Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kizzzlar, asagida gorunuyorsunuz ama aslinda yokmusunuz? :26:

Birsey sorcam, bugun sag kalca kemigim civarinda bir agri var... Surekli degil ama, ara ara cok artiyor, ara ara geciyor... Boyle birsey yasayan oldu mu aranizda hic?:97::97:

neşeli kız ve deryam üzülmeyin Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin sağlıklı akıllı çocuklar verisn inş.. Dün öğrendim bi arkadaşım 6 aylık hamileymiş ve bebeği down sendromluymuş çok üzüldüm ve korktumda çünkü bu sendromun kime ne zaman geleceği hiç belli değil 1000de bir ihtimalle bebekte olma durumu var ve bence çok yüksek bi ihtimal bu... O yüzden şükredin sağlıksız bebeklere sahip olacağınıza sağlıklı bebeğe geç sahip olalım Allahım bizi bebeğimizle sınama yarabbim çok zor bi durum gerçekten

secraamway canım dün doktor alttan muayene ettiğinde yumurtlaman olmamış bu ay dedi..sebepsiz yani..bir sorunum yokmuş..gittiğim doktor baya meşhur bir prof. bana test falan da yapmadı sadece muayene etti..hatta benim sol yumurtalık yukarı çekilmiş onu göremedi..bilemiyorum canım ama her ay yumurtluycaz diye bir kural da yok..ben bu konuyu araştırıcam işte..ayrıca dediğim gibi yumurtlama olmadığı için adetim geç gelmiş..bu ayki kanaman az olabilir dedi buna bağlı olarak..
ben bu ay yakı kullanıcam.bel bölgesini ısıttığı için yumurta çatlasın diye..umarım bu sefer benim kızlar yumurtlar.

canım üzülme nolur yaaa allahım sana sağlık sıhhat versin gelir nasıl olsa bebişin inşaallah bişey yoktur gülüm sağlam duruyordur bebişin göbüşünde.

neşelikız ve derya arkadaşlarım üzülmekte haklısınız ama kendinizi de çok yıpratmayın çünkü yeni bebekleriniz için moralinizin iyi olması gerek.ben de bir düşük yaptım erken düşüktü ve doktor bu erken düşüklerin kromozom bozukluğundan dolayı olduğunu söyledi..yani hasta bebekleri vücut mükemmel olmadığı için atıyormuş..üzüntünüzü çabuk yenmelisiniz.. bence benim gibi 3 ay ara vermeden direk çalışmalarınızı yapın..

kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.

canım çok geçmiş olsun yaaa bugün hep kötü haber alıyorum bir açtım şok.allahım sana sağlık versin inşaallah birdaha yaşatmasın ve en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin birtanem.yanındayız herzaman.

Parrhisiacim adetin ne kadar gec gelmisti canim benimde gecen ay 2 gun kadar gecikti ve cok berrak kirmiziydi azdi ayrica parcalar vardi. Benimdemi acaba gecen ay yumurtlamam olmamisti diye dusundum simdi. Yakı yumurta catlasin diyemi yakiliyor canım ne zaman yapistircaksin cokmu soru sordum canim ya kusuruma bakma endiseliyim bu ay nedense

valla tatlım benim 6 gün falan gecikmişti adetim ama doktor muayene sırasında rhim zarının ince olduğunu eğer yumurtlama olsaydı kalın olucağını söyledi..adetin de ondan gecikmiştir dedi..senin öyle olmayabilir.
yakıyı ise burdan duydum..bazıları denemiş ve hemen çocuğu olmuş falan..ben senden daha endişeliyim güzelim..5 kez denedik..yumurta olmayışı ayrı dert oldu..ama bu ay inşallah yumurtlarım..bunun için de böğürtlen kökü deniycem.

ayrıca benim adetim ilkinde pembe geldi açık renkli sonra az kahve sonra da kan kırmızısı..bayağıda çok geldi..

Kızlar cok üzüldüm yaaa üzülmeyın nolur Hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah o yüzden çalışmalara devam umutsuzluk yok,Allahın izniyle bızde anne olucazzzzzzzzzzz
2.gündür topıge dogru duzgun gıremedım hamiş haberlerını alayım dıye girdimki bebişlerimiz teyzelerını bırakmışlar Sağlık olsun önemlı olan bu napalım

canım ben hiç böyle birşey yaşamdım siyatik gibi birşey olabilir yada havadan olabilir ayağını belini sıcak tut bence.

