Kızlar dün giremedim çünkü çok üzgündüm,moralim yoktu,yazımın başından da anlıyacağınız üzere bebeğim gitmiş,yani düşmüş...Doktor 3 ay korunma öneriyoruz dedi ama ben 3 ay bekliyeceğimi sanmıyorum.Kan testi yaptılar değerim 11 e düşmüş.İlaç falan verdi işte.
Böyle kızlar her şeyin hayırlısı olsun inşallah.Hevesim kursağımda kaldı derlerya benimki aynen öyle oldu tam 1 hafta hamileliğin tadını çıkardım -:))
acil cevap lütfen kızlar..böğürtlen kökü kürü uygulayanız var mı?bende ilk kullanmada akıntı yaptı.adetim biteli 2 gün oldu..erken değil mi bu akıntılar..biri bana yardım etsin..:84::84::84:
Selam kızlar.Nasılsınız?
Birkaç gündür aldığımız kötü haberler bizi çok üzdü.Umarım topiciğimiz bir an önce atlatır bu kötü havayı.Yine güzel güzel haberler alırız.
Selam kızlar.Nasılsınız?
Birkaç gündür aldığımız kötü haberler bizi çok üzdü.Umarım topiciğimiz bir an önce atlatır bu kötü havayı.Yine güzel güzel haberler alırız.
Evet canım.O kadar uğraşıyorsun.Sonra mutlu haberle seviniyorsun ama işte hayat bazen sevincin kursağında kalıyor.Ama bize hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey de kalmıyor.iyiyiz canım benim gerçi son haberler çok üzdü ama allahın takdiri işte.senin hamişlik nasıl gidiyor canım?
kızlar en son 20 martta adet oldum bu hafta yumurtlamam gerekiyor ama hiç akıntı olmadım ben acaba yumurtlamadımmı daha ne bilim korktum biraz ya yumurtladım yada bu ay acaba yumurtlamama gibi bi durum olur mu?yumurtlama döneminde iilla akıntı olması gerekir mi??
Sağol canım.İster istemez üzülüyoruz tabi.Kuzum sizin yiğeniniz o da şimdiden kötü bişiy olunca teyzeleri için üzülecek tabicnmm iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıll ?
Sen üzülmeee yiğenimide üzme lütfen... Son günlerde hergun hamiş haberı almaya basladık sonra tek tek düşük haberleri bizi üzdü gercekten ... Ama saglık olsun Allahım dıger hamişlerimizin bebeklerını korusun vee olmayanlarada tez zamanda nasıp etsınnnn
Evet canım.O kadar uğraşıyorsun.Sonra mutlu haberle seviniyorsun ama işte hayat bazen sevincin kursağında kalıyor.Ama bize hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey de kalmıyor.
Canım hamileliğim çok iyi gidiyor şükür.Hiçbir sıkıntım yok tek derdim sanırım biraz kilo alıyorum artık.Ben zayıfım ama zaten göbeğim vardı.Şimdi göbeğim daha çok çıkıyor.Ve nerdeyse herkes bu yüzden ben söylemeden hamile olduğumu anlıyor.Aslında o bebek göbeği değil ama işte ne de olsa o da var ben de bir şey demiyorum artık.
Senin çalışmalr nasıl.Eşinin yaptığını okudum.Sen söyle ona bıraksın ilacı.Doğal yollarla geçirmeye çalışsın hastalığını.Sen ona da karışımlar yaparsın geçer hastalık falan kalmaz.
tşk ederim kalbimin :)canım ben hiç yaşamadım böyle bir durum bilen birisi yardımcı olsun canım.buarada geçmiş olsun.
anladım canımcım çok saol..akıntı gelince erken mi yumurtluyorum falan dedim..ama dediğin gibi bu o akıntıdan değil..sanırım içerde temizlik yapılıyr..canım ben neredeyse 10 gündür içtim bitirdim bugün ama erkenden akıntım olmadı yani akıntım çok bol oldu ama yumurtlama akıntısı deildi.bugün gördüm o yumurtlama akıntısını.birde bişey söyleyim eğer iltihap varsa söküyor belki ondan akıntı fazlalaşmıştır.
kızlar en son 20 martta adet oldum bu hafta yumurtlamam gerekiyor ama hiç akıntı olmadım ben acaba yumurtlamadımmı daha ne bilim korktum biraz ya yumurtladım yada bu ay acaba yumurtlamama gibi bi durum olur mu?yumurtlama döneminde iilla akıntı olması gerekir mi??
selamlar hanimlar.
merakla bekledigim doktor kontrolünden evde döndüm.
