Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

cnm bnm çok üzüldüm Geçmiş olsun ... Şubat ayında benımde başıma geldi bebişimi düşürdüm benım drumda 1 ay korunma vermişti ama bir dr a daha gıttım korunmanıza gerek yok kendınızı psıkolojıkmen hazır hıssedıyosanız deneyın demişti bende denedım ama bu ay hamiş kalamadım. Bence ara vermeden dene derim... Sende araştır bak istersen beklemene gerek yok tatlım inş sağlıkla bebişini kucagına alırsın

Selam kızlar.Nasılsınız?
Birkaç gündür aldığımız kötü haberler bizi çok üzdü.Umarım topiciğimiz bir an önce atlatır bu kötü havayı.Yine güzel güzel haberler alırız.

acil cevap lütfen kızlar..böğürtlen kökü kürü uygulayanız var mı?bende ilk kullanmada akıntı yaptı.adetim biteli 2 gün oldu..erken değil mi bu akıntılar..biri bana yardım etsin..:84::84::84:

canım ben neredeyse 10 gündür içtim bitirdim bugün ama erkenden akıntım olmadı yani akıntım çok bol oldu ama yumurtlama akıntısı deildi.bugün gördüm o yumurtlama akıntısını.birde bişey söyleyim eğer iltihap varsa söküyor belki ondan akıntı fazlalaşmıştır.

Selam kızlar.Nasılsınız?
Birkaç gündür aldığımız kötü haberler bizi çok üzdü.Umarım topiciğimiz bir an önce atlatır bu kötü havayı.Yine güzel güzel haberler alırız.

iyiyiz canım benim gerçi son haberler çok üzdü ama allahın takdiri işte.senin hamişlik nasıl gidiyor canım?

kızlar en son 20 martta adet oldum bu hafta yumurtlamam gerekiyor ama hiç akıntı olmadım ben acaba yumurtlamadımmı daha ne bilim korktum biraz ya yumurtladım yada bu ay acaba yumurtlamama gibi bi durum olur mu?yumurtlama döneminde iilla akıntı olması gerekir mi??

Selam kızlar.Nasılsınız?

cnmm iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıll ?
Sen üzülmeee yiğenimide üzme lütfen... Son günlerde hergun hamiş haberı almaya basladık sonra tek tek düşük haberleri bizi üzdü gercekten ... Ama saglık olsun Allahım dıger hamişlerimizin bebeklerını korusun vee olmayanlarada tez zamanda nasıp etsınnnn

iyiyiz canım benim gerçi son haberler çok üzdü ama allahın takdiri işte.senin hamişlik nasıl gidiyor canım?
Evet canım.O kadar uğraşıyorsun.Sonra mutlu haberle seviniyorsun ama işte hayat bazen sevincin kursağında kalıyor.Ama bize hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey de kalmıyor.
Canım hamileliğim çok iyi gidiyor şükür.Hiçbir sıkıntım yok tek derdim sanırım biraz kilo alıyorum artık.Ben zayıfım ama zaten göbeğim vardı.Şimdi göbeğim daha çok çıkıyor.Ve nerdeyse herkes bu yüzden ben söylemeden hamile olduğumu anlıyor.Aslında o bebek göbeği değil ama işte ne de olsa o da var ben de bir şey demiyorum artık.
Senin çalışmalr nasıl.Eşinin yaptığını okudum.Sen söyle ona bıraksın ilacı.Doğal yollarla geçirmeye çalışsın hastalığını.Sen ona da karışımlar yaparsın geçer hastalık falan kalmaz.

canım ben hiç yaşamadım böyle bir durum bilen birisi yardımcı olsun canım.buarada geçmiş olsun.

