesefki ) ama bana intihap demedi. olsa söylerdi heralde. soğanı bende içecem 1-2 gün sonra. bendeki pco için ama. intihap varsada söker heralde. o zaman anlarım varmı yokmu:97:

çok teşekkürler ve sanada geçmiş olsun tatlım. ilk günlerde bunu yaşamak çok utandırır insanı eminimki

üff ya ne bu kadınların çektiği.. hergün yeni birşey duyuyorum hepside kadınların başına geliyor.

kızlar mrb,benimde okuyunca geçmişi canım sıkıldı deryam çok üzüldüm arkadaşım ama üzülme nolur rabbim en kısa zamanda saglıklı bir hamilelik nasip edicek inşallah...neşelkız da son durum belli değil sanırım umarım bi şekilde önlerler bebeğin düşmesini inşalah tehlikeli bir kanama değildir..güzel bi haberle döner inşallah

secraamway canım ben bugun kırmızıları gordum benım bat 6 oldu lıstede deyıstırırsen sevınırım

ferosbodrum, canim degistirdim.. 6 Mayis'a... Mayisi kastettin degil mi?:26:

geçmişe bakmasaydım keşke moralim altüst oldu neşelikız noldu son durum

aynen canim.. Ben de bugun alt ust oldum.. Canim sIkIldi, neselikiz ile deryaya... Allah en kisa zamanda yeniden nasip eder insallah... En kotusu de bu herhalde... O kadar sevindikten sonra boyle bir uzuntu....:97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…