Herhalde benim bu doktora görünmeden beklentilerim yüzektiki simdi yine gittiysem diye soruyorum kendime.
Durumu söyledim bebek istiyoruz filan diye.. dokotor sordu iliskiye ne kadar giriyorsunuz diye bende düzenli dedim.. hergün girmemek gerek spermlerin kalitesi düsüyor dede sperim 5 gün yasaya biliyor dedi.. bende biliyorum bunlar dedim. Zorla bebek sahibi olunmaz bebek agirman olarak almak gerekir dedi.
Ultrason yapalim ama sikorta karsilamiyor 30 euro kendin ödemelisin dedi ok dedim. Aksam üstü yorgun ve dalginim benim aklim rahim filmine gitti genis capli bir film gecilcek saniyorum. Gecen yil genel kontorlude(bedava) yaptigi icten ultrason ile bakti.. sol tarafta bi yumrta calamaya hazirlaniyor dedi. muyane bitti ben halen 30 euroluk muyaneyi düsünüyorum herhalde randevu verecek baska zaman yapacak diye düsünürüyorum. Muyanenin hepsi okadarmis megersem
Hormon testi, rahim filmi hic bir sey yapmadi
folik asit almalisin sunu önreririm bunu öneririm diye de bir sey de demedi..
Recete yazdi "Agnus Castus" bunu da sigorta karislamiyor sabahlari ac karina bitane alacakmisim bitgisel bir ilacmis eger hamile kalirsan ve ilk zaman henüz hamileliginden haberdar olmasan bile hic bir zarari olmaz dedi.. Ilaci eczaneden almadim önce netten neyin fesi bir ilac arastiracagim sonra internetten siparis veririm.
hii bide esin yetiskin dönemine girdikten sonra kabakulak gecirdi mi diye sordu.
Bunda ben önceden ararstirdigim icin esime sormustum ve hayir cevabi almistim. Spermlerde problem olmasina sebep olabiliyormus..
Sanki ben bebegin allahin bir lutfu allahin emaneti oldugunu bilmiyorum. Elbette allah razi olursa ol derse olacak ben zorla olmayan bir seyi istemiyorum ki.
ovulasiontestleri de kulandigimi söyleyince "zorla bebek sahibi olunmaz" dedi
Aklimi karistirdi
aynen arkadasım benimde bat 11 i yumurtlama dönemi diye adlandırdıgımız günler birkaç gün öncesi birkaç gün sonrası hiçbir akıntım olmadı hatta bunu ay geneline bile yayarak söyleyebilirim benim bu ay hiç dogru düzgün akıntım olmadı.. ben de bu ay yumurtlamadım herhalde diye düşünmeye başladım artık(benim de merak ettiğim bir soruydu bu yumurtlama döneminde mutlaka o tarif edilen akıntının olması mı gerekir??o nedenle bu ay iç umudum yok diye düşünüyorum zaten belirti de yok şurda reglime 3 4 gün kaldı..
Genelde oluyor herhalde canim..Benim de bu ay neden akinti olmuyor, ve test pozitif gostermiyor diyordum.. Burdaki kizlardan biri belki bu ay yumurtlamiyorsundur demisti... Benim sonradan basladi akinti...
Senin bu kadar az kalmissa, belki de yumurtlamadin bu ay...:26:
offff cnm yaa dedıgım gıbı o yumurtlama gunu diye hesapladıgım tarıhlerde hiç akıntım olmadı ama çok sonraki günlerde az bi akıntım olmuştu belkide geç yumurtladım ama ben yumurtlama tarıhlerıne odaklandıgım ıcın onun üzerinde durmadım tabiiiburdan şunu çıkarabiliriz ki nette ve kendı çapımızda hesapladığımız tarihlere takılı kalmamamız gerekiyo arkadaslar adete kadar günaşırı devam etmek lazm..bu daha 3.ayımız ama her ay yeni bir tecrübeyle devam ediyorum bu yola sizlerin de sayesinde kızlar..ve ben artık ovulasyon testlerıne basvurucam sanırım onumuzdekı ay..yoksa böyle cok zor (
Busracimmmm, sen de bir gelisme var mi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?