Cok saol karyaaacimmmm , hemen arastirdim siyatigi kalcanin arka tarafina agri girer yaziyor.. Benim arka tarafta degil, ondeki kemige giriyor.. bacagimin ustu hemen....

Tugcecimmm, aminnnn, insallahh.. ben hemen arastirayim o topici....

Canım çok haklısın... Benimde 16 haftalıkdı... ödem olduğu için drların hepsi alınması yönünde karar verdiler... CVS yapıldı... Bişey çıkmadı... Bebek alındıktan sonra down sendromu olduğu çıktı... o 1000de bir ihtimal denk geldi canım... Bizim taşıyıcı olup olmadığımıza bakıldı... Taşıyıcı değilmişiz...Bi sonraki hamilelikde tekrarlama ihtimali yine 1000de bir... Aslında bizim şanssızlık içinde şans oldu... Erken tesbit edildi.. Hazırlık yapıp, bunları yaşamak daha da zor...

O nedenden dolayı bütün dualarım Allah hayırlısını, sağlıklısını versin diye, zaten bebekde sorun var ise drlar düşmesi daha iyi diyorlar...

Neşelikız---- Deryacımmmm üzülmeyin.... Hep beraber hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye dua edelim....

Bazen bizim için üzücü olan olayların içinde bir hayır vardır.... En önemlisi moral... Moralimiz ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur...

kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.

Hayat böyle işte.Bir seviniyoruz bir üzülüyoruz.Deryacım canım inan çook üzüldüm.Ben böyle bir şeyi hiç yaşamadım ama yaşamış kadar canım yandı okuyunca.Ne olur çok sıkma canını.Umarım en kısa zamanda yine mutlu haberler alırsın.

Neşelikız canım umarım bebişin hala seninledir.Çok merak ediyorum.Umarım güzel haberler verirsin bizlere.

Kizlar, cok uzuldum... Deryaya ne yazacagimi bilemedim...
Neselikizin durumu kesin degil diye onun durumunu degistirmedim.. Insallah hamileligi devam eder...

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan tarihi ??? mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 | 29 | 12 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
busra_17 | 24 | 19 Mart | Nisan tarihi ??? xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz?? kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan tarihi ???
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart | bekliyoruz???
kad_er| ?? | 25 Mart | bekliyoruz??? 9papatya | 31 | 25 Mart | Nisan tarihi ???
tugcemavi| 24 | 25 Mart | bekliyoruz???
ysmglr | 28 | 26 Mart | bekliyoruz???
nazooooo| 25 | 28 Mart | bekliyoruz???
sezen75| 27 | 28 Mart | bekliyoruz??? deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
pocapoca | 27 | 29 Mart | Nisan tarihi ???
vasfiyeee | 21 | 29 Mart | bekliyoruz??? neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 30 Mart |
tubaerkan | 26 | 30 Mart | bekliyoruz bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
gida_pinar | 25 | 31 Mart | bekliyoruz atlanta | 26 | 31 Mart | Nisan tarihi ??? dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
pembiq | 28 | 2 Nisan| bekliyoruz
meltemali | ?? | 3 Nisan| bekliyoruz
missvikvik | 25 | 4 Nisan| bekliyoruz
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz
Alisaa | 29 | 6 Nisan| bekliyoruz
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
selin7 | ?? | 10 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
han0144 | ?? | 12 Nisan
kayyum | ?? | 13 Nisan
nefsim | 26 | 13 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
peri_m | 25 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
azra3434| 30 | 19 Nisan
muhasebe75| 35 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
hakem | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
tirilaylom | 28 | 21 Nisan
leplepi | 21 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
sentez | 27 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 26 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| ?? | 5 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
|||

Son düzenleme:
Screamaway canım istersen şimdilik hiçbir şey yazma o üzgün suratı da kaldır ama ne olur.O çok üzücü.Derya biraz kendini toplayınca gelir aramıza.Tabi üzülmüştür ama yoluna da devam eder bence.Yani batını verir.Onu yazarız olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…