- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
desteğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim. ilk değil bu dördüncü kez yaşıyorum. trombofoli yani kan pıhtılaşması sebep oluyor. Rabbim verdi Rabbim aldı. Bana sabret düşüyor.dü gece Wc de düşürdüm bebeğimi gördüm dünyam yıkıldı.
desteğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim. ilk değil bu dördüncü kez yaşıyorum. trombofoli yani kan pıhtılaşması sebep oluyor. Rabbim verdi Rabbim aldı. Bana sabret düşüyor.dü gece Wc de düşürdüm bebeğimi gördüm dünyam yıkıldı.
kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.
Umidini kaybetmek yok, hem daha 1.5 senelik evliymissin... Doktora filan gittin mi?
Ne guzel Nihancacimm, sen tam tesekkullu giriyorsun aya... Incir kurunu ben tembellik yapip birakmistim... Bu ay olmazsa senden taktik alirim o zaman..Ben calisma donemlerini atlattim.. Ama cok rahatladim bu ay... Hatunice der ya istemem yumurtaligima koy taktigini uyguluyorum...
Screamaway canım bugün çook çok üzgünüm,listeden benim hamileliğimi siler misin?Çünkü dün kanamam başladı,galiba düşük yapıyorum,bu öğlen doktora gidicem zaten ama bi şey değişmicek nasılsa:-(((
Neden böyle oldu anlayamıyorum,idrar testim kan testim pozitifti geçen hafta,günüm de geçmişti ama nasip değilmiş kızlar,hoşçakalın...:-(((
Screamaway canım istersen şimdilik hiçbir şey yazma o üzgün suratı da kaldır ama ne olur.O çok üzücü.Derya biraz kendini toplayınca gelir aramıza.Tabi üzülmüştür ama yoluna da devam eder bence.Yani batını verir.Onu yazarız olmazsa.
screamaway üşütmüş olabilir misin? havalar çok değişken, bir sıcak, bir soğuk:44:
belli de olmaz ama, karnına doğruysa belirti olabilir mi?
belirti olsun olmasın inşallah bu ay müjdeli haberi alırsın canım
ay napıyım canım ya işte bi umuttur gidiyorum ya tutursa diyecanım sen yeter ki iste ben sana her türlü taktiği veririm zaten ne gelirse allahtan gelir bütün şifa ondan bizimkisi sadece bi beklenti.ama çok çaresini görevler var denemkte faydar var inşallha bi faydası olur
kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.
Neselikiz'dan haber gelmedi di mi....?:97::97:
hala haber yok :26:
Insallah bebegi tutunur Neselikiz'a yaa.. Bugun cok uzucu haberler aldik..Bundan boyle hep sevindirici haberler aliriz insallah...
Insallah bebegi tutunur Neselikiz'a yaa.. Bugun cok uzucu haberler aldik..Bundan boyle hep sevindirici haberler aliriz insallah...
inşallah16: kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler :80:
inşallah16: kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?