Kızlar dün giremedim çünkü çok üzgündüm,moralim yoktu,yazımın başından da anlıyacağınız üzere bebeğim gitmiş,yani düşmüş...Doktor 3 ay korunma öneriyoruz dedi ama ben 3 ay bekliyeceğimi sanmıyorum.Kan testi yaptılar değerim 11 e düşmüş.İlaç falan verdi işte.
Böyle kızlar her şeyin hayırlısı olsun inşallah.Hevesim kursağımda kaldı derlerya benimki aynen öyle oldu tam 1 hafta hamileliğin tadını çıkardım -:))
Kızlar dün giremedim çünkü çok üzgündüm,moralim yoktu,yazımın başından da anlıyacağınız üzere bebeğim gitmiş,yani düşmüş...Doktor 3 ay korunma öneriyoruz dedi ama ben 3 ay bekliyeceğimi sanmıyorum.Kan testi yaptılar değerim 11 e düşmüş.İlaç falan verdi işte.
Böyle kızlar her şeyin hayırlısı olsun inşallah.Hevesim kursağımda kaldı derlerya benimki aynen öyle oldu tam 1 hafta hamileliğin tadını çıkardım -:))
canım cumartesi kan testi yaptırayım diyorum, malum havalar çok değişken adetim ondan gecikmiş olabilir diye düşünüyorum. bi de öyle ciddi belirtiler yok ki, arada başım filan dönüyor karnım ağrıyor, halsiz oluyorum, bunları da günlük yorgunluğa, üşütmeye yoruyorum ya da psikolojiktir diye düşünüyorum. şimdi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
screamaway : Var mi belirti falan sende bir seyy
valla bana oyle geliyor ki benim ki bu ayda tutunamadi(((
hayirlisi artik görücez 8 gün kaldi 15 nisana. test alip yapmak falanda istemiyorum tek ciz cikiyor insan ister istemez üzülüyor valla ....
canım benım bende kızken aynı senın gıbı kalca kemıgım arırdı ara ara gelırdı sancı ara ara gıderdı adetden 10 gun once başlardı doktora gıtım doktor adetın sokulemedıgı için yansıma yapar vucuduna dedı bu adet sancısı gıbı bıse dedı
evlenınce gecerdemıstı bana gercekten evlenınce geçtı
ama sende baska bı sorun varsa onu bıllemem canı cok gecmıs olsunnn
Evet canım düşükten sonra bi daha hamile kalan çok var,benim etrafımda da var,inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur...
screamaway .!.:;Neselikiz, neden doktorlar o kadar uzun sure korunma onerdiler ki? Hemen ertesi aylarinda denemeye baslayanlar vardi... Oyle okumustum ben...
Hayirlisi degilmis, hem belkide bebegin saglikli degilmis.. Allah en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah....
Canım öyle dedi ama haftaya gidince bir daha sorucam zaten...
Teşekkür ederim canım evet hayırlısı olsun...
Kendinize çok iyi bakın,bir süre aranızda olmıycam.
Kızlar ben bugün doktora gittim.. Düşük yapmışım... O yüzden kanamam bu kadar fazla olmuş... İlaç verdi... İçeridekilerin atılması için.. Bi hafta sonra yine gel dedi... Bide korunmayın hiç gerek yok dedi...
Canım düşük yaptığını nasıl anladı doktor?Korunmaya gerek yok mu dedi sana??
kızlar bugün dişimden rahatsız oldum doktor antibiyotik verdi enflexia 500 mg 1 tane içtim bugün çünkü çok ağrım var iltihaplanmış diş etim.zararı varmı sizce ne yapmalıyım doktor antibiyotik yazdığını söylemedi ben de durumumu söylememiştim napmalıyım??
değerim çok yüksek değil ama 3 günde 5 katına çıkan sonucu doktor görünce,ailede de var mı deyince,geç bi bakalım dedi,nohut tanesi kadar küçücük 2 kese var,biri sağ,biri solda,10 gün sonra gelin bebeklere bakalım dedi,doktorun ağzından bile böyle çıktı,inş. doğrudur,nette de ikiz gebelik için,çok fazla acıkır,çok yorulursunuz,olağan dışı kilo alırsınız ilk ayda diyo,ben 2 kilo almışım,demir eksikliği olur diyo,bende de aynen öyle,demirim bu kadar az değildi,birden azalmış,inş. 2 kese de gelişir,bebişlerim olur,doktor folik asit yazdı,ben daha önce içtim,bitirdim dedim,olsun yine iç dedi,2 kese görünce,Rabbim hepinize nasip etsin kızlar,hem de çifter çifter:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?