Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar ben dünden beri böğürtlen kökü içiyorum..akıntım erkenden gelmeye başladı biraz da renkli sanki..sizce bu iyi birşey mi..ben bu kürle hamile kalanlar olduğunu okdum..ayrıca yakı aldım bugün onuda yapıştırıcam..incir ve keçi boynuzu kürünü de uyguluycam bugünden itibaren..duayla da tamamladık mıydı...ee daha napim yawww..

antibiyotik almaması gerekli bence de..çünkü bende öyle biliyorum..spermlere zarar veriyor..

antibiyotik almaması gerekli bence de..çünkü bende öyle biliyorum..spermlere zarar veriyor..

canım bende okudum böğürtlen kökünü bende içtim bu ay ama dediğim gibi eşim hastaneye gitmeyi sevmiyorum dedi ve bugün benden habersiz bir güzel gidip doktora antibiyotik almış ve hemen başlamış.ne yapayımki başlamış yani.yapılacak tek şey kocaman bir HİÇ.

ahh bu kocalar...

benimkide öyle valla kafasına buyruk. keçiboynuzu diyorum 3 gündür,yok ben içmem diyor başka bişe demiyor.. bende en son içmezsen içme dedim

çocuk olsun elletmiycem ona..

ohh maşallah... daha ne yapacaksın gülüm.. tebrik ediyorum seni. bende pztsi soğana başlıyorum. sonrada incir mincir bişiler yapacaz. bu böğürtlen kökünü nerden aldın canım? bide ne zaman içiyorsun. yumurtlama dönemindemi?

aktarlarda satılıyor canım..bildiğin odun gibi bişey..namını duydum aldım hemen..ama kocanında içmesi lazım..kaynatıyorsun kökleri soğutup buzdalıbından alıp içebiliyorsun...her hangi bir dönemi yok sanırım.hergün sabah akşam aç karna içilicekmiş..napalım güzelim herşeyden medet umuyoruz bizde..ama bana yaradı sanırım akıntım arttı..bu iyiye delalettir inşallah..

ama öyle olur mu canım..içirtme sen ona ilacı..ayrıca böğürtlen kökünü oda içmeli..ben öyle biliyorum.

topigimizin ikizleriiii de var demekkkkk....:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

acil cevap lütfen kızlar..böğürtlen kökü kürü uygulayanız var mı?bende ilk kullanmada akıntı yaptı.adetim biteli 2 gün oldu..erken değil mi bu akıntılar..biri bana yardım etsin..:84::84::84:

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan tarihi ??? mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
busra_17 | 24 | 19 Mart | Nisan tarihi ??? xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz?? kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan tarihi ???
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart | bekliyoruz???
kad_er| ?? | 25 Mart | bekliyoruz??? 9papatya | 31 | 25 Mart | Nisan tarihi ???
tugcemavi| 24 | 25 Mart | bekliyoruz???
ysmglr | 28 | 26 Mart | bekliyoruz???
nazooooo| 25 | 28 Mart | bekliyoruz???
sezen75| 27 | 28 Mart | bekliyoruz??? deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
pocapoca | 27 | 29 Mart | Nisan tarihi ???
vasfiyeee | 21 | 29 Mart | bekliyoruz??? neselikiz | 25 | yeni bat bekleniyor
tubaerkan | 26 | 30 Mart | bekliyoruz bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
gida_pinar | 25 | 31 Mart | bekliyoruz atlanta | 26 | 31 Mart | Nisan tarihi ??? dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
pembiq | 28 | 2 Nisan| bekliyoruz
meltemali | ?? | 3 Nisan| bekliyoruz
missvikvik | 25 | 4 Nisan| bekliyoruz
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz
Alisaa | 29 | 6 Nisan| bekliyoruz
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan| bekliyoruz
selin7 | ?? | 10 Nisan| bekliyoruz
happylife | 27 | 11 Nisan| bekliyoruz
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
nefsim | 26 | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
peri_m | 25 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
azra3434| 30 | 19 Nisan
muhasebe75| 35 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
hakem | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
tirilaylom | 28 | 21 Nisan
leplepi | 21 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
sentez | 27 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 26 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| ?? | 5 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
derya78_40| 29 | ?? | bat bekleniyor
|||

selamlar hanimlar.

merakla bekledigim doktor kontrolünden evde döndüm.
Herhalde benim bu doktora görünmeden beklentilerim yüzektiki simdi yine gittiysem diye soruyorum kendime.

