Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

screamaway üşütmüş olabilir misin? havalar çok değişken, bir sıcak, bir soğuk:44:

belli de olmaz ama, karnına doğruysa belirti olabilir mi?

belirti olsun olmasın inşallah bu ay müjdeli haberi alırsın canım

desteğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim. ilk değil bu dördüncü kez yaşıyorum. trombofoli yani kan pıhtılaşması sebep oluyor. Rabbim verdi Rabbim aldı. Bana sabret düşüyor.dü gece Wc de düşürdüm bebeğimi gördüm dünyam yıkıldı.

ahhh güzel arkadaşım benim ne olur dirayetli ol dediğin gibi rabbimin taktiri inşaallah bundan sonra yaşatmasın allahım birdaha.ben inanıyorum gelecek bebiş sana ümit getirecek mutluluk getirecek sabrının mükafatını verecek allahım sana sağlıklı,sıhhatli,senin üzüntünü alan güleryüzlü bir bebiş verecek.sen sakın üzülme inan sadece.

canıımm seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşayan biri olarak bende öle olmuştum 2 kez düşürdüm ve bende onlarla düştüm birdaha kalkmak epey zamanımı aldı ama işte şuan bekliyorum bebişim benimledir inşallah ve inşallah senin içinde hayırlı olan olur:26::13: üzülme üzülmenin hiç olumlu yanıyla karşılaşmadım zamanımı aldı daha çok sakın sıkıntı etme vardır bi hayrı canım benimmm ya mutlu ol :))

Son düzenleme:
kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.

cnm öncelikle çok geçmiş olsun. Okuyunca çok üzüldüm. Rabbim bir daha yaşatmasın. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

ay napıyım canım ya işte bi umuttur gidiyorum ya tutursa diye canım sen yeter ki iste ben sana her türlü taktiği veririm zaten ne gelirse allahtan gelir bütün şifa ondan bizimkisi sadece bi beklenti.ama çok çaresini görevler var denemkte faydar var inşallha bi faydası olur

canım daha yeni gördüm yazını çok üzüldüm canım herşey allahtan üzme kendini belki herşey yoluna girer nasip kısmet canım ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyorum allah sabır versin

tamammmm canimmm, hemen kaldirayim o zamannn... :97::97::97::97:

insallah canimmm... aminnnn:81::81:

Deryacimmm, uzulme ne olursun... Doktor kan pihtilasmasi icin ilac verdi mi? Bir sonrakine duzenli ilac kullanirsin, insallah olur en kisa zamanda...

oyle tatlim... taktiklerimizi burda paylasalim.. Allah en kisa zamanda hepimize hamilelik nasip etsin..

kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.

canım çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın inşallah yine bebeğin sana tutunur ve hayırılısıyla kucağına alırsın allah şifanı versin canım çok geçmiş olsun

haklısın canım ben ne duyarsam ne öğrenirsem hemen burda payşıyorum belki birimize şifa olur diye
artık hepimiz hamiş olalım allahım hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu

Insallah bebegi tutunur Neselikiz'a yaa.. Bugun cok uzucu haberler aldik.. Bundan boyle hep sevindirici haberler aliriz insallah...

evet ya bende açar açmaz gördüm çok üzüldüm.bebeğini kaybetmiş biri olarak tam sözün bittiği yer dedim... çok zor bişey allahım kimseye yaşatmasın.inşallah bundan sonra arkadaşlarımızın hepimizin hayırlı haberlerini alırız. bu beklememizin mukafatını rabbim bize evlatlarımızla verir inşallahhhhh

bacım sana da iyi geceler bende çıkıyorum allah rahatlık versin .inşallah bundan sonra herşey hepimizin için çok güzel olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…