Sağol canım.İster istemez üzülüyoruz tabi.Kuzum sizin yiğeniniz o da şimdiden kötü bişiy olunca teyzeleri için üzülecek tabi
İnşallah böyle kötü haberler topicimize uğramaz.

ohhh canım inşaallah 9 ayda sorunsuz geçer ve bebişini kollarına alırsın.boşver bilsinler gülüm niye saklayacaksınki keyfini çıkar.ne çok uğraşıyoruz onlar için mucize onlar rabbimin mucizesi.güzel anne maaşallah.yok gülüm bırakmasın boşverdim artık bu kadar yaptıklarımdan sonra benim söylememle bıraksada farketmez zaten ilaç kana karıştı bile.hayırlısı hakkımızda artık ben üsteledikçe bişeyler çıkıyor.

anladım canımcım çok saol..akıntı gelince erken mi yumurtluyorum falan dedim..ama dediğin gibi bu o akıntıdan değil..sanırım içerde temizlik yapılıyr..

aynen arkadasım benimde bat 11 i yumurtlama dönemi diye adlandırdıgımız günler birkaç gün öncesi birkaç gün sonrası hiçbir akıntım olmadı hatta bunu ay geneline bile yayarak söyleyebilirim benim bu ay hiç dogru düzgün akıntım olmadı.. ben de bu ay yumurtlamadım herhalde diye düşünmeye başladım artık(benim de merak ettiğim bir soruydu bu yumurtlama döneminde mutlaka o tarif edilen akıntının olması mı gerekir??o nedenle bu ay iç umudum yok diye düşünüyorum zaten belirti de yok şurda reglime 3 4 gün kaldı..

tatlim sen almanyadamiydin??? ben ingilteredeyim, burda da oyle, hiccc umursamiyorlarrr...
aslinda tr'dekilerinde bir farki yok... ben gecen yaz tr'de yuzume 10 dakika bakip, ilac yazmasi icin cildiyeye 200 tl vermistim...

Genelde oluyor herhalde canim..Benim de bu ay neden akinti olmuyor, ve test pozitif gostermiyor diyordum.. Burdaki kizlardan biri belki bu ay yumurtlamiyorsundur demisti... Benim sonradan basladi akinti...
Senin bu kadar az kalmissa, belki de yumurtlamadin bu ay...:26:

offff cnm yaa dedıgım gıbı o yumurtlama gunu diye hesapladıgım tarıhlerde hiç akıntım olmadı ama çok sonraki günlerde az bi akıntım olmuştu belkide geç yumurtladım ama ben yumurtlama tarıhlerıne odaklandıgım ıcın onun üzerinde durmadım tabiiiburdan şunu çıkarabiliriz ki nette ve kendı çapımızda hesapladığımız tarihlere takılı kalmamamız gerekiyo arkadaslar adete kadar günaşırı devam etmek lazm..bu daha 3.ayımız ama her ay yeni bir tecrübeyle devam ediyorum bu yola sizlerin de sayesinde kızlar..ve ben artık ovulasyon testlerıne basvurucam sanırım onumuzdekı ay..yoksa böyle cok zor(

evet canim, cok takilmamak lazim bence de... tam gunu gunune olmuyor sonucta 3-5 gun sasabiliyor.

Busracimmmm, sen de bir gelisme var mi?:26:

canım merhaba bende gelısme yok cnm hala goremedım kırmızılarıı ılac kullanıyorum adet sokturucu az kaldı oda bakalım olabılecemmı bıde korkuyorum ya bu sırada hamıle kalırsam dıyee kan tahlılım yapıldı negatıftı doktor ole verdı ılacı ama bu forumda benım kullandıgım ılacı kullanıpta adet olmayınca hamıle olduklarını ogrenler cok varrr napıcamı sasırdımm:18::18::18::18:

merhaba kızlar bende bu topiğin hamişlerindenim
şükür şimdilik çok iyiyiz 8+5 olduk kesemiz göründü pıt pıtlar duyuldu bulantımda yok sadece tansiyonum düşüyor bazen
ne güzel burdan nisana devam etmişsiniz burdaki muhabbet çok güzeldi çok sıcaktı iyi olmuş burayı bırakmamanız inşallah nisan listenizde hamişlerle dolar
birde yumurtlama günlerine takılmışsınız küçük bir tavsiyede bulunmak istedim sizlere. benim için martta hamile kalmak çok önemliydi çünkü kasımda 22haftlık kızımı kaybetmiştim martta doğacaktı şükür oldu ogünleri daha kolay atlattım. ama çok çalıştık tabizor oluyor ama çok istiyorsanız ve imkanınız varsa adetten 10gün sonra falan başlayın diğer adete 1hafta kalana kadar günaşırı devam edin yumurtlamayıda kaçırmamış olursunuz. zor oluyor ama ben öyle başardım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…