Durumu söyledim bebek istiyoruz filan diye.. dokotor sordu iliskiye ne kadar giriyorsunuz diye bende düzenli dedim.. hergün girmemek gerek spermlerin kalitesi düsüyor dede sperim 5 gün yasaya biliyor dedi.. bende biliyorum bunlar dedim. Zorla bebek sahibi olunmaz bebek agirman olarak almak gerekir dedi.
Ultrason yapalim ama sikorta karsilamiyor 30 euro kendin ödemelisin dedi ok dedim. Aksam üstü yorgun ve dalginim benim aklim rahim filmine gitti genis capli bir film gecilcek saniyorum. Gecen yil genel kontorlude(bedava) yaptigi icten ultrason ile bakti.. sol tarafta bi yumrta calamaya hazirlaniyor dedi. muyane bitti ben halen 30 euroluk muyaneyi düsünüyorum herhalde randevu verecek baska zaman yapacak diye düsünürüyorum. Muyanenin hepsi okadarmis megersem
Hormon testi, rahim filmi hic bir sey yapmadi
folik asit almalisin sunu önreririm bunu öneririm diye de bir sey de demedi..

Recete yazdi "Agnus Castus" bunu da sigorta karislamiyor sabahlari ac karina bitane alacakmisim bitgisel bir ilacmis eger hamile kalirsan ve ilk zaman henüz hamileliginden haberdar olmasan bile hic bir zarari olmaz dedi.. Ilaci eczaneden almadim önce netten neyin fesi bir ilac arastiracagim sonra internetten siparis veririm.

hii bide esin yetiskin dönemine girdikten sonra kabakulak gecirdi mi diye sordu.

Bunda ben önceden ararstirdigim icin esime sormustum ve hayir cevabi almistim. Spermlerde problem olmasina sebep olabiliyormus..

Sanki ben bebegin allahin bir lutfu allahin emaneti oldugunu bilmiyorum. Elbette allah razi olursa ol derse olacak ben zorla olmayan bir seyi istemiyorum ki.

ovulasiontestleri de kulandigimi söyleyince "zorla bebek sahibi olunmaz" dedi
Aklimi karistirdi

ahh bu kocalar...

benimkide öyle valla kafasına buyruk. keçiboynuzu diyorum 3 gündür,yok ben içmem diyor başka bişe demiyor.. bende en son içmezsen içme dedim

çocuk olsun elletmiycem ona..

valla canım yaaa ne buluyorsak içiyoruz deneme tahtası olduk.bak bal,çörekotu,tarçın karışımını yaptım bu ay üstüne böğütlen kökü kaynatıp içtim o da yetmedi paraya kıyıp pre-seed aldım sonrada duyuyorumki antibiyotik başlamış.revamı bu yaaa.neyse bişey demiyorum artık.buda bana ders olsun.

Agnus Castus:

kadın hastalıkları için homeopatik popüler bitkisel bir ilaç. Agnus Castus özellikle kadınların şikayetlerinde karşı kullanılır. (Adet düzensizligi, adet öncesi agirlar...)
Ayrıca yorgunluk halsizlik ve uykusuzluk icin kulanilir.
depresiona karsi da deneye bilirsiniz

ama öyle olur mu canım..içirtme sen ona ilacı..ayrıca böğürtlen kökünü oda içmeli..ben öyle biliyorum.

bırak gülüm yaaa bilmiyormu neler çektiğimi önemli günler olduğunu söyledim kaç kere gerçi bilmiyormuş antibiyotiğin bu etkisini ama bugün söyledim onada hastayım ne yapayım dedi.daha zorlasam sen beni hiç düşünmüyorsun diyecek.ahhhh ahhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…