kızlar yaaa bugün eşim antibiyotik almaya başladı tamda yumurtlama döneminde offf yaaaa yine olmayacak allahım ne olur nasip et yarabbim sana sığınıyorum.antibiyotik erkekte spermi sıfırlıyormuş diyorlar doğrumudur yaaa nolur bişey söyleyinnn.
antibiyotik almaması gerekli bence de..çünkü bende öyle biliyorum..spermlere zarar veriyor..
canım bende okudum böğürtlen kökünü bende içtim bu ay ama dediğim gibi eşim hastaneye gitmeyi sevmiyorum dedi ve bugün benden habersiz bir güzel gidip doktora antibiyotik almış ve hemen başlamış.ne yapayımki başlamış yani.yapılacak tek şey kocaman bir HİÇ.
kızlar ben dünden beri böğürtlen kökü içiyorum..akıntım erkenden gelmeye başladı biraz da renkli sanki..sizce bu iyi birşey mi..ben bu kürle hamile kalanlar olduğunu okdum..ayrıca yakı aldım bugün onuda yapıştırıcam..incir ve keçi boynuzu kürünü de uyguluycam bugünden itibaren..duayla da tamamladık mıydı...ee daha napim yawww..
ohh maşallah... daha ne yapacaksın gülüm.. tebrik ediyorum seni. bende pztsi soğana başlıyorum. sonrada incir mincir bişiler yapacaz. bu böğürtlen kökünü nerden aldın canım? bide ne zaman içiyorsun. yumurtlama dönemindemi?
canım bende okudum böğürtlen kökünü bende içtim bu ay ama dediğim gibi eşim hastaneye gitmeyi sevmiyorum dedi ve bugün benden habersiz bir güzel gidip doktora antibiyotik almış ve hemen başlamış.ne yapayımki başlamış yani.yapılacak tek şey kocaman bir HİÇ.
değerim çok yüksek değil ama 3 günde 5 katına çıkan sonucu doktor görünce,ailede de var mı deyince,geç bi bakalım dedi,nohut tanesi kadar küçücük 2 kese var,biri sağ,biri solda,10 gün sonra gelin bebeklere bakalım dedi,doktorun ağzından bile böyle çıktı,inş. doğrudur,nette de ikiz gebelik için,çok fazla acıkır,çok yorulursunuz,olağan dışı kilo alırsınız ilk ayda diyo,ben 2 kilo almışım,demir eksikliği olur diyo,bende de aynen öyle,demirim bu kadar az değildi,birden azalmış,inş. 2 kese de gelişir,bebişlerim olur,doktor folik asit yazdı,ben daha önce içtim,bitirdim dedim,olsun yine iç dedi,2 kese görünce,Rabbim hepinize nasip etsin kızlar,hem de çifter çifter:79::79:
ayyy evet ya ne kadar şanslı..ben de çok sevindim valla..bize de nasip olur inşallah..topigimizin ikizleriiii de var demekkkkk....:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
screamaway cnm ben bat tarihi veremiyorum çünkü benim hamile kalmam yasak. uzunca bir sürede düşünmüyorum.
tamam canim, boyle kalmak istersen kalsin bir sure... veya yok listeden sil ismimi diyorsan sileyim?
ismimi silme ama bat tarihim boş kalsın. tşk ederim.
ahh bu kocalar...
benimkide öyle valla kafasına buyruk. keçiboynuzu diyorum 3 gündür,yok ben içmem diyor başka bişe demiyor..bende en son içmezsen içme dedim
çocuk olsun elletmiycem ona..
ama öyle olur mu canım..içirtme sen ona ilacı..ayrıca böğürtlen kökünü oda içmeli..ben öyle biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?