Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ayy canıımmm çok üzüldümm... ALLAHIM sabır versin sana.. hiç sıkma canını.. her zaman hayırlısını istee.. herşeyde vardır bir hayır.. kontrollerını olursun daha sağlıklı şekilde bebişin belkide bebişlerin olur.. üzme kendini.. biliyorsun psikoloji çok önemli..

hayırlısı olsun cnm belkide sağlıksızdı :) bak bugünden daa kendine gelmişsin... sen boşver 1 ay korun sora başla çalışmalara düşükten 2 ay sora hamile kalan bi sürü insan var bildiim :)

Canim iyi yapiyorsun bekleyerek... Ctesi kirmizilar gelmemis olursa test yaparsin o zaman... En iyisi, hem de aldigin sonuc daha saglikli olur... insallah hamilesindir firuzecimmmm

Canim benim dun kalca kemigim agriyordu, ama onunla alakali oldugunu sanmiyorum.. Belirti filan yok, ben cok umutlu degilim zaten bu ay... Sen de hemen test yapma bence ... Bat'ina kadar sabredebiliyorsan sabret...

Ferosbodrumcummm, o zaman ben bu ay unutayim yani hamileligi... Tam dediginle uyusuyor.. 8 gunum var bat'a... Daha once hic boyle olmamisti... Neyse, kismet artik mayisa insallahh...:97::97::97:

Neselikiz, neden doktorlar o kadar uzun sure korunma onerdiler ki? Hemen ertesi aylarinda denemeye baslayanlar vardi... Oyle okumustum ben...
Hayirlisi degilmis, hem belkide bebegin saglikli degilmis.. Allah en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah....

Evet canım düşükten sonra bi daha hamile kalan çok var,benim etrafımda da var,inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur...

Benim annem 4 dusuk gecirmis, sonra bebegi olmus... Arkadasimin 2 dusugu var, sonra bebegi oldu.. Bunun ornekleri cokkkk...
Hic uzme bence kendini sen... Allah en kisa surede saglikli sihhatli nasip eder insallah...
Doktor dusmesi ila alakali bir sey soyledi mi? Sebebini filan....

Canım öyle dedi ama haftaya gidince bir daha sorucam zaten...
Teşekkür ederim canım evet hayırlısı olsun...
Kendinize çok iyi bakın,bir süre aranızda olmıycam.

Son düzenleme:
çalış hatuniçe çalış hiç durmadan çalış
mayıs 25'e bu bebenin temelini yetiştirmem lazım
eşimin doğum gününde çoook güzel bir pastayla sürpriz yaparak haber vermek istiyorum hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye :97:

Canım öyle dedi ama haftaya gidince bir daha sorucam zaten...
Teşekkür ederim canım evet hayırlısı olsun...
Kendinize çok iyi bakın,bir süre aranızda olmıycam.

canım fazla üzme kendini.. dinlenmeye atlatmaya odaklan. inşallah hepimiz tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız sağlıcakla :26:

Canım çok geçmiş olsun.... Bitanem Hayırlısı böyleymiş demekkki... Üzme kendini moralini yüksek tut emi... Bebişler gelicek çok yakında...

Kızlar ben bugün doktora gittim.. Düşük yapmışım... O yüzden kanamam bu kadar fazla olmuş... İlaç verdi... İçeridekilerin atılması için.. Bi hafta sonra yine gel dedi... Bide korunmayın hiç gerek yok dedi...

Canım düşük yaptığını nasıl anladı doktor?Korunmaya gerek yok mu dedi sana??

hayırlısı böyleymiş canım. sen ve eşin sağlıklı olduktan sonra daha ne bebişleriniz olur. üzmemeye çalış kendini, çabucak toparlan çabucak çalışmaya başla. doktor korun demiş ama bence 3 ay çokk... başka birine daha görün olmazsa. en kısa zamanda bu üzüntünü unutup yine bize mutlu haberler verirsin inşallahhhh...

Canım düşük yaptığını nasıl anladı doktor?Korunmaya gerek yok mu dedi sana??

