Screamaway canım bugün çook çok üzgünüm,listeden benim hamileliğimi siler misin?Çünkü dün kanamam başladı,galiba düşük yapıyorum,bu öğlen doktora gidicem zaten ama bi şey değişmicek nasılsa:-(((
Neden böyle oldu anlayamıyorum,idrar testim kan testim pozitifti geçen hafta,günüm de geçmişti ama nasip değilmiş kızlar,hoşçakalın...:-(((
kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.
secraamway canım dün doktor alttan muayene ettiğinde yumurtlaman olmamış bu ay dedi..sebepsiz yani..bir sorunum yokmuş..gittiğim doktor baya meşhur bir prof. bana test falan da yapmadı sadece muayene etti..hatta benim sol yumurtalık yukarı çekilmiş onu göremedi..bilemiyorum canım ama her ay yumurtluycaz diye bir kural da yok..ben bu konuyu araştırıcam işte..ayrıca dediğim gibi yumurtlama olmadığı için adetim geç gelmiş..bu ayki kanaman az olabilir dedi buna bağlı olarak..
ben bu ay yakı kullanıcam.bel bölgesini ısıttığı için yumurta çatlasın diye..umarım bu sefer benim kızlar yumurtlar.
Parrhisiacim adetin ne kadar gec gelmisti canim benimde gecen ay 2 gun kadar gecikti ve cok berrak kirmiziydi azdi ayrica parcalar vardi. Benimdemi acaba gecen ay yumurtlamam olmamisti diye dusundum simdi. Yakı yumurta catlasin diyemi yakiliyor canım ne zaman yapistircaksin cokmu soru sordum canim ya kusuruma bakma endiseliyim bu ay nedense
Parrhisiacim adetin ne kadar gec gelmisti canim benimde gecen ay 2 gun kadar gecikti ve cok berrak kirmiziydi azdi ayrica parcalar vardi. Benimdemi acaba gecen ay yumurtlamam olmamisti diye dusundum simdi. Yakı yumurta catlasin diyemi yakiliyor canım ne zaman yapistircaksin cokmu soru sordum canim ya kusuruma bakma endiseliyim bu ay nedense
Screamaway canım bugün çook çok üzgünüm,listeden benim hamileliğimi siler misin?Çünkü dün kanamam başladı,galiba düşük yapıyorum,bu öğlen doktora gidicem zaten ama bi şey değişmicek nasılsa:-(((
Neden böyle oldu anlayamıyorum,idrar testim kan testim pozitifti geçen hafta,günüm de geçmişti ama nasip değilmiş kızlar,hoşçakalın...:-(((
Screamawaycıma cevap yazacaktım, ARZUM canım benim yazmış bile:) teşekkür ederim.
Doktor kan değerinin 50 olduğunu görünce adet değildir dedi ama eminim bu adet.. Çünkü herzaman nasıl adet oluyosam şuan aynısı.. biraz baktım nettede kan değeri 40 civarı olup regl olan varmış..
Usg de içerisi temiz göründü.
Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah...
kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.
Kizzzlar, asagida gorunuyorsunuz ama aslinda yokmusunuz? :26:
Birsey sorcam, bugun sag kalca kemigim civarinda bir agri var... Surekli degil ama, ara ara cok artiyor, ara ara geciyor... Boyle birsey yasayan oldu mu aranizda hic?:97::97:
:97::97::97::97: kizlar kimsenin mi bir fikri yokkk.?...
:97::97::97::97: kizlar kimsenin mi bir fikri yokkk.?...
canım ben hiç böyle birşey yaşamdım siyatik gibi birşey olabilir yada havadan olabilir ayağını belini sıcak tut bence.
cnmm ben böyle bişey yaşamadım ama yanlış hatırlamıyorsam bi topıkte okumuştum biriside kalçama ara ara agrı gırıyor falan dıye yazmıştı... İnşallah hamilelik belirtisidir senın ıcın tatlım :)
neşeli kız ve deryam üzülmeyin Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin sağlıklı akıllı çocuklar verisn inş.. Dün öğrendim bi arkadaşım 6 aylık hamileymiş ve bebeği down sendromluymuşçok üzüldüm ve korktumda çünkü bu sendromun kime ne zaman geleceği hiç belli değil 1000de bir ihtimalle bebekte olma durumu var ve bence çok yüksek bi ihtimal bu... O yüzden şükredin sağlıksız bebeklere sahip olacağınıza sağlıklı bebeğe geç sahip olalım Allahım bizi bebeğimizle sınama yarabbim çok zor bi durum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?