bacım sana da iyi geceler bende çıkıyorum allah rahatlık versin .inşallah bundan sonra herşey hepimizin için çok güzel olur canım
:97::97::97::97: kizlar kimsenin mi bir fikri yokkk.?...
canımm geçmişteki yazdıklarıma bakarsan o ağrı bende de vardı :) sağ kalça kemiğimin altında zonklama gibi ara ara oluyoduama netice umarım ki benim gibi olmaz :)
desteğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim. ilk değil bu dördüncü kez yaşıyorum. trombofoli yani kan pıhtılaşması sebep oluyor. Rabbim verdi Rabbim aldı. Bana sabret düşüyor.dü gece Wc de düşürdüm bebeğimi gördüm dünyam yıkıldı.
iyi gecelerrr tatlimmmm, bu arada senin gunun yarinmiss.. test filan yapacakmisin yarin?
kizlarrr
benim reglme 8 gün var 15 nisanda olmam gerek
simdiden baslar mi belirtiler ???
Haftaya sali idraresti yapsam mi acaba ?
Yeni bir güne daha merhabaaaa
evet canım mayısı kastettım saolferosbodrum, canim degistirdim.. 6 Mayis'a... Mayisi kastettin degil mi?:26:
aynen canim.. Ben de bugun alt ust oldum.. Canim sIkIldi, neselikiz ile deryaya... Allah en kisa zamanda yeniden nasip eder insallah... En kotusu de bu herhalde... O kadar sevindikten sonra boyle bir uzuntu....:97::97::97:
Kizzzlar, asagida gorunuyorsunuz ama aslinda yokmusunuz? :26:
Birsey sorcam, bugun sag kalca kemigim civarinda bir agri var... Surekli degil ama, ara ara cok artiyor, ara ara geciyor... Boyle birsey yasayan oldu mu aranizda hic?:97::97:
Neselikiz'dan haber gelmedi di mi....?:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?