Canım zaten çok değişik bi adet oldum... İlk önce su gibi kanamam geldi daha sonra parçalar düştü.. beta hgc 3,04 çıkmıştı demekki o zaman düşüyormuş.. Bi de geçen ay ben kontrole gitmiştim... O zaman parça veya pıhtı yoktu... Şimdi olmuş.. O da düşükden dolayı olurmuş...

Hiç korunmayın dedi... Ki bi den 25 ocak da kurtj oldum... ona rağmen korunmayın dedi... Eğer rahimin durumu iyi ise korunma vermiyor...

kızlar bugün dişimden rahatsız oldum doktor antibiyotik verdi enflexia 500 mg 1 tane içtim bugün çünkü çok ağrım var iltihaplanmış diş etim.zararı varmı sizce ne yapmalıyım doktor antibiyotik yazdığını söylemedi ben de durumumu söylememiştim napmalıyım??

Canım gebelik durumun varsa antibiyotik kullanman zararli olabilir ama apseyi nasil kurutabilirsinki baska. İstersen doktoruna bir danis gebelikte zarar vermiycek bi antibiotik vardir belkide onu yazar sana ama sormadan kullanma bence

kızlar kontrolden geliyom,doktor 2 kese gördü,keseler küçük,10 gün sonra tekrar gel dedi,kan değerime baktı,normalde 3 gün de bunun yarısı kadar yükselmesi gerekiyodu dedi,sonra baktık,küçücük 2 kese,hamilesin ve hamileliğinde herhangi bi sorun yok dedi,folik ASİT YAZDI,BEN KULLANDIM dedim,olsun yine kullan dedi,ailede ikiz varmı dedi,annem,ablam,teyzem,amcamlarda dedim,10 gün sonra keselerin içini görrüz,o zaman kesinleşir ama ikiz gibi duruyo dedi,kan ilacı yazmadı,tansiyonum düşük çıktı,az ye,sık ye dedi,kilom ölçüldü,folik asit kullanmasam,kilo yapıyo dedim,hamilelikte yapmaz,zaten kontrolümüzde olcan,15 kiloya kadar normal zaten dedi,ekmeği az ye,meyve,sebze bol ye dedi,bulantı,kusma var mı dedi,yok dedim,biz de hiç miğdesi bulanan olmadı dedim,iyi iyi dedi,iştahm çok iyi hatta dedim:79::79::79::79:

değerim çok yüksek değil ama 3 günde 5 katına çıkan sonucu doktor görünce,ailede de var mı deyince,geç bi bakalım dedi,nohut tanesi kadar küçücük 2 kese var,biri sağ,biri solda,10 gün sonra gelin bebeklere bakalım dedi,doktorun ağzından bile böyle çıktı,inş. doğrudur,nette de ikiz gebelik için,çok fazla acıkır,çok yorulursunuz,olağan dışı kilo alırsınız ilk ayda diyo,ben 2 kilo almışım,demir eksikliği olur diyo,bende de aynen öyle,demirim bu kadar az değildi,birden azalmış,inş. 2 kese de gelişir,bebişlerim olur,doktor folik asit yazdı,ben daha önce içtim,bitirdim dedim,olsun yine iç dedi,2 kese görünce,Rabbim hepinize nasip etsin kızlar,hem de çifter çifter:79::79:

canım ne söylesem boş şuanda kelimelerin yetersiz olduğu bir an.seninleyiz bunu sakın unutma bu günleride hep birlikte aşacağız.

ayyy canım ne mutlu sana yaaaa ikiz bebek allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına almayı nasip etsin birtanem.bizdende dualarını eksik etme ne olur.

kızlar yaaa bugün eşim antibiyotik almaya başladı tamda yumurtlama döneminde offf yaaaa yine olmayacak allahım ne olur nasip et yarabbim sana sığınıyorum.antibiyotik erkekte spermi sıfırlıyormuş diyorlar doğrumudur yaaa nolur bişey söyleyinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…